20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 február 04, péntek

WHO & EMA adatokból az oltási károsultak kb. ötmillió

Szerző: Biró Éva

Se tudományosan, de jogilag sem indokolható az oltási kötelezettség és a koronajárvány rejtett áldozatairól irt Biró Éva  !  

Se tudományosan, de jogilag sem indokolható az oltási kötelezettség !

Az AUF1 műsorvezetője Stefan Magnet ma (2022. február 3.) két osztrák ügyvéddel, dr. Michael Brunner-rel és mag. Alexander Todor Kostic-csal beszélgetett. Ők mindketten alapító tagjai az "Anwälte für Grundrechte" (ügyvédek az alapjogokért) egyesületnek és tagjai az MFG pártnak is. Azoknak az embereknek az oldalán állnak, akik nem szeretnék a kötelező oltást.

Dr. Brunner szerint az oltás kötelezővé tétele nem indokolható sem tudományosan, sem pedig jogi szempontból, mivel ez a testi sérthetetlenség jogának durva megsértése lenne. Úgy gondolja, hogy ez a törvény meg fog bukni, mégpedig az alkotmánybíróság fogja megbuktatni és ezzel párhuzamosan a kormány is bukik.
 
Tudományosan azért nem lehet megindokolni az oltáskényszert, mert a kovid (pozitívra teszteltek) halálozási rátája csupán 0,15 százalék és az összes oltóanyagnak csak feltételes, sürgősségi engedélye van. 
 

Hiányoznak a hosszú távú tanulmányok és ezek az oltóanyagok steril immunitást sem nyújtanak. Figyelembe kell venni a nagyon magas oltási károsodási arányt is. A WHO-nál már több mint 3 millió eset van regisztrálva, az EMA-nál 1,4 millió eset, melyből 21.000 eset halállal végződött. Ehhez még hozzászámolhatjuk, hogy a tényleges esetek 1-10 százaléka kerül csak bejelentésre.

Mag. Tostic elmondta, hogy több mint 180.000 vélemény lett a Parlamenthez eljuttatava, melyek kétséget kizáróan bizonyítják, hogy sem orvosi, sem jogi indok nincsen a kötelező oltásra. Ez a politikát ezidáig hidegen hagyta és folyamatosan valamilyen látszatindokkal állnak elő, hogy fenntartsák a megszorításokat. Lehet, hogy a megrendelt 43 millió adag oltóanyag az oka annak, hogy mindenáron kötelezővé akarják tenni?

Stefan Magnet, a műsorvezető megjegyzi, hogy azon a napon, amikor az oltási törvény elfogadásra került, az intenzív ágyak 45 százaléka szabad volt, a foglalt ágyaknak pedig csak 10 százalékán feküdtek betegek koviddal (pozitív teszttel), akikről nem tudni, hogy oltottak vagy oltatlanok voltak-e. 

Dr. Brunner arról is beszámolt, hogy eddig több mint 40 olyan ítélet született Ausztriában az alkotmánybíróságon, melyben valamilyen pandémia-intézkedés eltörlése mellett döntöttek. A kérdéslista, amit az alkotmánybíróság néhány napja az egészségügyi miniszternek küldött (erről akkor posztoltam), is azt mutatja, hogy végre elkezdtek foglalkozni az adatokkal, statisztikákkal és tisztán szeretnének látni. Szerinte a miniszter nem fogja tudni a céljai eléréséhez szükségesen megválaszolni a kérdéseket. 

Néhány nappal ezelőtt például összesen 172 korona-páciens volt intenzív osztályon egész Ausztriában és ez a szám már egyetlen intézkedés fenntartását sem indokolja. Nem beszélve arról, hogy a 2020 elején rendelkezésre álló 2600 intenzív ágyból 500-at leépítetettek és jelenleg csak 2100 ágy áll rendelkezésre. A kérdés, hogyan történhetett ez "minden idők legnagyobb pandémiájában"? 

A két ügyvéd biztosítja az osztrák embereket, hogy minden lehetséges segítséget meg fognak kapni, hogy védekezni tudjanak a jogtalan kényszerítés ellen. A honlapjukon elérhetővé teszik a szükséges formulárokat, amiket mindenki letölthet és felhasználhat. Mivel csak a tisztiorvosok adhatnak felmentést az oltás alól és belőlük kb. 250 van egész Ausztriában, javasolt, hogy mindenki aki nem akar oltatni, kérjen időpontot egy ilyen orvoshoz. Több millió embernek lehetetlen lesz időpontot adni és az ember addig nem is büntethető, amíg nyitott kérdés, hogy nincs-e valami kontraindikációja az oltásnak. 

Az osztrák ACU (Parlamenten kívüli korona-vizsgálóbizottság) létrehozott egy portált, ahol középsúlyos, súlyos és halálos oltási mellékhatásokat lehet bejelenteni, eddig több mint 600 esetet regisztráltak. A műsorvezető szerint eljön az idő, amikor az oltott emberek, akik valamilyen károsodást szenvedtek, ők lesznek a leginkább a kötelező oltás ellen. 

Az 2021-es EMA dokumentumokban szerepel, hogy majd csak 2023-ban lesznek adatok a hatékonyságról, az egészségre vonatkozó káros hatásokról, és az "oltás" kismamákra és gyerekekre gyakorolt hatásairól. És mégis erőszakolják, ennek ellenére. 

A politika terén mindketten nagyon aktívak (MFG párt) és azért egyre eredményesebbek, mert az emberek jogait képviselik. És ha a mostani kormány megbukik, mert hamarosan meg fog bukni, akkor a teljes két év eseményei felülvizsgálatra kerülnek és a teljes igazság napvilágra fog kerülni. Meg lesz állapítva, hogy kiket terhel a felelősség és a felelősöket felelősségre is fogják vonni. Így remélik, ezt akarják. 

Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha a fősodratú média nem zúdítaná folyamatosan a túlzó, pánikkeltő híreket az emberekre. De miért is ült a két ügyvéd most is az alternatív médiához tartozó AUF1 stúdiójában? Mert csak ott találnak meghallgatásra, másutt cenzúra van. És a cenzúra a legelső eszköz, ami egy későbbi totalitarizmushoz vezethet. 

Röviden beszéltek arról, hogy mikor és miért alapították az MFG pártot. Nagy népszerűségnek örvendenek és a többi, régi párt fél a sikereik láttán. Ők a politikában a polgárokat partnerként kezelik, nem uralkodni akarnak felettük. Egy új alternatívát akarnak kínálni az embereknek. Céljaik között szerepel, hogy az igazságszolgáltatás függetlenné váljon a politikától. A polgárok közül hirtelen elhatározásból léptek be a politikai életbe, azért, hogy a polgárok érdekeit képviseljék és egy új politikai szemléletet honosítsanak meg. 

Dr. Brunner jóslata az események alakulásáról, hogy legkésőbb idén ősszel megbukik az oltási törvény és akkor magával rántja ezt a tarthatatlan politikai hatalmat is. 

Az interjú linkje kommentben ⇒ 


Kapcsolódó Írás szintén Bíró Évától

 

A koronajárvány rejtett áldozatai !

"A "koronajárványnak" vannak olyan áldozatai, akiket nem mutatnak, akikről senki nem beszél, akik valójában egyáltalán nem léteznek, vagy nem szabadna létezniük: Ők a Sars-Cov2-"oltások" áldozatai. Most pontosan ezeket az oltásokat akarják jogilag kötelezővé tenni és ez a döntés még jobban megosztja a társadalmat. A január 27-én megjelent "Servus Reportage" oltáskárosodott embereket mutatott be és szakértőkkel beszélgetett .

Ausztriában nemrég döntöttek az oltási kötelezettségről, országszerte oltóbuszok vannak bevetésen, bárhol van lehetősége az embernek beoltatni magát. De egyre több beoltott ember panaszkodik mellékhatásokról.

1. eset: A 44 éves Otmar Auberger 2021. novemberben kapta meg az első Pfizert. Az oltóanyag termékismertetőjében is szerepel, hogy a beadást követő 30-37 nap között arcidegbénulás alakulhat ki; vele is ez történt. Baráti társaságban volt, mikor észrevette, hogy nem megy a sörivás, a szája mellé folyik a sör. A felesége azt gondolta, hogy stroke-ot kapott, így azonnal kórházba mentek. Ott az első kérdés az volt, hogy be van-e oltva. Ezért úgy gondolja, nem ő az egyetlen, akivel ez történt. Az arcidegbénulás a mai napig nem múlt el nála nyomtalanul. Kártérítési pert fog indítani.

2. eset: Tanja Kernstock 26 éves 3 gyerekes édesanya röviddel karácsony előtt oltatta be magát, mikor az oltóbusz a környékükön járt. Azért tette, mert családja többi tagja volt már pozitívra tesztelve és volt gyógyult-kártyájuk. A családi programok és a gyerekei kedvéért oltatott. December 23-án magas lázzal, fejfájással és végtagfájdalmakkal kezdődek a problémái. Állapota miatt a gyerekeiről sem tudott gondoskodni. Az EKG szívinfarktusnak megfelelő képet mutatott és azóta magas vérnyomással és szívritmuszavarral küzd. Az orvosa kiállítana neki egy igazolást, hogy több oltást nem kaphat, de a február 1.-i törvénymódosítás miatt ezt nem fogadják el a hatóságok.

3. eset: Christina 40 éves kórházi nővér július 26-án kapta az első oltást, amitől anafilaxiás sokkot kapott. Ennek ellenére beadatta a másodikat is és azóta betegállományban van. Állandóan kimerült, aluszékony, ízületi- és izomfájdalmak gyötrik. Légzési problémáktól és mellkasfájdalomtól szenved. Alig képes a legalapvetőbb mindennapi feladatok elvégzésére.

4. eset: Hermann 64 éves nyugdíjas férfi az első oltás után stroke-ot kapott, az orvosok mégis javasolták, hogy adassa be a második oltást is. Ekkor újabb stroke-ja lett, kerekesszékbe került.

5. eset: Anita Obermüller a korábban sportos 44 éves betegápoló 2,5 hónappal az első oltás után még mindig mellkasi fájdalmaktól szenved, ha sokat gyalogol. November 9-én kapta meg a Pfizer oltást és 10 perccel később már érezte, hogy megduzzadt a nyálkahártya a szájában, alig tudott nyelni és levegőt is nehezen kapott. Ekkor kérdeztek rá tőle, hogy van-e valamilyen allergiája. Csak ételallergiája van, legalábbis ez az amiről tudott. Kórházba szállították kivizsgálásra és ott megállapítást nyert, hogy az alvadási faktorok háromszor magasabbak a felső normálértéknél. Az orvosainak különbözik a véleménye azzal kapcsolatban, hogy súlyos állapota az oltástól alakult-e ki, de végül kapott egy igazolást, hogy a második oltást nem javasolják számára. Csakhogy ezt neki sem fogadják el a törvénymódosítás miatt. Az oltási mellékhatást maga jelentette be, a bejelentést visszaigazolták és a hatóság részéről az ügy el is van intézve. Napjai félelemben telnek, retteg, hogy újabb oltásra fogják kényszeríteni.

6. eset: A 68 éves Günter S. első oltását május 7-én, 2. oltását június 18-án kapta. Június 24-én, ahogy más években is mindig, csináltatott egy rutin vérvizsgálatot a háziorvosnál. Egyszercsak hívja az orvos telefonon, hogy azonnal menjen be a kórházba, mert az eredmények alapján szívinfarktus veszélye áll fenn. A kórházban ultrahangos vizsgálatot végeztek és szívizomgyulladást diagnosztizáltak. Azt mondta neki a kórházi orvos, hogy 34 betege van ezzel a diagnózissal. Vérkép azóta sem javult, a sportos öregúrnak teljesen fel kellett hagynia a sporttal. A további oltásokat nem ajánlják az orvosok.

7. eset: A 32 éves Rene az oltás óta görcsös rohamoktól szenved és a bal oldala lebénult. Jelenleg is kórházban van. Novemberben oltatta be magát, azért, hogy dolgozhasson. Az oltás után néhány órával jelentkezett az első tünet, a fejfájás, valamivel később pedig az izomgörcsök. Ekkor került kórházba. Azóta folyamatosan fájdalmai vannak és a bal oldala mozgásképtelen.

8. eset: A 36 éves Pia panaszai röviddel az első oltás után (AstraZeneca) kezdődtek a tavaly februárban. Sport közben hamar elfáradt, a szíve sem bírta a terhelést. Vérvétellel neutropéniát állapítottak meg, az orvos szerint az immunrendszere romokban volt. Ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy a szívburok és az szívizom között folyadék halmozódott fel. Azóta másodszor is beoltotta magát. A mai napig nem képes sportolni.

9. eset: Stall község polgármesterénél Peter Ebnernél is súlyos mellékhatások léptek fel az oltás után. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a település átoltottsága csupán 43 százalék.
--- --- ---- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Andrea Steindl ügyvédnő oltáskárosodott emberek jogi képviseletét látja el. Rengetek ügyfele van. A hatóságok kezdetektől magukra hagyták az oltáskárosodott embereket, ezért is alapítottak egy portált, ahol maguk gyűjtik az eseteket és megpróbálnak orvosi és jogi segítséget nyújtani. A portál 2021. március óta létezik, azóta kb. 600 bejelentés érkezett. A Szöveségi Egészségügyi Biztonsági Hivatalnál több mint 43.000 mellékhatás került bejelentésre eddig. Nagyon sok a trombózisos eset (agyi trombózis, tüdőembólia, lábak trombózisa), de vannak epilepsziás rohamokkal járó mellékhatások, szívproblémák is (infarktus, gyulladás, ritmuszavar). A legújabban megfigyelt oltás utáni tünetek a long-kovid szimptómáinak felelnek meg.

Prof. Johann Missliwetz igazságügyi orvosszakértő is megszólalt a műsorban. Elmondta, hogy félelmetesen megemelkedtett a szívizomgyulladásos esetek száma, mióta elkezdődtek a tömeges oltások. Nagyon sok fiatalt érint ez a betegség, olyanok halnak meg miatta, akik kovidban soha nem halnának meg.

Dr. Martin Hirte orvos arról beszélt, hogy a többlethalálozás kifejezetten az oltások kezdete óta figyelhető meg. Most az lenne a tudomány feladata, hogy megvizsgálja az összefüggés okait, különös tekintettel az elhunyt fiatalok elhalálozásának okára és sokkal több boncolást kellene végezni. Még soha egyetlen oltásnál sem volt ennyire sok és ilyen súlyosságú mellékhatás. És főleg ilyen rövid időn belül nem. Pedig az autoimmun betegségek még csak ezután várhatóak.

Sok orvos szembesült már a rengeteg mellékhatással, de félnek a retorziótól, ezért hallgatnak. Dr. M. sem vállalta a nevét és az arcát, mikor megszólalt a műsorban. Azt mondja, rendelőjében több beteg jelentkezik oltási mellékhatások miatt, mint kovid miatt. Folyamatos nyomás érkezik a politika irányából és sajnos az orvosi kamara összejátszik a politikával. Ki lehet jelenteni, hogy az orvosi kamara szakmailag és emberileg is csődöt mondott. A kovid egy nagyon jól kezelhető betegség, de ellehetetlenítették, hogy a betegek megfelelő terápiát kapjanak.

A riport forgatási ideje alatt számtalan további oltáskárosodott és orvos vette fel a kapcsolatot a ServusTV szerkesztőségével. Az oltáskárosodási történetek tára kifogyhatatlan."

https://www.servustv.com/aktuelles/v/aa2fcz9y1l5c4uuygsjz/?fbclid=IwAR1RkeDAQo8TsNp2wqTeqfw4p_XKYEv8L5BZTkDFB0CDSEEggoLOLar4W9w

Forrás Bíró Éva
Beküldte Encs Ilona Mária 

Hozzászólás  

#1 Feb 12 Budapest Oktogon 12h: Demonstráció az önrendelkezésért és a szabadságértR Zoltán 2022-02-05 09:39
Feb 12 Budapest Oktogon 12h: Demonstráció az önrendelkezésért és a szabadságért - a békés rendszerváltók találkozója

Video 2 a felszólalók listájával:

www.youtube.com/watch?v=seTG2v1YEA4

Beszédet mondanak: Dr. Tamasi József, Dr. Hipsz Frigyes, Dr. Bene Gábor, Dr Turcsányi Zsolt, Király B Izabella, Terczi István, Cseh Zoltán, Aranyos Noémi, Ertsey Attila, Gurabi Ági, Csibi Barna Szőlősi Ildikó, Patrubány Miklós, MVSZ elnöke, Orbán Ferenc, a Székely Világszóvétségből, Szabó Tamás József, továbbá a jelenlevőkből is felszólalnak...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások