20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 április 15, kedd

Letiltották az mvsz.hu címtartományt

Szerző: MVSZ

A Magyarok Világszövetsége ezennel hozza tagjai, hívei és partnerei tudomására, hogy eddig számára ismeretlen okból letiltották teljes világhálós címtartományát, amelynek kiterjesztése mvsz.hu . Ezért egyetlen ilyen kiterjesztésű címre sem érkeznek meg levelek. Különösen érintettek a következő címek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A letiltásnak feltételezhetően politikai okai vannak.

Az utolsó kiment levél időpontja: 2014.04.11. – 22:31 ( Petőfiért! - Franz Fidler: Petőfi Sándor nem halt meg Fehéregyházánál ).

Az MVSZ a tiltás feloldásán fáradozik, és jogi lépések megtételére készül.

Kérjük híveinket, hogy osszák meg e közlést ismerőseik körében.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei honlapunkon egyelőre még olvashatóak (www.mvsz.hu)

 

Forrás: http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1705-letiltottak-az-mvsz-hu-cimtartomanyt

Hozzászólás  

#1 HozzászólásmentesZoli 2014-04-19 15:39
Kedves Honfitársak!

A magyarok Világszövetsége közleményeit és annak tevékenységeit amennyiben úgy ítélem - ítéljük meg, hogy a honlapunkra való azt megjelentessük, de a hozzászólásokat, én mint honlapgazda nem engedem fel sem a mellette kardoskodókat sem az ellene hadakozókat. Minden okot nem sorolok fel, de mint eddig is tapasztaltam egyesek nem magát a szövetség tevékenységét mérlegelik hanem annak vezetőjének múltját. Mi nem azt keressük miből él meg egy MVSz. elnök, hanem mit tesz, hogyan irányítja a szövetséget és tesz e lépéseket a magyar megmaradás felé. Hogy miért döntöttem a hozzáoszlásmentes cikkek mellett? Nagyjából már máshol is lejegyeztem, hogy nem engedhetem meg, hogy egymással szembe állítsam azon magyarjainkat akik a MVSz -t a tettei alapján ítélik meg, azokkal akik az elnök állítólagos múltját különböző forrásokra linkelgetve ítélik el az egész szövetséget egy ember végett. Én nem vagyok tagja a MVSz. nem is látok bele mi zajlik a kulisszák mögött de a MVSz.-nek tetteit figyelemmel kísérem.
Ha van megjegyzésed e döntés ellen azt nekem írhatod meg címre
Szeretettel: >Zoli

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások