20230529
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 április 18, vasárnap

Kárpáthazánk a szarkák célkeresztjében

Szerző: Őszkatona és Zoli

A mai 16.-ik heti ajánlatom röpke ellenőrzésem során megakadt a szemem a "Véletlen válogatások" cikkei között a "Válasz Földes Attilának „Tatárlaka titka 4. rész”-re utaló véleményeire" íráson. Mivel ez nagyon régi tanulmány Őszkatonánktól aki már azóta a Teremtőnket szolgálja, belenéztem, hogy kíván e valami javítanivalót mivel azóta már többször hurcolkodtunk egyik szerverről a másikra. 

Bizony találtam benne néhány hiányosságot ezért lassan kezelésbe fogom venni, de nem ezért írok most ide, hanem mert a régi hozzászólásos aktában egy igen is időszerű szinte próféciai bevezető írást közölt le Őszkatona szerkesztőtársam, barátom és honfitársunk. Ezt a bölcseletet fogom most ide kiemelni, hogy jobban fókuszban maradjon mindenki számára. (a kiemelések és a külalak Zolitól)

A szarkák célkeresztjében Európa kabátján a fényes gomb!

Az aktából ideszerkesztett dolgozat: 

A torony tövétől (tabor, 2009.12.06 17:26)

A fényes gomb

Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete.

Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét. Némelyiket lenyilaztuk, egynehányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük. 

Tisztességes küzdelem volt, szemtől szembe. De most valami megváltozott. A szarka átváltozott. Metamorfózisa végén dögkeselyűvé vált. Fényes csillogó tollait szürke rejtő színekre váltotta, ellenfelekben tiszteletet ébresztő harciasságát, sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő a zsidó "üzletember". Ő nem itt született, ő csak a pénz szagát követte. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok. Az ő harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása.

Ők, jellemtelenségükből adódóan mindenütt ott rejtőznek, ahol pénzt szimatolnak. De most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni. Ahogy az olaj készlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közelkelet iránt. Amerika nélkül Izraelnek vége! Tudják ezt a zsidók, de tudják ám ezt az arabok is. Szóval, ha venni nem tudnak, lopnak egyet. Fényeset, szépet, Magyar Hazát. Jó fekvésűt, ahol korlátlanul van tiszta ivóvíz, jó a klíma, és ami a lényeg: nincsenek vérszomjas, bosszúálló arabok.

Nosza, megvan a célország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.

Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el a jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)álság van!
Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől, hogy a gojokkal (nem zsidó ember) egy iskolába, közös kórházba járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra és már minden kóser.

Nagy az öröm Izraelben. Csak egy a "baj", az ország foglalt, tele van magyarokkal. Jön az ötlet: Túl sokan vannak, elég lenne 3 millió is. Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket telepítjük ki az üres Izraelbe, had legyen az araboknak is örömük benne.

Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket, "ismeretlen" származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk. Hirdessük, hogy trendi szinglinek, nem szégyen buzinak lenni. Így nem szaporodik a magyar. Kiírtja Önmagát.

A számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is vannak. Még egy év kellett volna e gyalázatos tervhez. Ezt az egy évet kaptuk meg a Jó Istentől, ezt az utolsó lehetőséget kell kihasználni a magyarnak.

Mit tehetünk?

[Mit telhetünk válasza: Őszkatonának van egy másik írása "Lelki, Szellemi Védekezés" cím alatt amit kezdésnek ajánlok mindenkinek elolvasni és elfogadni]

 

Megnyitva 1108 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Szemző Gábor: MAG Lélek - EMLÉKEZÉSMandala75 2022-04-26 12:15
"Hejj Mag lélek addig nem lészen koronád sugárzó napkorong újra ,míg nem tudod ki vagy s miért ezen föld mérhetetlen ősi nép sarja. Addig nem ragyog szellem glóriád a lét minden síkján míg nem keresed lázasan miért vetett csillagtengerek ringató karjából az Ősten ide, a Kárpát Medencébe..

Őseid a tejútról testben most visszatérnek, benned és körülötted s új időt írnak, emlékezz. Hány meg hány sötét meg-kísérlés volt a hazugság mesterei által, hogy te szinte mindent elfelejts hazádról, és néped igaz csillagáról?

Lomkoronád újra nagy lesz és pompázatosan kiáradó ha tudsz erőt meríteni gyökereidből.
Gyökereid mélyen erősen kapaszkodnak , s az évezredek viharai sem tudták kifordítani. Most rajtad a sor nagy és Igaz ősi nép sarja, hogy felemeld a nap zászlaját had lobogjon minden látszat ellenére akárhány gaz árnyéka igyekszik szüntelen rávetülni. Te csak légy a nemzet lángjának örök őre. Ezt a tüzet őrizve s táplálva fognak gyermekeid is erőre találni. Érted harcoltak elődeid ezredévek véres háborúin át, hogy a Turul nemzetsége és a Szarvas népe megtarthassa azt ami az övé és a legszentebb által rábízatott. Vedd vissza szellemi birtokod minden módon bárműíj idegen hitványok is zavarnak szüntelen, hogy mindent elfelejts.

Az emlékezés a kulcs testvérem. Keresd szüntelen mit néped őstudása hordozott, hogy megértsd az Ősten rád eső akaratát itt. Légy Áldott erős ezen az úton. "

Forrás:
Szemző Gábor írása:
2022. április 26.
alábbi facebook bejegyzésben olvasható:
www.facebook.com/gabor.szemzo.961

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások