20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 március 17, vasárnap

Ferenc pápára se nincs már szükség...

Szerző: Benjamin Fulford

Ferenc pápára már nincs szükség, ahogy a 13 vérvonal és a gnosztikus illuminátusok a nyugati polgárháború befejezéséről tárgyalnak

Ferenc pápától a gnosztikus illuminátusok és a 13 uralkodó vérvonal között megkötött megállapodás részeként megvonták a hatalmat egy európai királyi és egy vezető Pentagon forrás szerint. A két nyugati hatalmi központ, az egyik a meritokrácián alapuló, a másik a történelmi szabályon, egyetértett egy jubileummal és egy hatalmas kampánnyal, hogy "megmentsék a bolygót," mondják a források.

A katonai-ipari komplexumban legerősebb gnosztikus illuminátusok, valamint a pénzügyeket és a médiát irányító vérvonalak megállapodtak abban, hogy kompromisszumot kötnek, mivel egy egyesített nyugati frontot kell felmutatniuk, hogy megállapodjanak egy újjászülető Ázsiaval, a források szerint.

Ferencet, aki bábfiguraként maradhat, felmentették a hatalomból az elítélt pedofil Pell bíboros botránya miatt, aki a Vatikáni Bankot vezette. A Vatikánt és a Vatikáni Bankot, amely az úgynevezett "világi vezetők" 6 ezer megvesztegetési számlájával foglalkozik, most egy "bíboros trojka" vezeti, egy Pentagon forrás szerint.

Nyilvánosan ez az alapvető változás azon tényből látható, hogy a közelmúltban tíz bíborost taszítottak ki a papi rendből. A legutóbbi Philippe Barbarin francia bíboros volt, akit a múlt héten ítéltek el pedofília miatt.

https://tinyurl.com/y5swqedr

A 13 vérvonal képviselője a következőket mondta a helyzetről: "Pell bíboros elfogadta és gyakorolta a sátáni gyakorlatokat a parancsaink szerint." Hozzátették, hogy a többi bíboros eltávolítására a sátáni gyakorlatoktól való "elválasztásuk" részeként került sor. "Ferenc pápát kirúgták, mert túl magas szintű volt a Nemzeti Kiberbiztonsági Központ számára. Az ő múltbéli élete Argentínában kísérteni kezdte őt. Senki - senki a külvilágban - nem engedheti meg magának, hogy elfoglalja a hivatalát, ha kompromisszumukkal nem irányítható," - mondta a forrás.

 
papasemkell1

Továbbá 2019. március 11-én volt a japán Fukusima ellen elkövetett tömeggyilkosság nyolcadik évfordulója, és a megállapodást részben azért érték el, mert a vérvonalakat megtorlással fenyegették, kivéve, ha megállapodásra jutnak, ázsiai titkos társasági források szerint.

Ezen túlmenően az ázsiai titkos társasági források szerint a nyugatnak meg kell magát tisztítania, mielőtt végleges megállapodásra jutna a bolygó megmentéséről.

Ebből a szempontból a cionizmus, a nyugati gonoszság fő forrása ellen folyó tartós támadás egy jó jel. "Ilhan Omar képviselő igaz szavakat mondott a cionista befolyásról az amerikai kongresszusban (nem a szavazatokon alapuló - csak kilencmillió zsidó szavazó van - hanem inkább a megvesztegetés, zsarolás és hazugságok miatt), ami olyan válságba sodorta a Demokrata Pártot, amely a halálához vezethet. CIA és Pentagon források szerint Jared Kushner és John Bolton hamarosan elbocsátásra kerülnek a Fehér Házból, és Trump elnök nyilvánosságra fogja hozni a 9/11-el kapcsolatos igazságot oly módon, hogy megszüntesse a cionista befolyást az amerikai gazdaság, a kormány és a társadalom felett," - mondta a CIA egykori műveleti tisztviselője, Robert David Steele a jelenlegi helyzetről.
 

Egy Pentagon forrás egyetértett ezzel mondván: "A cionizmus halott. A lobbijukat kasztrálták, amikor a Ház 407-23-as számú állásfoglalását elfogadták, amely nem feddte meg Ilhan Omart, és Nancy Pelosi, a Hát szóvivője kirúgta a zsidó személyzeti vezetőjét, Danny Weiss-t."

Most pedig Szíria hivatalosan figyelmeztette Izraelt, hogy vonuljon ki a Golan-fennsíkról, vagy háborúval szembesül.

https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Syria

Szíria azért tehette ezt, mert támogatja Törökország, Oroszország és Irán, hogy kényszerítse Izraelt, hogy tartsa tiszteletben a nemzetközi jogot, míg az Egyesült Államok hadserege egyértelművé tette, hogy nem fog harcolni Izraelért, Pentagon és más források szerint.

Királyi családi és Pentagon források egyaránt megerősítették, hogy Izrael nukleáris arzenálját - a "Sámson opciót" - semlegesítették, ezért a bűnöző állam most kénytelen lesz véget vetni a messiási antiszociális viselkedésének. Ha azt hiszik, hogy Isten azt akarja, hogy több mint 100 millió embert gyilkoljanak meg, hogy újjáépítsék az ősi templomot, nyilvánvalóan nem értik Istent.

Eközben az Egyesült Államokban a kulcsfontosságú egyének célzott meggyilkolása gyorsított ütemben zajlik, hogy helyreállítsák a demokráciát és a jogállamiságot, CIA források szerint. "A kalapács hamarosan lesújt, mivel Bill Barr főügyész találkozott John Huberrel a FISA minősítés megszüntetése és a tömeges letartóztatások előtt," - jegyezte meg egy Pentagon forrás. A forrás arra a tényre utal, hogy Huber kénytelen végül fellépni Hillary Clinton, Obama, az Uranium One stb. ellen.

https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/

A gyógyszeripar is "támadás alatt áll, mivel Eli Lilly kénytelen volt féláron bevezetni az általános inzulint, míg az FDA igazgatóját és a nagy gyógyszergyárak emberét Scott Gottlieb-et kirúgták, mert arra ösztönözte az államokat, hogy töröljék a vakcina mentességeket," - jegyezték meg Pentagon források. A vakcinák kötelezővé tétele a kazár maffia kétségbeesett kísérlete volt, hogy mérgező oltóanyagokat használjanak a lakosság nagy százalékának meggyilkolására, hogy megpróbáljanak menekülni az igazságszolgáltatás elől.

Egy hatalmas, titkos háborút is folytat a kazár maffia, hogy megragadja az afrikai erőforrások ellenőrzését egy kétségbeesett kísérlet részeként, hogy elkerüljék a washingtoni székhelyű Egyesült Államok Vállalat csődjét, Moszad és CIA források szerint. Afrika közel kétszer olyan nagy, mint Oroszország és nagyobb, mint Kanada, Kína és az Egyesült Államok együttvéve. Az utolsó dolog, amit a kazár maffiózók akarnak, hogy az afrikaiak visszavegyék a saját erőforrásaik feletti irányítást.

A leglátványosabb lépés ebben a titkos háborúban az etióp Boeing 737-es repülőgép vasárnapi lezuhanása volt. Moszad források azt mondják, hogy a repülőgépet távirányítással eltérítették, és az utasait, köztük 19 ENSZ tisztviselőt megöltek azon kísérlet részeként, hogy megzavarjanak egy ENSZ konferenciát, amelynek célja a szegénység és a környezet pusztításának megszüntetése Afrikában.

https://10times.com/united-nations-environment

https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/
 
Nem repülhetnek az EU légterében a Boeing 737 MAX-ok

Ennek a repülőgépnek a távirányítással történt eltérítése azonban valóban ostoba lépés volt a kazárok részéről, és valószínűleg a Boeing Corporation csődjéhez vezet. Ez azért van, mert ez a második alkalom, hogy négy hónapon belül egy Boeing repülőgép zuhant le távirányítással, amit a kazár maffia hajtott végre. Kína, az Ethiopian Airlines (Afrika legnagyobb légitársasága) és a Kajmán-szigetek minden Boeing 737-est a földre parancsolt, amit más légitársaságok és országok is követtek, amíg a távvezérelt eltérítőket el nem távolítják a Boeing irányításából.

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/

Természetesen nem véletlen, hogy miután minden katonatiszt elhagyta a Trump rezsimet, egy Boeing ügyvezető, Patrick Shanahan lett az Egyesült Államok védelmi minisztere. Shanahan-nek nincs valódi hatalma az Egyesült Államok hadserege felett, mert már nem engedelmeskednek a csődbe ment Washington D.C. székhelyű vállalati kormányzatnak, mondják a Pentagon forrásai.

Mindenesetre az afrikai titkos harc más területeken is folytatódik, különösen az ásványi erőforrások felett. Ennek a háborúnak a jelei a legutóbbi főcímekben láthatók. A legbámulatosabb egy történet volt arról, hogy a gyémánt milliárdos Ehud Lanaido meghalt "egy hímtag nagyobbító műtét alatt."

https://tinyurl.com/y6zrg8sa

Valójában "késő este Párizsban, egy Champs-Elysées-i magánklinikára vitték, miután bezárták a klinikát," - mondta egy Moszad forrás. "Ő közvetlen versenytársa volt Benny Steinmetz-nek, aki néhány hónappal ezelőttig több kormánytól, köztük Belgiumtól és Afrikától több milliárd dollárt kapott adóvisszatérítésként, amelyet állítólagosan a durva és csiszolt gyémántok illegális beszerzéséből és értékesítéséből szerzett, melyeket Angolából és Sierra Leone-ból csempészett ki több éve," - folytatták a források.

"Ez a két kereskedő a gyémántkereskedelem világában a legnagyobbak közül a legmagasabb rangúak voltak. Az egyiket eltávolították, a másikat pedig megtették az üzlet királyának. Figyeljük meg, hogy a két titán felemelkedésének és bukásának időzítése milyen közel áll egymáshoz," - jegyezte meg a forrás

Itt van a második főcím, amelyre utalt: "A bányász milliárdos véget vetett a keserű guineai vitának több hónapos titkos tárgyalások után."

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019

Ha elolvassa valaki a cikket láthatja, hogy Steinmetz-et olyan cionista kazár maffiózók segítették, mint Tony Blair és Nicholas Sarkozy.

Ehhez kapcsolódó volt az a hír, hogy Nirov Modi indiai gyémántmogult kiadják. Modi állítólag több mint 2 milliárd dollárral tűnt el az indiai bankokból.

https://zeenews.india.com/india/uk-certifies-indias

A folyamatban lévő afrikai erőforrás eltulajdonítással kapcsolatos további fejlemények egy Koiszan nép által küldött levélben láthatók, akik egy hamis király felhasználására figyelmeztetnek a földjük és erőforrásaik ellopása érdekében.

A kazár maffia hasonlóan próbálja ellopni az erőforrásokat Dél-Amerikában. A legutóbbi lépés a kiber- és energiafegyverek felhasználása volt Venezuela energiahálózatának szabotálására.

A világ többi része beleegyezett abba, hogy továbbra is finanszírozza az Egyesült Államok hadseregét és átalakítja azt egy jóindulatú bolygóvédelmi erővé. Elkezdhetnek megdolgozni a pénzükért az összes ilyen bűnöző kézrekerekítésével, börtönbe zárásával, vagy akár megölésével.

Benjamin Fulford
 
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
 
Forrás: ujvilagtudat
 

Hozzászólás  

#2 Apokalipszis...ugyistudodki 2019-03-18 20:15
Israelnek NINCS jövője!
A sötétség csak addig tud létezni,míg a fény nincs jelen! Aztán vége!
Lukács evangyéliuma 21.rész 20-24. vers.
Bűnben fogant és akképpen is végzi! Nincs oly titok a nap alatt ,mely ki ne derülne! Minden gaztettért előbb -utóbb meg kell fizetni ! Most,vagy egy következőbe,de fizetni fog. Legfeljebb a föld egy darabig megpihen! Mert ez a fertő már nem mehet tovább!
" a sors felett a törvénynek nincs hatalma!"
#1 Izrael jövőjeCsorba Tibor 2019-03-18 06:19
Számunkra, magyaroknak, a fenti írásból talán ez a legfontosabb és a legveszélyesebb:
"Most pedig Szíria hivatalosan figyelmeztette Izraelt, hogy vonuljon ki a Golan-fennsíkról, vagy háborúval szembesül.

Szíria azért tehette ezt, mert támogatja Törökország, Oroszország és Irán, hogy kényszerítse Izraelt, hogy tartsa tiszteletben a nemzetközi jogot, míg az Egyesült Államok hadserege egyértelművé tette, hogy nem fog harcolni Izraelért, Pentagon és más források szerint

A magyarországi déli kerítést valószínűleg Izrael finanszírozta, mint ahogy a magyar kormányt is részben onnan irányítják (+ Putyin, + Trump...).

Az Árpádékkal állítólag a Kárpát-medencébe bejött három kabar törzsre való hivatkozás erős hangsúlyt fog kapni, amikor Szíria elkezdi bombázni az izraeli állásokat a Golán-fennsíkon...

Új honfoglalás lesz Pannóniában, a vészesen fogyó magyarok földjén...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló