20210423
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2017 április 28, péntek

Elfogy a magyar!

Szerző: Madarász László

A KSH gyors-tájékoztatója szerint (lásd: http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/nep/nep1702.html). mintegy 23%-al több elhalálozás történt Magyarországon 2017 év első két hónapjában, mint az előző év hasonló időszakában!

Elfogy a magyar! Kérdések az országos tisztifőorvosnak címezve.

Idézetek a KSH kiadványából:

“A halálozások számának jelentős emelkedése, valamint a születések csökkenése következtében a természetes fogyás a 2016. január–februári 7409-cel szemben 2017 első két hónapjában 12 388 fő volt, ami 67%-os növekedést jelent.” “A 2017. év eleji jelentős halálozási többlet hátterében – a két évvel ezelőtti folyamatokhoz hasonlóan – most is a tetőző influenzajárvány állhatott.

Sajnos arról nem szól a statisztikai jelentés, hogy az elhalálozások számát lényegesen megemelhette a tüdőgyulladásban elhunytak száma, amiről a magyar fősodratú sajtó nem beszél! Mert ugye amiről nem szólunk az nincs! Pedig egy – számunkra legalábbis rejtélyes – megbetegedés pusztított országszerte a 2017. I. negyedévében legalábbis! Ez a láz nélküli tüdőgyulladás, ami arra ösztönözte honlapunk szerkesztőségét, hogy az Országos tisztifőorvosnak tegyen fel kérdéseket, amely levelet az alábbiakban közreadjuk:

Dr. Szentes Tamás Úr részére

Tisztelt Tisztifőorvos úr!

A magaspart.hu honlap szerkesztősége azzal a kéréssel fordul Önhöz, hogy az alábbi – közérdeklődésre számot tartó – kérdésekre válaszolni szíveskedjen!

Előzmények:

A KSH 2017 első két hónapjára vonatkozó gyorstájékoztatója szerint a természetes népességfogyás mintegy 5000 fővel több, mint előző évben, ami számunkra nem „természetes”! Ennek vélelmezett oka a Hivatal szerint: az influenzajárvány. Az viszont évről évre menetrendszerűen megjön, de ennyi áldozata az utóbbi években sohasem volt!  Családon- és ismeretségi körünkön belül, mi is észleltük, hogy 2017. I. negyedévében rendkívüli mértékben megszaporodott, az elsősorban 50-65 életév közötti középkorúak tüdőgyulladásban történő elhalálozása, állítólag az influenza szövődményeként. Jellemzően a betegeknek nem volt láza, – legfeljebb enyhe hőemelkedése -viszont legyengült állapotban kerültek kórházba, nehézkes légzéssel, esetenként nátriumhiányos (hiponatrémia) állapotban. Mint halljuk, sőt láttuk, sajnos a legtöbb vezetékes oxigénnel ellátott kórterem telítve volt, így a betegek egy része vagy kapott palackból oxigént, vagy nem. Az viszont közös, hogy ott antibiotikummal kezelték őket, miáltal rövid időre (2-3 nap) jobban lettek, de ezt követően egy – két napon belül sajnálatos módon váratlanul távoztak az élők sorából! Ugyan nem vagyunk orvosok, de azt mi is tudjuk, hogy az idős korosztályt ért tüdőgyulladás esetében nem feltétlen velejáró a láz, ám az említett 50-65 év közöttieket nem lehet ebbe a kategóriába sorolni, már csak azért sem, mert a várható élettartam a kormányzat szerint megnőtt, ezért is emelkedett a nyugdíj kórhatár 65 évre. A tünetek az atípusos tüdőgyulladásra hasonlatosak, de álláspontunk szerint nem kellene a betegségnek egyetlen esetben sem halálhoz vezetni, feltéve, ha a beteg kórházba kerül! Mégis az ilyen jellegű tüdőgyulladással érintett betegek nagyobb része a kórházi ágyakon halt meg!

Kérdéseink a következők:

  1. Mi a véleménye/tapasztalata: a háziorvosok felismerik a láz nélküli tüdőgyulladás esetét és időben kórházba küldik pácienseiket, avagy túlterhelés miatt mellőzve a sztetoszkóp használatát, a köhögés, levertség, stb. panaszok esetében automatikusan felírnak valami antibiotikumot és köptetőt?
  2. Kaptak-e a háziorvosok a tisztiorvosi szolgálattól olyan levelet, és mikor, melyben felhívják figyelmüket a láz nélküli tüdőgyulladás terjedésére?
  3. Megfelelő módon történik-e a kórházakban a betegek diagnosztizálása? Kérdésünk itt arra irányul: miként állapítják meg a gyakorlatban, hosszadalmas (esetenként több napos) labor vizsgálat mellőzésével, hogy a tüdőgyulladást bakteriális fertőzés, vírus, parazita, esetleg gomba okozza? Ezen belül milyen eszközök állnak az orvos rendelkezésére az azonnali és pontos diagnózis (itt a kórokozó megállapítását értjük) felállításához, és ehhez a szükséges eszközpark, továbbá a gyógykészítmények minden kórházban adottak-e?
  4. Mennyiben általános az az eljárás, hogy a tüdőgyulladás gyanújával kórházba szállított beteget azonnal antibiotikumokkal kezelik, – akkor is, ha a kórokozó pl. vírus, melyre az antibiotikum nem hat, sőt az akár árthat a betegnek – meglehet, meg sem várva az elhúzódó labor eredményeket? Ezen belül milyen utasítást adott ki a tisztiorvosi szolgálat az ilyen esetek megelőzésére, és azt mikor tette?
  5. Sikerült-e kitenyészteni azt a baktérium/vírus/gomba/parazita törzset, ami a láz nélküli tüdőgyulladásos betegek rövid időn belüli halálához vezetett? Amennyiben igen, kérdeznénk: azt valamely ismert baktérium, vírus, stb. törzs, eddig még nem észlelt mutációja okozta-e, vagy valami más? A felől is érdeklődünk, hogy a megfelelő gyógyszerkészítmény kifejlesztésére milyen intézkedések történtek?
  6. Ön szerint van-e kapcsolat az esetleges diagnosztizálási probléma és a között, hogy a tüdőgyulladásos betegek antibiotikummal történő kezelése, látszólagos javuláshoz, majd gyors elhalálozáshoz vezet(ett)?
  7. Milyen intézkedéseket tett a tisztiorvosi szolgálat az ilyen gyors lefolyású, láz nélküli tüdőgyulladással érintett betegek – egy részénél – bekövetkező, „hirtelen halál” megelőzésére, elkerülésére?

Várjuk megtisztelő válaszát!

Tisztelettel: Admin (magaspart.hu)

A Tisztifőorvos úr válaszát közre adjuk. Addig is várjuk azok levelét – vagy hozzászólásként, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldve – akiknek hozzátartozója- ismerőse, hasonló tünetek között hunyt el!

Admin

Forrás: http://magaspart.hu/

Megnyitva 2366 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Erről biztosan nem fog szólni a tisztifőorvosSzakáll Ernő 2017-04-30 10:32
Nem valószínű hogy az országos tisztifőorvos korrekt választ fog adni.
Ugyanis akkor először arra kellene magyarázatot adnia egyáltalán, hogy mi az oka annak hogy a kórházba kerülő idős betegek jelentős százaléka, (sőt a daganatos betegségekben szenvedők kimagasló többsége) nem jön ki onnan élve!? A kórházakban a halálozási arány nagyságrenddel haladja meg a pártízévvel ezelőttit!

Éppen mostanában olvastam a következő cikket mely alighanem az egyik legfőbb okra világít rá:
www.vilaglato.info/.../
Ez azonban csak az egészségügy hiányosságait érinti.

Ténylegesen a kiirtásunk a cél. Többféle módszert alkalmaznak. A védőoltások célja sem az egészség védelme, de most a klímamodosítást is szolgáló vegyi permetezésre hívnám fel a figyelmet elsőként. Aki még nem látta volna, itt van mindjárt két igen lényeges videó:
www.youtube.com/watch?v=eHppWz0H9_Q
www.youtube.com/watch?v=8hqcIUe9Mwg
Nézzétek végig mindkét filmet! Nagyon fontos dologról szól! Szó van benne róla hogy mit tartalmaz a permet, s az is kiderül belőle hogy a Monsanto glifozátja, nemcsak gyomirtóként használatos.

„Ha a glifozát mérgező hatásáról van szó, akkor Stephanie Seneff írásainak kell utánanézni. Ő ugyanis úgy gondolja, hogy a szívkoszorúér-betegség a koleszterin-szulfát-hiány miatt alakul ki. És mi gátolja a koleszterin-szulfát kialakulását? Így van: a glifozát. A glifozát nem csak elpusztítja a bélbaktériumokat, de megbénítja a transz-szulfát idegpályákat is. Ha mégtöbbre kíváncsi ebben a témában, keresse Dr. Seneff írásait a glifozát hatásairól.”
(drtihanyi.com/.../kent-tartalmazo-etrend-kiegeszitok)

Ezek után pedig ezt tessék elolvasni! Többek közt az áll benne, hogy az alumínium mellett, a glifozát is, mint adjuváns szerpel a védőoltásokban!:
drbogner.com/vaccine-mechanisms-in-autism/
Itt van a magyar fordítása:
hu-hu.facebook.com/.../1481833055183366

A bevándoroltatás Európa "áttenyésztését" szolgálja, ami egyúttal olyan horderejű cselekmény mely minden másról elvonja a figyelmet. (Például a zsidóbetelepítésről, ami leginkább bennünket sújt.)
Megbetegítenek bennünket, stresszel, élelmiszerrel, ivóvízzel, esővízzel égi permezezéssel, kálisóval, védőoltással és egyebekkel.
Megbetegítik a társadalmakat. (Szétzüllesztik a családokat, nemzedékeket nemzetállamokat.) A másság elfogadására, a genderizmus normalitására nevelnek.
Egymásnak ugraszják a rasszokat, a generációkat és a nemeket. (Gyűlöletet szítanak a gyerekek és a szüleik nagyszüleik között. Többek közt, azt állítva hogy az idősek miatt nem lehet majd nyugdíjuk. A női egyenjogúság kivívásának a szükségességére buzdítanak, azt állítva, hogy a magyar férfi ugyanúgy bántja a feleségét lányát mint az arabok. Hogy erőszakosak vagyunk, stb..)

Az emberiség megsemmisítése folyik.

Nem tudom mi áll a "láz nélküli tüdőgyulladás" hátterében. Azonban ahogy a köhögés sem mindig légzőszervi megbetegedés következménye (merthogy a köhögés, torokkaparás, szívbetegséget is jelezhet,) ugyanúgy előfordulhat hogy a láz nélküli tüdőgyulladást sem fertőzés okozza! Ha pedig igen, az azonban kétséges, hogy az a fertőzés természetes eredetű!:
a-znewsonline.com/.../

Biztos vagyok benne, hogy az országos tisztifőorvos, - ha válaszol egyáltalán, ezekről egy szót sem fog ejteni!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások