20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 27, csütörtök

Holland ügyvédek levele "Labancia" EU kizárása érdekében.

Szerző: WochenBlick

A Corona-rezsim és engedelmes írástudó rabszolgái nem fáradnak bele abba, hogy a közelgő tilalom elleni békés tömegtüntetéseket a jobboldali és egyéb szélsőségesekkel sarokba szorítsák.

Kötelező védőoltás az uniós joggal szemben: holland ügyvédek levele Ausztria uniós kizárása érdekében.

Egy holland ügyvédi iroda a jelek szerint máshol – nevezetesen a kormányülésen – keresi a “bűnözést”!

Az ügyvédek az EU-ból való felfüggesztéssel fenyegetik Ausztriát a kötelező oltási tervek miatt: “ha valóban bevezetik a kötelező oltást, akkor egy olyan országnak, mint Ausztria, egy olyan kormánnyal, mint az önöké, nincs helye az EU-ban” – teszik egyértelművé a Nehammer kancellárnak (ÖVP) címzett levélben, amely a Wochenblick rendelkezésére áll.

Ez a kormány hosszú utat tett meg…

Ausztria egykor gazdag és fejlett országnak számított – az ország demokratikus viszonyait tekintve is. A fekete-zöld kormány azonban már majdnem két éve erőszakkal rombolja le az elmúlt évtizedek minden vívmányát. Az emberi jogok fokozatos eltörlése, amellyel igazságtalan kormányunk több mint kacérkodik, most úgy tűnik, túl messzire megy.

Egy holland ügyvédi iroda azt szeretné, ha Ausztriát felfüggesztenék az EU-ból – rosszabb esetben ki is zárnák -, ha bevezetnék a kötelező oltást. A Nehammerhez címzett levél egyik aláírója Eva Vlaardingebroek jogi szakértő. A Wochenblick csak nemrég számolt be a Fox News amerikai hírcsatornán elhangzott figyelmeztetéséről, miszerint hosszú távon egy kínai mintájú szociális rendszert akarnak bevezetni az oltási kötelezettséggel. A Nehammerhez címzett levél tehát olyan ügyvédektől származik, akiket minden bizonnyal nemzetközi szinten is meghallgatnak.

A 2G rendszer sérti az uniós jogot

Az ügyvédek “éber szemmel” figyelik az osztrák kemény Corona-rezsimet, és a Karl Nehammer kancellárnak (ÖVP) címzett levélben bírálják a “tisztességtelen 2G rendszert” is, amely sérti a “szabad mozgás és tartózkodás” uniós jogát. Ezzel kapcsolatban az Európai Bizottsághoz is panaszt nyújtanak be.

Az előírt géntechnológiai kísérlet alól kibújni kívánókkal szembeni bánásmód “Ausztria nagyon kellemetlen múltjára és a 20. század első felének egy sor hírhedt osztrák történésére emlékeztet”. Ausztria most ismét “Európa páriája” lehet, és a világ elborzadva néz hazánkra – és emellett Németországra és Olaszországra. “Történelmi nézőpontból felettébb kínos” – jegyzi meg ezzel kapcsolatban a levél.

A kísérleti oltások hatástalanok az Omikronban

Az Omikron variánsra hivatkozva azt állítják, hogy időközben bebizonyosodott, hogy a géntechnológiai oltások nem csökkentik a fertőzések számát. Éppen ellenkezőleg, “úgy tűnik, hogy az Omikron változatnak különös étvágya van a beoltott személyek iránt”. Mert már három hónappal az oltás után nagyobb a fertőzés kockázata a “beoltottak” esetében.

A génterápiás betegeket gyakrabban érinti az omikron

A Dániából származó jelenlegi adatok alátámasztják ezeket az állításokat. Eszerint a kétszer oltott 5-11 évesek körében magasabb a fertőzési arány. És még az “emlékeztető oltások” sem vezetnek alacsonyabb fertőzési arányhoz.

Kötelező védőoltás: “Számos alapvető jog megsértése – hogy ne mondjam, bűncselekmény”.

Ennek fényében a kötelező védőoltások bevezetése “számos alapvető jog egyértelmű megsértése – hogy ne mondjam, bűncselekmény”. “Makacsul ragaszkodik a nem beoltottakkal szembeni diszkriminatív és megbélyegző politikához”. Az omikron mutáns miatt egy ilyen “drákói intézkedés” járványügyi haszna csekély lenne, és “esetleg még negatív is” lehet.

A törvény több szinten is “alattomos”. A tehetős osztrákok ugyanis a horribilis bírságok kifizetésével úgymond kivásárolhatják magukat a kötelezettség alól. Ez hatalmas, további károkat okozna az osztrák társadalomnak, és a törvény precedenst teremtene az EU-ban. Ha Ausztriát most nem “hívják vissza”, Németország elbújna mögé, és szintén kötelező oltási törvényt hozna.

Mind az Alapjogi Charta, mind az Emberi Jogok Európai Uniós Egyezménye sérül.

Nehammer elmondta, hogy el tudja képzelni a “tiltakozás és az esetleges szankciók viharát”, amely az országot érné, ha az igazságtalan törvényt elfogadnák.

A törvénnyel Ausztria az Európai Unió Alapjogi Chartáját is megsérti. Ez előírja “az érintett személy szabad, tájékozott beleegyezését” az orvosi beavatkozások esetében. A kötelező védőoltás ennek “szó szerinti ellentéte”, és ezért “teljes mértékben be kell tiltani”.
Továbbá az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai egyezmény (EJEE) 8. cikke tiltja a test személyes integritásába való ilyen beavatkozást.

Itt éppen az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) döntését, amelyet a kormány indoklásként használ, idézik ellenérvként a tervezett kötelező oltás ellen. Az EJEB elfogadta az alapvető jogok megsértését, mivel alaposan tesztelt vakcinákról volt szó, amelyek hatékonysága vitathatatlan, és amelyek mindenekelőtt valóban megakadályozzák a vírus (jelen esetben a kanyaró) terjedését. Ezzel szemben a Covid-19 elleni kísérleti géntechnológiai szérumok, amelyeket az EMA csak feltételesen hagyott jóvá, “viszonylag újak”, és nem tudják megfékezni a vírus további terjedését.

Ausztria az európai jogrendszeren kívül – Az EU-tagság felfüggesztése

Ausztria a tervezett oltási kötelezettséggel az európai jogrenden kívül helyezi magát, ezért felszólítják az Európai Bizottságot és/vagy az Európa Tanácsot, hogy hozzon intézkedéseket “Ausztria EU-tagságának azonnali felfüggesztésére”. Ha ez nem lenne elég, megpróbálnák Ausztriát kizárni az EU-ból.

Forrás: Szövetkezet Tv

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló