20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 22, péntek

Nanopatológus az oltásokról úgy általában.

Szerző: Szabó Klára fordítása

Kedves Zoli! - lefordítottam egy 2016-os interjút Olaszország egy független nanorészecske kutatójával dr Montanarival. Itt általában beszél az oltásokról. 

Stefano Montanari olasz nanopatológus az oltásokról úgy általában.
2016.

https://terrarealtime.blogspot.com/2016/10/tutti-i-vaccini-analizzati-risultano.html

Az összes vakcina szennyezett szervetlen récsecskékkel vagy nehéz fémekkel - mondja Stefano Montanari,a modenai (Olaszország) Nanodiagnostics Laboratorium tudományos igazgatója, aki a nanopatológioa területén kutat és publikál (minden olyan patológia, ami a nanorészecskék által okozott)

21 vizsgált vakcina, 21 szilárd, szervetlen, biológiailag nem lebomló és nem biokompatibilis részecskékkel szennyezett vakcina.

A világ más országában ez a hír az egészségügyi vezetők, technikusok és politikusok fejét vette volna, és valószínűleg az igazságszolgáltatás is beavatkozott volna, de Olaszországban ez nem így van. Ebben az országban egy ilyen hír nem lesz szétkürtölve, és ha netán mégis ez megtörténne, akkor besároznák valami módon.

Kb. 10 évvel ezelőtt egy egyetemi államvizsga dolgozat kapcsán 19 különböző vakcinát analizáltunk és valamennyi mikro és nano részecskékkel volt szennyezve, amelyek kémiai összetétele igen különböző volt.

Pár évvel ezelőtt a Televízió A Hiénák c. műsora kérésére egy papillóma vírus elleni vakcinát analizáltunk, amely szintén szennyezett volt.
Annak ellenére, hogy órákat töltöttünk el a felvételek elkészítésével és az én interjúmmal amit a Sanofi Pasteur igazgatójával Roberto Biasio-val készítettünk, a műsor soha nem lett közvetítve.

Érdekes lehetne hivatkoznom arra a Salvagente nevű újságban velem készített hosszú interjura, (2012. szeptember 27-október 4. 38.szám, ),amelynek ugyanazon számában dr. Biasio válaszol, aki szerint a mi elemzésünk komoly metódussal készültek, de nincs ok az aggodalomra, mert nincsenek törvények, amelyek szabályoznák ezen indokolatlanul jelenlevő részecskék jelenlétét.

A másik megállapítás az volt, hogy “ezek igen ritka egyedi esetek”, amely kijelentés már csak az ért is bizarr, mert eddigi vizsgálataink során sose sikerült tiszta vakcinát találnunk és hogy miden alkalommal egy egyedi és ritka esettel álljunk szemben, ez bizony egy abszolút lehetetlen lehetőség. Ezenkívül -hozzáteszi dr. Biasio, hogy ha vannak is egy vakcinában részecskék, az orvos észre venné már csak azzal is, hogy ránéz a fiolában lévő folyadékra. Ez azt jelentené, hogy az orvos az injekció beadása előtt ránéz az oltóanyag folyadékára és meglátja azt, amit csak elektro-mikroszkóppal lehet látni.

Még ennél is érdekesebb, ugyanabban az újságban , az amit Stefania Salmaso az Olasz Egészségügyi Intézet igazgatónője mond: szerinte a mi elemzéseink "rögtönzöttek és nem megismételhetők".Ami enyhén szólva is furcsa, már csak azért is, mert a rögtönzés jelző használata nem egyértelmű, már csak azért is, mert az általunk kifejlesztett módszertant az Európai Közösség validálta, és a feleségemet a kollégái felvetették az úgynevezett College of Fellows-ba, abba a csoportba, amelyben a világ 32 legnagyobb tudósa gyűlik össze a biomérnöki tudományok és a bioanyagok területén.

Még ennél is érdekesebb, ugyanabban az újságban , az amit Stefania Salmaso az Olasz Egészségügyi Intézet igazgatónője mond: szerinte a mi elemzéseink "rögtönzöttek és nem megismételhetők".Ami enyhén szólva is furcsa, már csak azért is, mert a rögtönzés jelző használata nem egyértelmű, már csak azért is, mert az általunk kifejlesztett módszertant az Európai Közösség validálta, és a feleségemet a kollégái felvetették az úgynevezett College of Fellows-ba, abba a csoportba, amelyben a világ 32 legnagyobb tudósa gyűlik össze a biomérnöki tudományok és a bioanyagok területén.

A NapoliTime írja:

Dr. Montanari és dr. Gatti, amikor október végén a piacról beszedték a Novartis vakcináit, sikerült nekik az Agrippal S1 vakcinát nehezen megszerezni, hogy analizálják azt. Az eredmény? Mindig ugyanaz: a vakcina mikro és nanorészecskékkel szennyezett (acél, bárium, titánium, szilícium, és kalcium blokkok), valamennyi részecske szilárd többé kevésbé kisebb vagy sem, de mind ahogyan az a másik 20 vakcina esetében.
NapoliTime kapcsolatba lépett a Novartis (gyógyszercég) sajtó osztályával, hogy valamiféle nyilatkozataot kapjanak ez ügyben.de mindeddig nem kapott választ.
Viszont dr. Montanari a Modeani Nanodiagnostics-tól azt válaszolta, “dr. Montanari, a vakcinák. A gyógyszergyárak megint becsapódtak?

“ Én magam nem tudom megmagyarázni: 21 oltásból 21 szennyezett, az azért szép szám. Kérdem én, hogyan lehetséges a 21 vakcina elemzése alapján -igaz, mindegyik csak egy üvegcse és nem egy teljes termék mennyiség- minden alkalommal szervetlen port találtunk. Kizárom azt, hogy a gyógyszergyárak ezeket az anyagokat direkt tennék bele. Nem vagyok a hátsó szándék szurkolója sem. A tény, hogy ezek a részecskék jelenlétére magyarázatot kell adni. Homokba dugni a fejet ahogyan azt sok orvos teszi ,különösen a gyerekorvosok, vagy ahogy ártatlanarroganciával kijelenti a az Egészségügyi Főhatóság ,hogy a mi analízisünk nem megismételhetőek, nemcsak hogy nem vet jó fényt rájuk, de kifejezetten aggódásra ad okot az emberek között, akiket egyszerűen elhagytak azok, akik az ő egészségüket kellene felügyelje.

Lehetetlen nem megkérdezni, hogyan lehet egy nyomozást megszüntetni, annak ellenére, hogy a vizsgált anyagok kis számúak, de ez nem riasztja az intézményt, amelynek az emberek egészségét kellene felügyelni.

Csak hogy tisztázzuk, a miénk az Európai Unió egyik vezető laboratóriuma, és ezt maga az EU is tanúsítja. Tehát, akár tetszik, akár nem, a sok nehézség és kényszer ellenére tudjuk, hogyan kell dolgozni. Ezen a ponton rendkívül érdekes lenne, ha legalább a nemzeti területen rendelkezésre álló összes vakcinát elemezni tudnánk, ami sajnos számunkra több okból sem lehetséges, mindenekelőtt azért, mert Beppe Grillo (5csillag mozgalom elnöke) eltávolította az elektronmikroszkópunkat, ami szinte halálos ugrásokra kényszerít bennünket, hogy folytathassuk a kutatást, és függetlenek maradjunk.”

Az Önök felfedezései, a nem biokompatibilis részecskék jelenléte a vakcinákban, már jó ideje publikusak. Vajon Ön szerint a gyógyszergyárak miért nem javítják ki ezeket a gyártási hibákat?

Legyünk realisták. A gyógyszergyárak ipari és kereskedelmi vállalatok, amelyek egyetlen célja a nagy hasznú gazdasági eredmények. Én ezért nem kritizálom őket: Bár etikai világnézetünk ellentétes egymással, én elfogadom a helyzetet. A felügyeleti szervek azok, amelyek értetlenül állnak előttem: nekik kellene teljesíteniük a kötelességüket, de ehelyett ez nem történik meg. Hogy ez a csúszópénz , a technikai hozzá nem értés, a tudatlanság, a zárkózottság, a lustaság vagy valami más miatt van-e, nem tudom megmondani, és összességében nem is érdekel.

Tavaly októberben felhívott a NAS (hamisítás ellenőrző állami cég) Rómában, hogy beszámoljak nekik arról, hogy mit találtunk a laboratóriumban addig a pontig. Elmentem, mindent elmagyaráztam, otthagytam a dokumentációt, és többet nem hallottam semmit. Tény, hogy túl gyakran szembesülünk olyan helyzetekkel, amelyekkel - és ezt egyszerű állampolgárként mondom - minden jogunk meglenne, hogy ne így legyen, már csak azért is, mert mi, az ellenőröket fizetjük őket, és nem kötelességünk, hanem jogunk van élvezni a megbízhatóságukat. Visszatérve az Ön kérdésére, a gyógyszeripari vállalatok nem avatkoznak be a 2011-ben elemzett papilloma vírus elleni vakcina forgalmazója, a Sanofi Pasteur MSD orvosi igazgatója, Dr. Roberto Biasio által nagyon őszintén kifejtett okok miatt.

Az elemzéseinkről a következőket mondta: "Komoly módszertannal végezték őket, de nem felelnek meg az oltóanyagtételek előállítására és kiadására vonatkozó eljárások által megkövetelt minőségi előírásoknak" (Il Salvagente 38. sz. 39. o.).Vagyis, semmi rosszat nem lehet mondani azanalizisekről, de senki nem kérte azokat.

Értékelem dr. Biasio őszinteségét, szinte a sportvilághoz hasonlíthatóan “tisztességes, nem ugy mint az Egészségügyi Főhatóság....tehát senki nem kéri, hogy a gyártók ne tegyék bele ezeket a porokat és senki nem ellenőrzi ezen aspektusból az oltóanyagokat.

Amiket az oltóanyagokban talált, azok mit okoznak?

Oltóanyag és oltóanyag között van különbség. A legutolsómait elemeztünk, az a Novartis Agrippa1 influenza elleni oltása volt. A 4 közül egy, amit aztán visszahívtak. A legtöbb esetben egy felnőttbe beadva nem okoz gondot az a kis mennyiségű szervetlen anyag ,mivel tudjuk, hogy kell egy bizonyos koncentráció, hogy az bajt okozzon, de ezt is alkalomról alkalomra kell vizsgálni. Vizsgálni kell, ahogy pár éve megtettük, hogy némi részecske a sejtmagba kerül. És ezt a feleségem már bebizonyította egy Eu által kért vizsgálat vezetőjeként. Ugyanis interakcióba léphet a sejt DNS-vel és ez patológiás sejt osztódást okozhat.

Az egyik dolog, amit viccesnek találok, az a figyelmeztetés a vakcinákat kísérő betegtájékoztatókon. Joggal mondja ki, hogy a gyógyszer nem adható be, ha a paciens allergiás egy vagy több összetevőre. Lehetetlen nem elgondolkodni azon, hogyan lehet tudni, hogy mik a vakcinák összetevői, ha - mint általában - csak néhányat jelentenek be. Ami a szennyező anyagokat illeti. Például, ha a termékben nikkelpor van, és az alany allergiás a nikkelre, ami egyáltalán nem ritka, sem a vakcinát beadó személy, sem az injekciót kapó személy nem tudhatja, hogy mi fog történni, mivel nem ismerik a tényleges helyzetet. Mindenesetre a mellékhatás, ha bekövetkezik, azonnal vagy legfeljebb egy napon belül, nagyon ritkán két napon belül jelentkezik. Egy másik eset a hadseregre jellemző. Egyszerre több különböző vakcinát kapnak, így a szervezetet a normálistól távol álló stresszhelyzetbe kényszerítik.

A részecskeszennyező anyagok, ha egyáltalán jelen vannak, nem lehetnek jótékony hatással. Messze van attól a feltételezéstől, hogy az ilyen módon beadott vakcinák - minden ésszerűséget meghaladó módon - rákos megbetegedéseket idézhetnek elő, és erre a legcsekélyebb tudományos bizonyíték sincs. A gyermekek esetében a forgatókönyv teljesen más. Anélkül, hogy belemennénk abba a biológiai abszurditásba, hogy immunitást akarunk kiváltani egy olyan alanyban, akinek az immunrendszere még éretlen, egyszerűen ott van a testtömeg kérdése. Feltételezve, hogy szennyezett vakcinánk van, a vakcinát és a részecskéket egy olyan szervezetbe fecskendezzük, amely kis térfogatú, és ezért a sűrűségük sokkal nagyobb lesz, mint egy felnőttben. Mi több, a gyermek, gyakran alig csecsemő fiziológiája nagyon élénk.

Nem csoda, hogy ezek a részecskék eljutnak a központi idegrendszerbe, és a gyermek hirtelen nyugtalanságot, alvászavarokat, kapcsolati nehézségeket stb. mutat, és hogy sajnos nincs értelme használni őket. Sajnos nincs értelme áltatni magunkat: ezek a kóros formák krónikusak. Autizmus? Narkolepszia? Nincs tudományos alap a kizárásukra.....

Szeretném világossá tenni, hogy nem annyira a vakcina mint olyan káros, hanem az összes hozzáadás, a tartósítószerektől a stabilizátorokig, az antibiotikumtól az adjuvánsokig és sajnos a szennyező anyagokig.

Ehhez jön még a többszörös oltások extravaganciája, amelyek a legtermészetellenesebbek mind közül, valamint a túl fiatal vagy túl idős embereknek adott oltások, akiknek az immunrendszere még-már nem rendelkezik megfelelő immunrendszerrel. A dráma egyik aspektusa az a vitathatatlan tény, hogy manapság szinte minden orvosi kutatást a gyógyszeripar finanszíroz, és az eredmények elkerülhetetlenül szennyezettek. Sajnos az orvosok, különösen a fiatalabbak, nincsenek tisztában ezzel a torzítással, és nem tudják, hogy tudásuk egy torzított és egy cenzúrázott részt tartalmaz. A nagyvállalatok "meggyőző ereje" pedig mindenhová elér, beleértve a médiát is. Elég egy pillantást vetni a Wikipédiára, és rájön, hogy milyen óriási dolgokról számol be a vakcinák ügyetlen védelmében, még ott is, ahol nem lehet védekezni."

Felvettük a kapcsolatot az Egészségügyi Minisztériummal, de nem válaszoltak. Felkérjük a Novartis-t, hogy a nyugodt tudományos szembenézés és az általános egészség védelme érdekében vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel.

Források:
http://www.napolitime.it
http://sulatestagiannilannes.blogspot.it
http://www.stefanomontanari.net
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Szabó Klára fordítása

Hozzászólás  

#2 EU Parlament Sajtótájékoztató "Emberi jogok" - magyar felirattal (2021. okt. 26.)Mandala75 2021-10-28 03:50
EU Sajtótájékoztató: "Emberi jogok" - magyar felirattal (2021. okt. 26.)

www.youtube.com/watch?v=ih0LxRRyiHs

Részlet a sajtótájékoztatóból:
"Hamarosan nem léphetnek be a munkahelyük épületébe sem, ha nincs zöld kártyájuk.
E témában tartott az EU Parlament rendkívüli sajtótájékoztatót.
Az alapvető jogok veszélyben vannak.
A fő probléma, hogy az állampolgári jogokat egyre inkább megnyirbálják.
A szabadsághoz való jog az Alkotmányban van lefektetve.
Nem tartják tiszteletben az emberi jogok európai Chartájának szerződését,
melyet minden nemzeti kormánynak figyelembe kell vennie.
Valójában ezeket törlik.

Mert az alapvető emberi jogok, mint például az emberi jogok az egyéni szabadsághoz,
foglalkoztatási egyenlőség, oktatás, egészségügy, a szabad gondolatnyilvánítás,
súlyosan megsértik ma.

Európa szerte békés tüntetéseket, erőszakosan elnyomják.

Olaszországban bevezették, minden társadalmi tevékenységhez "kötelező" zöld kártyát
(azaz mindenki számára kötelezővé tették az oltásokat, ha létezni akar a társadalomban).
Csak zöld kártyával léphet be nyilvános helyekre, csak zöld kártyával mehet Egyetemre, stb.

Ezzel kizárják a be nem oltott embereket a társadalomból!"

A nemzeti kormányok alapvető jogokat sértenek meg.
#1 Nem vakcinák hanem "Nanotechnológiás (gyógy)szerek" - amelyek genetikai terápiaként működnekMandala75 2021-10-22 07:32
"Nanotechnológiás (gyógy)szerek" - amelyek genetikai terápiaként működnek:

"A termékek adatlapján szereplő adatok elég egyértelműek voltak ahhoz,
hogy a tudósok megértsék, hogy ezek a termékek nem vakcinák, hanem
nanotechnológiai gyógyszerek, amelyek genetikai terápiaként működnek.

Az "oltóanyag" elnevezés valószínűleg csak egy bürokratikus okokból használt trükk,
hogy sürgős engedélyt kapjanak, így megkerülve az új gyógyszerekhez szükséges összes
szokásos szabályt, különösen az új nanotechnológiai mechanizmusokat alkalmazó,
korábban soha nem tapasztalt új gyógyszerek esetében.

Mindezek a "vakcinák" szabadalmaztatottak, és tényleges tartalmukat még a vásárlók előtt is
titokban tartják. Tehát a fogyasztók nem rendelkeznek információval arról, hogy mit kapnak a testükbe.

Sötétben tartják őket a nanotechnológiai folyamatok, a szervezetre gyakorolt mellékhatások,
de leginkább a lehetséges nano-biológiai kölcsönhatások tekintetében.

A jelen tanulmány néhány "vakcina" nanotechnológiai műszerekkel történő közvetlen
elemzésével ad információt azok tényleges tartalmáról.

civilekatisztanlatasert.hu/.../

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások