20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 április 16, szombat

Vlagyimir Putyin elnök üzenete az emberiségnek

Szerző: Misteri 1963 / Putyin

Vlagyimir Putyin elnök üzenete. - Kedves Föld nevű csodálatos bolygónk polgárai! / Én, Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke úgy döntöttem, hogy a diplomaták, az önök vezetői és az újságírók megkerülésével közvetlenül szólok önökhöz. 

Oroszországban van "szájról szájra", ahol nem lehet hazudni, csalni és játszani. Ezért őszintén fogok beszélni, hogy mindenki meggyőződhessen szavaim igazságáról.

Oroszország nagy és gazdag ország. A legfőbb érték több mint 150 ember, akik egy olyan területen élnek, ahol az igazságosság mindenek felett áll.
 
Nincs szükségünk új területekre. Rengeteg energiánk és minden más erőforrásunk van. A Nagytatárság és a Mogul Birodalom óta az észak-eurázsiai népek nem a keresztes hadjáratok fosztogatásának és Amerika, Afrika, India gyarmatosításának, Kína drogfüggőségének, hanem a kemény munkának és a békének köszönhetően fejlődtek.

Az oroszul tudók megértik, hogy az "orosz" jelző országunk minden népére vonatkozik. Az orosz szlávok, orosz tatárok, orosz zsidók, orosz ekevenek stb. a szívük mélyén oroszok, bár kultúrájuk, nyelvük és életmódjuk eltérő lehet. Üdvözöljük az egységnek ezt a sokszínűségét.

Oroszország orosz népe ismét arra kényszerül, hogy életét áldozza fel, hogy megvédje a világot a nácizmustól és a fasizmustól. 50 hadifoglyunkat 50 ukrán katonára cseréltük. Az ukrán katonák orvosi ellátást kaptak a kórházainkban, napi három kiadós étkezést kaptak, és hazatértek. Elfogadtuk az orosz katonákat levágott ujjakkal és nemi szervekkel. Ezt még a nácik sem tették meg a legutóbbi háborúban.

Ezt a bizonyítékot egy későbbi tárgyaláson fogjuk bemutatni. Ez szégyen lesz mindazok számára, akik most ezeket a görényeket támogatják.

Az USA, Európa, Japán, Ausztrália és más országok uralkodói ezeknek az embertelen embereknek a pártjára álltak, akik civileket, terhes nőket és gyerekeket tettek maguk elé a csatában, és szándékosan megcsonkították a hadifoglyokat. Nehéz elképzelni, hogy egy épeszű és értelmes ember támogassa ezeket a szörnyetegeket.

Az ő baydenjeik, shilljeik, macronjaik és más obskuráns demokratáik pedig nemcsak védik a bűnözőket, hanem aktívan felfegyverezik őket, pénzzel látják el őket, ami nem elég ahhoz, hogy alacsonyan tartsák az árakat az országaikban.
 
Az árak emelkednek, a világ összeomlik, de nem azért, mert az oroszok megtisztítják Európát a náci gonosz szellemektől, hanem azért, mert önök csendben figyelik és valójában támogatják a nácizmus új hullámát.

Ezúttal nem Berlinbe megyünk. Megállunk a történelmi határainknál, és az összes náci gonosz szellem, akik előtt az önök uralkodói szélesre tárják az ajtókat, új "kristály" életet szerveznek önöknek, ahogy a nácik tették, hozzátéve a nemi szervek körülmetélését.

Mindenkit felhívok, aki békében akar élni és dolgozni, gyermekeket nevelni és barátságot kötni a világ népeivel. Segítsen Oroszországnak az új rákos daganat: az ukrán nácizmus ellen. Nem Ukrajnát, ahol békés és keményen dolgozó emberek élnek, hanem a nácizmust, amelyet az USA és a NATO sólymai táplálnak az önök adóforintjaiból.

Ha az önök uralkodói támogatják a nácizmust, verjék őket háromszor nyakon, és vegyék a hatalmat a saját kezükbe.
Az ukrán nácik védekeznek a civil golyók ellen, uralkodóik a szörnyű Oroszország álcája alatt úgy döntöttek, hogy a magas árak és a közelgő nehézségek terhét is a lakosságra hárítják.

Mind Ukrajnában, mind önöknél a nácik jól élnek az egyszerű polgárok hátán, és az egyszerű embereknek szenvedniük kell - ezek ugyanazok a bűnök Ukrajnában és Nyugaton.
 
Ha összefogunk, egy héten belül nem lesznek nácik Ukrajnában, helyreáll a normális élet Európában, az Egyesült Államokban és más országokban, és együtt fogjuk bíróság elé állítani az ukrán nácikat és mindazokat a hatalmon lévőket, akik támogatják a nácizmust.

Szerző: Misteri1963
április 12, 2022

Beküldte Antal Miklós
A kiemelések és külalak Zolitól


Putyin: A Nyugat sepregessen a saját háza táján

 

Az orosz elnök elmondta, mivel kellene foglalkoznia a nyugatnak. Függetlenül a háborútól és egyéb dolgoktól, sajnos rengeteg igazság van abban amit mond. Putyin szólt a Nyugat szerepéről. Azt mondta:

Európának és az egyesült Államoknak is megvannak a problémái az egyenlőtlenség és az emberi jogok terén.

Elmondta:

A Nyugatnak a saját problémái megoldásával kéne foglalkoznia, mint a nők esélyegyenlőségének és jogainak, a munkaerőpiaci egyenlőtlenségeknek a kérdése. Putyin szerint a ruszofóbia lett a nyugati országok új geopolitikai fegyvere.

Szerinte évről évre erősítették az oroszellenességet Ukrajnában is, nemzetközi szervezetek törekedtek a szovjet utódállamok és lakóinak befolyásolására. A nyugatról mondott szavai mögött lehet némi igazság -ismerik el sokan.

Mert ugyebár nem szabad elfelejteni azt, hogy a nyugat főleg az USA miféle rabló hadjáratot “rendezett” magának a Közel-Keleten, miközben “halálos demokráciáját” próbálta ráerőltetni olyan társadalmakra, amik számára fojtogató volt…

Az olaj és a pénz, a biznisz az, ami a nagyhatalmakat mindig is érdekelte és mozgatta bizonyos konfliktusok kirobbantásakor. Az amerikai elnökök valójában csak bábok a pénzhatalom “kezében”, ezt már egy korábbi interjújában állította Putyin, rávilágítva, hogy a demokrácia az USA-ban is csak egy illúzió.

Egy olyan díszlet, amiben eljátsszák, hogy az emberek által választott képviselők kerülnek hatalomra, pedig a rendszert egy pénzhatalmi kartell irányítja.

Forrás: Kimondott igazságok

Hozzászólás  

#2 Több ezer tonna lőszer került az orosz fegyveres erők ellenőrzése alá az Ukrán Fegyveres Erők balakleyai 65. raktárából.R Zoltán 2022-04-22 12:19
Az orosz hadsereg katonasága átvette az irányítást az ukrán csapatok egyik legnagyobb fegyverraktárán.

Az Ukrán Fegyveres Erők 65. arzenálja Balakliya városában, Harkiv régióban található.

Évekkel ezelőtt nagyszabású tűz ütött ki a raktárban, de még ezután is több ezer tonna lőszert sikerült megmenteni. Lenyűgöző a raktárban lévő fegyverek mennyisége: innen küldtek fegyvereket a katonáknak országszerte.

military.pravda.ru/news/1701375-specoperacija_khranilische_vsu/
#1 Tharan Marianne továbbítása nekünk: Rubel......csak aranyért ! Rubel, azaz a fagyi visszanyal....R Zoltán 2022-04-19 13:05
Az Amerika - Ukrajna által sarokba szorított orosz medve az EU-t támadja vissza.

Nem tankkal, hanem ennél erősebb fegyverrel!
Amerika megint más farkával veri a csalánt, ahogy mindig is szokta.



Mit jelent Putyin döntése, hogy az orosz olaj- és gázeladások során rubelre cseréli a dollárt?

Az EU naponta vásárol Oroszországtól olajat és gázt 660 millió dollár értékben. Tehát alapvetően az EU minden nap 660 millió dollárt fizet olajért és gázért.

Oroszország döntése, hogy a dollárt rubellel helyettesíti azt jelenti, hogy az Európai Unió ezt a hatalmas értékű dollár tartozást rubelben fizesse ki.

Jelenleg egy dollár ára kb 100 rubel. Ezek szerint az Európai Uniónak most napi 66 milliárd rubelt kell megtakarítania olajra és gázra.

Hogyan tud naponta megtakarítani egy ilyen hatalmas összeget?

Az EU kénytelen lesz dollárért vagy euróért megvenni a rubelt! És honnan lehet megvenni?

Oroszországon kívül egyetlen más országnak sincs ilyen nagy mennyiségű orosz rubelje.

Ezért a dollárral vagy euróval szembeni rubelt kell majd vásárolnia az Orosz Központi Banktól (OKB) és ezzel Oroszország növeli kemény valuta tartalékait.

Oroszországnak újabb döntés van a kezében, ha felhasználja, csődbe viszi az EU-t.

Az OKB nem hajlandó eladni a rubelt dollárért és euróért, aranyat kér a rubelért.

És itt jön a kanyar, ahol vissza fog ütni az embargós politika.

Az arany grammonkénti ára 60 dollár, azaz 6000 rubel, ami azt jelenti, hogy egyszerű számítással napi 11 tonna arany megtakarítására lesz szüksége az Európai Uniónak, hogy napi 66 milliárd rubelt vásároljon azért, hogy megvegye napi energia szükségleteit az oroszoktól.

Csillagászati számok. Azt jelentik, hogy ha Oroszország meghozza ezt a döntést, akkor rövid idő alatt felszívja az európai központi bankok aranytartalékait és halmozza fel az OKB vagyonát.

Az orosz fizetőeszköz iránti kereslet elkerülhetetlenül jelentősen megnövekedett keresletet fog eredményezni a rubel iránt. Ezért a rubel, mint új világ-valuta új meghatározó aktorrá válik, amely a dollár és az euró helyett a világpiacok jelentős részét érinti!

Oroszország ellen vívott gazdasági háború fegyverré vált Oroszország kezében ellenük és erősebbé, mint az atomfegyverek...

Egy új világ van alakulóban.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások