20231204
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2023 október 05, csütörtök

WHO - pandémiás szerződése Kiemelt

Szerző: K. R.

Világméretű problémáról van szó! A terv szerint az országok a szuverenitásuk egy részét átadják a WHO-nak. Ezért fontos, hogy az emberek minden országban tájékozódjanak a szerződésről.

Mostantól a www.mehr-wissen.info weboldal, amely a WHO pandémiáról szóló szerződéséről és a módosított Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatról (IHR) nyújt tájékoztató anyagokat, nemzetközi szinten is elérhető ? www.whoiswho.fail néven.

A pandémiás szerződés és az IHR hatásai nem csak a német nyelvű országokat érintik. Világméretű problémáról van szó, amint az országok szuverenitásuk egy részét átadják a WHO-nak. Ezért fontos, hogy az emberek minden országban tájékozódjanak a szerződésről.

A WHO világjárványügyi szerződéssel és az IHR-rel kapcsolatos saját ismeretek szintjére vonatkozó felmérés után további információkkal együtt a weboldal impulzusokat kínál arra vonatkozóan, hogy az egyének hogyan tudnak részt venni ezen a területen. A legfontosabb elemként a weboldal különböző formátumú szórólapokat biztosít, amelyeket bárki kinyomtathat.

Azok az emberek, akik csak a főáramú médián keresztül tájékozódnak, szinte semmilyen információt nem kapnak arról, hogy mi várható ezekkel a szerződésekkel, amelyeket a WHO 2024. májusi szavazása után fognak végrehajtani az országokban.

Ezért fontos, hogy közvetlenül tájékoztassuk őket a már rendelkezésre álló információkkal. Ezt megtehetjük a postaládákban, saját környezetükben vagy információs standokon terjesztett szórólapokkal.

A német nyelvű országokban 2023. július végén indított kampány pozitív visszhangja miatt a weboldal és a szórólap tartalmát az adott ország önkénteseiből álló csapat - hivatásos tolmácsok nélkül - különböző nyelvekre fordította le. Október 1-je óta a tartalom összesen 20 nyelven érhető el.

Elérhető nyelvek

A www.whoiswho.fail weboldalon mostantól a WHO világjárványügyi szerződéssel és az IHR-rel kapcsolatos információk a következő nyelveken érhetők el:

( Magyar nyelvű tartalomhoz kattints erre a hivatkozásra: https://www.mehr-wissen.info/?L=HU )

1. afrikaans
2. arab
3. horvát
4. cseh
5. dán
6. holland
7. angol
8. francia
9. német
10. héber
11. magyar
12. olasz
13. lengyel
14. portugál
15. orosz
16. szerb
17. szlovén
18. spanyol
19. török
20. ukrán

Ezeknek a szerződéseknek a következményei minden embert érintenek, a változásokat csak az emberek állíthatják meg. Most az embereken múlik, hogy ezt az információt világszerte terjesszék. Együtt mindenki gondoskodhat arról, hogy senki ne mondhassa, hogy nem tudott róla.

Megjegyzés: A honlapot és a szórólapokat osztrák és svájci jogászok ellenőrizték, és azok a WHO-val kötött szerződés jelenlegi, közzétett állapotát tükrözik.

Forrás: Telegram, Q

Megnyitva 502 alkalommal

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások