20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 február 28, hétfő

Ukrajnai háttér tájékoztatók

Szerző: Több forrás

Nagyon egyoldalúak lettek a hírforrások sajnos már nem csak a fösodratú tájékoztató hatalmasságoknál, de a felkínált választható más híradóknál is. Amióta az EU, a nyugat, de a vele az oroszellenes elfogult északi országok is betiltottak minden orosz tájékoztatást, már olyan újságokat sem tudom már elérni, melyek nem teljesen elfogulatlanul az ukránok irányában írnák meg a valóságot. Nagyon nehéz megvilágítani vajon mi is történik a másik oldalon. (Orosz oldalon) Így fogalmunk se nincs mi az igazság abból, hogy az orosz hadseregben valóban akkora több ezres emberáldozatok lennének? Putyin feláldozna 4 nap alatt ennyi katona életet? Segítsetek orosz forrásokat lefordítva beküldeni, hogy tájékoztassuk olvasóinkat.

Ukrajnai háttér infók..

 
Az ukrán válság sokkal több volt, mint amit a legtöbben tudnak. Biden azt akarta, hogy Ukrajnát felgyújtsák. A káoszban CIA-stílusú műveleteket terveznek, és megsemmisítik a szervereket és az összes adatpontot, amelyek összekapcsolják a pénzmosást, az illegális olaj- és gázüzletek milliárdos elosztását.

USA, Ukrajna, Irán Korrupció: Obama 150 milliárd dollár készpénzt küld Iránnak, még 2016-ban elhagyja hivatalát. John Kerry lánya egy iráni állampolgárhoz ment feleségül. Ukrajna = Hunter Biden/Joe Biden ügyletei és korrupciója, milliók ellopása az amerikai adófizetőktől, hogy Ukrajnába továbbítsák a pénzt.
 
oroszorszag 1a
 
Nancy Pelosi fia, Paul egy ukrán energiavállalat igazgatótanácsában ül. Romney fia is ezt teszi, mint John Kerry fia és Biden fia. Az ukrajnai korrupció csápjai Bush 9/11-i kabinetje, Obama, Biden, Soros, Schiff, Pelosi, Bolton, John Kerry, Romney és Clintonék.
 
A Rothshildok/Bankárok/Globalisták közzéták Hitlert, Karl Marxot, Lenint, Sztálint és Maót. Jacob Schiff rendelte el a Russia Romanov család meggyilkolását, mert nem voltak hajlandók egyetérteni a Bankárok terveivel, és Oroszországot kommunista országgá alakítani. Romanováék keresztények voltak. A Szövetség és Putyin ugyanazokkal a kommunista neonácik ellen harcolt ma Ukrajnában.

Az ukránok Biden és Obama ellen nyomoznak, és sok bizonyítékuk volt az Obama-kormányzat elleni zárt vádemelésekben, amiért Oszama bin Laden hamis meggyilkolásához kapcsolódnak. Az iráni kormány megvédte Bin Ladent, Obamának adott egy hamis csalit, hogy elfogja, és a hatodik fókacsapat megölte. Percekkel a gyilkosság után Obama bejelentette ezt, ami felemelte a szavazást, és újraválasztották.

Az Iránba jutott milliárdok az ukrán olaj-, gáz-, fegyverpiacon és Európa legnagyobb embercsempész-hálózatába mosott pénzek voltak.
Most a Deep State Cabal, Biden és Obama Ukrajna elpusztítását akarja. Biden és a Deep State Európában ürügyként fogja használni Ukrajnát az inflációra, a piacok zuhanására, az ellátási lánc megszakításaira, valamint arra, hogy elvonja a figyelmet a széthulló Plandemic narratíváról, valamint a durhami nyomozás Obamával és Bidennel kapcsolatos közzétételeiről.

Ukrajnát a globális elit túszul ejtette. Putyin azért küzd, hogy felszabadítsa az ukrán népet a Globális Elit báb Ukrajna elnökétől, Zelenszkijétől és neonáci drogfuttató- és embercsempész-gyűrűitől.
oroszorszag 5

Az ukrán rendőrség felszámolt egy „embercsempész-gyűrűt”, amely csecsemőket adott el kínai „bizonyos orientációjú egyedülálló férfiaknak”:

A Bilderberg-csoport, a Világgazdasági Fórum és a DAVOS-csoport erősen elit szervezetek voltak, irányították az ENSZ-t és a NATO-t, valamint a beszivárgott országokat, elnököket, miniszterelnököket és világvállalatokat, akik a Big Pharma-t, a Big Tech -t és a világ hírügynökségeit irányították.

A korrupció Ukrajnában hatalmas volt, és az ukrajnai biológiai fegyverek laboratóriumaihoz kapcsolódott, csak az Egyesült Államok számára elérhetők voltak. Az ukrajnai Biolabs-ban halálos kísérleteket végeztek helyi állampolgárokon a Biden tulajdonában lévő ukrajnai DUMB-okban és alagútrendszerekben, amelyek Európához kapcsolódtak.

AQ Alliance különleges katonai műveleti erői 2021 decembere óta tartózkodnak Ukrajnában .
A globalisták háborút akarnak Ukrajnában, hogy megsemmisítsék a globalista legénység bűnözéséről szóló szerverrekordokat, amelyek a pénzmosást is.

Az Ukraine Servers -en eredeti feljegyzések voltak a Pentagontól a 9-11 előtti napon eltűnt trilliókról. (Egy rakéta eltalálta a Pentagon egy részét, ahol rekordokat semmisítettek meg).

Az Ukrajna szerverein eredeti feljegyzések voltak az IRS-től, a DEA-tól és az FBI-tól a kábítószer-kereskedelemről és az Oklahoma City-i robbantásról, ahol minden irat megsemmisült.

United network hirekben, ma reggel.
Tulajdonképpen az orosz ès az ukràn hadsereg közösen ment be a Csernobili területre mert a CIA àlltal tàmogatott Szeparatistàk megpiszkàltàk az erőművet ès megint magas lett a sugàrzàs.
Ezt az ukrànok ès az oroszok is folyamatosan mèrik.

Így muszáj volt rendet tenni a reaktor területén.

Ami még elgondolkodtató “ha elhisszük” - ezt már korábban is mondta Kimberly Ann Gougen-, hogy 1986-ban nem baleset történt. Az amerikaiak bombázták le Csernobilt. Más források szerint Vírust juttattak a vezérlőegységbe és ez okozhatja a katasztrófát..Végül is mindegy mert ez már megtörtént—
A Szovjetunió legjobb mezőgazdasági területét likvidàltàk ezzel. Amikor ez a legjobb terület az élelmiszer termelèsre... 81%.-ban látta el teljes Oroszországot..

 Hogyan hallgatott évekig a nyugati sajtó a donbászi háborúról és az ukrajnai neonácizmusról


Oroszország február 24-én “különleges hadműveletet” indított Donbászban a Donyecki és Luganszki Népköztársaságok (DPR és LPR) védelmére, amelyeket február 21-én Moszkva függetlennek ismert el.

A nyugati média “inváziónak” nevezte az akciót, amelyre már régóta figyelmeztettek.“Először is Zelenszkij néhány héttel ezelőtti beszédében rendelte el a támadást” – mondja George Eliason, Ukrajnában dolgozó amerikai újságíró.

Eliason szerint Zelenszkij nagyon is világossá tette, hogy Ukrajnának az a célja, hogy a donbászi területek erőszakos eltiprásával, ezeket a területeket visszaintegrálja Ukrajnába. Ugyanis egységet kell teremteni az országon belül, illetve a katonai akcióknak meg kell szűnniük ahhoz, hogy a NATO-ba történő felvétel feltételeinek meg tudjanak felelni. Mert a szövetség szabályai szerint, területi vitákkal küzdő, háborúban álló országot nem vehetnek fel a blokkba.

2021 decemberére a kijevi kormány 125 000 katonát gyűjtött össze a donbászi köztársaságokkal való határvonal mentén.

Az EBESZ ugyanakkor arról számolt be, hogy az ukrán fegyveres erők a minszki megállapodások értelmében tiltott nehézfegyvereket is alkalmaznak a szakadár régiók ellen.

Az oknyomozó újságíró szerint 2021 tavaszán kezdődött a nyugati médiakampány, amely Oroszország “közelgő inváziójáról” spekulált. A mainstream sajtó azt állította, hogy Oroszország hamarosan megszállja Ukrajnát.Ez egy hatalmas médiahazugság volt, ugyanis az orosz hadsereg állásairól közzétett műholdképek szerint – amelyek ezeket a híreket kísérték -, jól látható volt, hogy az orosz hadsereg több mint egy napnyi távolságra, a bázisain állomásozik.

“Valójában ez 160-460 mérföldet jelent a határtól” – mondja Eliason, hangsúlyozva, hogy az orosz hadsereg aligha tud meglepetésszerű, szárazföldi támadást indítani ezekből az állásokról.2021 novemberében az “orosz inváziós narratíva” egy másik fejezete volt, amikor a mainstream sajtó és a prominens közösségimédia-befolyásolók, térképeket és “hamis zászlós” forgatókönyveket tettek terjesztettek a feltételezett támadásról.

Az Egyesült Államok korábbi oroszországi nagykövete McFaul is azt állította, hogy az ukrán civilek a végsőkig harcolni fognak az orosz “megszállók” ellen. Még Sean Penn hollywoodi sztár is eljött Ukrajnába, hogy az “orosz agresszióról” dokumentumfilmet készítsen.Eliason szerint ez egy összehangolt infoháborús művelet volt, amelynek célja, hogy Oroszország lehetséges reakcióját Ukrajna Donbász elleni offenzívájára, teljes értékű invázióként mutassa be. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is szorgalmazta az információs hadművelet narratíváját, amelyet amerikai infoháborús tanácsadók dolgoztak ki számára – állítja az oknyomozó újságíró.

Láthatatlan háború Donbassban

Ugyanakkor a nyugati fősodratú média évek óta hallgat a Donyecki és Luganszki Köztársaság ukrán kormányerők és neonáci zászlóaljak általi ágyúzásairól. 

Csak korlátozott számú független amerikai és európai újságíró és szabadúszó fotós dolgozik a Donbass régióban, és örökítik meg, számolnak be az ukrán kormány láthatatlan háborújáról, melyet saját népe ellen folytat. “Az elsődleges célpontjuk mindig is a polgári lakóterületek és az infrastruktúra volt.” Az ENSZ szerint több mint 13 ezren haltak meg a régióban a 2014. februári Maidan államcsíny óta.

Az elmúlt hetekben az ukrán hadsereg fokozta a Donbass-régió bombázását, ami arra késztette a DPR és az LPR vezetését, hogy elkezdjék kimenekíteni a gyermekek és az idősek Oroszországba. Tulajdonképpen már folyamatos lett az evakuáció. Azonban “az ukrán speciális hadműveleti csoportok tüzérséggel lőtték az Oroszországba távozókat – mondja Eliason.

oroszorszag 2

Az Egyesült Államok nyíltan elutasította Oroszország figyelmeztetéseit az orosz ajkúak elleni folyamatos népirtásról és az emberiség elleni bűncselekményekről Kelet-Ukrajnában.

Olaf Scholz német kancellár a maga részéről azt állította a február 19-i müncheni biztonsági konferencián, hogy “igazán nevetséges” azt állítani, hogy “valami népirtáshoz hasonló történik” Donbassban.

Ez a a német kancellárnak egy „botrányos” kijelentése volt. Eliason szerint a Scholz vezette koalíció az ukrán katonai és neonáci milíciák által Kelet-Ukrajnában elkövetett bűncselekmények előtt lényegében szemet hunyt, amivel „az 1930-40-es évek második generációs politikai náci gondolkodását” legitimizálta.

oroszorszag 37

Nácítlanítás

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön kijelentette, hogy Oroszország katonai hadműveletet indított Donbász védelmére, hogy megtisztítsa az országot a náciktól.

„Ideális esetben fel kell szabadítani Ukrajnát, meg kell tisztítani a náciktól, valamint a nácibarát emberektől és az ideológiától” – mondta Peszkov újságíróknak.

2018 májusában Stephen F. Cohen, az Oroszországgal foglalkozó befolyásos amerikai történész figyelmeztetett a neofasisztákról, a The Nation számára írt közleményében, hogy fontos, hivatalos vagy megtűrt szerepet játszanak az Egyesült Államok által támogatott Ukrajnában.

Nehezményezte, hogy sok amerikai nem tud a 2014. május 2-i odesszai „pogromról”, amelyben nagyjából 50 embert égettek el elevenen a Szakszervezetek Házában ukrán radikális nacionalisták és neonácik.

oroszorszag 4

Mi több, a neonácizmus rehabilitációját Ukrajnában a 2005-ös „narancsos forradalom” óta az egymást követő amerikai kormányzatok tolerálták és Cohen szerint George Bush, Barack Obama és Donald Trump uralma alatt is tovább virágzott.

Joe Biden, aki korábban Obama ukrajnai kinevezettje volt, most az elnöksége alatt még tovább ment: tonnányi fegyverrel és kiképzéssel látta el az ukrán hadsereget, amely a Donbász mentén koncentrálódott2021. december 16-án az ENSZ Közgyűlése megvitatta azt a határozatot, amely a nácizmus, a neonácizmus és más, rasszizmust és idegengyűlöletet tápláló gyakorlatok dicsőítése elleni küzdelemre szólított fel. Az egyetlen két ország, amely ellene szavazott, az Egyesült Államok és Ukrajna volt. 

Forrás: NIF


 A NATO atomháborúra készül?

Február 19-én, szombaton, a donbászi nagyszabású ukrán agresszió kezdete után, az Európai Unió Védelmi és Biztonsági Bizottságánál egy informátor közölte, hogy a Barbarossa-2 megvalósítása érdekében egy amerikai nukleáris robbanófej szállítását szervezhetik most meg Németországból Ukrajnába.

Amerikai atomfegyverek állomásoznak Németországban a bücheli bázison, ahol akár 20 darab B61-es hidrogénbombát is tárolhatnak.

Németországban gyakorlatilag minden párt ellenezte az Egyesült Államok nukleáris arzenálját – az Unió-90/Zöldektől és a Baloldali Párttól az ország Szabad Demokrata Pártjáig. Ennek ellenére a jelenlegi védelmi miniszter, Annegret Kramp-Karrenbauer üdvözölte ezeknek a fegyvereknek a korszerűsítését, és új hordozók beszerzésének lehetőségét, hogy eljuttassák őket a célponthoz - az F / A-18 SuperHornet repülőgéphez.

A rendelkezésre álló információk szerint a robbanófejet egy észtországi NATO-bázisra küldhették. Közel 6 éve állomásoznak ott az észak-atlanti szövetség többnemzetiségű zászlóaljai, az észt Tapai bázisra pedig folyamatosan érkeznek Nyugat-Európából tengeri úton érkező új típusú fegyverek. A forrás azt sugallja, hogy a robbanófej ezután Harkovba kerülhet, ahol az ukrán kormány hisztérikus követelésére az Egyesült Államoknak „THAAD rakétavédelmi ütegeket ” kellene telepítenie....

Miért is van egy harmadik világháború a küszöbön?
Mert a kívülről és a pénz által irányított amerikai kormány így akarja.
Mert az USA a csőd szélén áll, és a legeladósodottabb ország a világon.
Mert az UJ BRICKS bankrendszer a Wall Street és a Pentagon kapitalizmusának a végét jelenti.
Mert az amerikai kormány az államcsődjeit mindig is háborúk kirobbantásával oldotta meg.
Mert a Wall Street vazallusai a Fehér Házban és a Pentagonban egypólusú világuralomra törekszenek.
Mert a világközösség nagy része hagyta magát becsapni Amerikától, az un. arab tavaszról szóló hazugságaival. Demokratikusnak álcázott, támadó és nem védekező háborúkról volt szó.
Mert a világsajtó 99%-a Amerika tetteinek támogatójaként, terjeszti és tisztára mossa annak politikai és háborús hazugságait. Ezzel az államokat háborús készültségbe helyezi. A média ezzel annyira elbutította a népeket, hogy nem veszik észre, mi folyik valójában Ukrajnában?

Búcsúbeszéd: A Józan Ész halálára.


Ukrán nacionalisták már Molotov-koktéllal „tüntetnének” Budapesten

Az Ukrajnából hazánkba menekültek megsegítése elemi kötelességünk, függetlenül attól, hogy magyarok, ukránok, ruszinok vagy oroszok-e.

Az viszont még inkább érdekünk, hogy a Magyarországon zajló folyamatok egyike se eszkalálódjon! Ilyen folyamat alatt értem például az ellenzék által szervezett szimpátiatüntetéseket, ahová egyes ukrán nacionalisták már Molotov-koktéllal mennének

Magyarország álláspontja az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban világos és egyértelmű: Magyarország sem katonát, sem fegyvert nem küld Ukrajnába, de minden humanitárius akcióban az elsők közt veszünk részt.

Ehhez képest az ellenzék, amelyik a halálkampányt már többször felhasználta kormányellenes akciói során, most egyre-másra szervezi a szimpátiatüntetéseket Ukrajna mellett. Például az orosz nagykövetség elé.

Normális esetben nem lenne ezzel baj. Ám a mostani helyzetben ez több mint felelőtlenség.

A jobb megértés kedvéért:

A közösségi oldalakon meglehetősen sok olyan zárt csoport létezik, amelyet vagy magyarországi ukránok működtetnek, vagy szép számmal vannak jelen ezekben a csoportokban.

Na, de nem is szaporítom tovább a szót, inkább megmutatom, milyen párbeszédek folynak mostanság ezeken az oldalakon!

Ma a következő felhívás került fel az egyik oldalra:

oroszorszag 6

„Ukránok, ma 13.00kor gyülekezünk a Parlament előtt, követeljük az Oroszország elleni szankciók bevezetését! Ha vannak zászlóik, hozzák magukkal.”

 A felhívást egyértelműsítendő, egy másik csoporttag kérdést intézett a tagokhoz:

oroszorszag 7

“Jó napot, valaki meg tudná mondani, lesz-e a mai nap folyamán megmozdulás a kialakult helyzettel kapcsolatban? Köszönöm!”

És akkor most a megmozdulás „milyenségét” taglaló kommentek közül jöjjön egy sokat mondó párbeszéd:

oroszorszag 8

Irene: Benzint (ti. Molotov-koktélt – vbt) vigyünk?

Anastasia: Miért ez az agresszió? Békés tüntetés kell, hogy legyen.

Irene: Nincs békés háború.

Tamara (oroszul!): El kell őket taposni!!! Ők tankokkal jöttek és rakétákkal! Nem hallgatjátok a híreket? Már Ivano-Frankovszkot is elérték, és ez már nincs is messze Magyarországtól.

 

A fentiek olvasatában szükségtelen ecsetelnem, hogy mi történne akkor, ha az orosz-ukrán háború miatt a budapesti orosz nagykövetség, vagy fél Budapest lángba borulna.

Ezt lehet még azzal fokozni, ha egyes provokátorok célzottan orosz nyelven, Oroszország melletti szimpátiájukat hangsúlyozandó követnének el bármiféle bűncselekményt magyar földön.

Az egyesített ellenzék – talán mondanom sem kell – most éppen a saját politikai haszonszerzésére próbálja kihasználni két testvérnép tragédiáját.

Magyarország Kormányának álláspontja ezzel szemben világos és egyértelmű: sem katonát, sem fegyvert nem küldünk, ellenben minden humanitárius akcióban az elsők között veszünk részt!

Ezt az álláspontunkat körömszakadtunkig kell tartanunk és védenünk!

Ezt a józan álláspontot nem írhatja felül sem a közelgő választás, sem bármilyen más politikai történés!

Felkérem tehát az Ukrajna melletti szimpátiatüntetéseket szervező ellenzékiek figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek mind a provokátorokra, mind pedig a vérre szomjazó nacionalistákra!

Minden felelősség a tüntetéseket szervezőké!

A tét pedig nem kicsi!

Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborúból!

() VBT ()

Forrás: Pesti Srácok

Kiemelések és külalak Zolitól.

Titkosítás felodva! Ukránok vérengzéseinek dokumentumai (18+))

Ukránok vérengzéseinek dokumentumai

 https://internetfigyelo.com/titkositas-felodva-ukranok-verengzeseinek-dokumentumai/ ⇒

Hozzászólás  

#1 Így éltek a donyeckiek, miközben az ukrán hadsereg folyamatosan bombázta őketR Zoltán 2022-03-01 03:25
Amiről a média 2014-ben is, de most is hallgat:

Sajnos semmi sem változott a média és persze a nyugati politikusok hozzáállásában az Ukrajnában 2014 óta történtekkel kapcsolatban.

Mi itt a Nemzeti InternetFigyelőben nagyon sok anyagot közzétettünk, hogy felhívjuk a figyelmet arra a tragédiára, mely donyecki szakadár köztársaságok mindennapjaira nyomja rá a bélyegét 2014-óta.

Nos, ami a hírekből rendszeresen kimarad, az az igazság. Az igazság arról, mi történik, történt valójában Ukrajnában, milyen körülmények között élnek a donyeckiek, hogyan igyekszik Ukrajnát is bekebelezni az USA, ezzel még inkább körbevenni hadászatilag Oroszországot.

képekkel itt:->

internetfigyelo.com/.../

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló