20231204
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2022 január 30, vasárnap

A kanadaiak visszaveszik parlamentjüket és országukat

Szerző: Szőke Mária

A KANADAI EMBEREK VISSZAVESZIK A PARLAMENTÜKET ÉS AZ ORSZÁGUKAT - A COVID-NÁCI KORMÁNY ELMENEKÜLT – ÉLŐ VIDEÓ: ELKEZDŐDÖTT A COVID ELLENES FORRADALOM – Hatalmas tömeg Ottawában, a Szabadság 2022 Konvoj megszállta a kanadai fővárost

A kanadai covid-miniszterelnök, Justin Turdeau  és a teljes vakcina kormány elmenekült, egy nappal a kamionosok érkezése előtt figyelmeztették őket arra, hogy hordják el az irhájukat. A kanadai parlament üres, a tüntetők elfoglalták a fővárost.

Egy nappal a Szabadság 2022 Konvoj Ottawába érkezése előtt a kanadai alsóház biztonságát felügyelő magas rangú tisztviselő e-mailben figyelmeztette a parlament tagjait, hogy „menjenek biztonságos helyre” és rejtőzzenek el, ha tüntetésnek lesznek tanúi a lakóhelyük vagy irodájuk közelében – jelentette a CTV News .

Angol nyelvű beszámoló: Daily mail.co.uk ⇒

A kemény fagy ellenére egyre többen özönlenek Ottawa utcáira, még mindig érkeznek kamionok is. A hírek szerint lovasrendőrök indultak Torontóból, erősítésként az ottawai parlament épülete elé.

A mínusz 16 C fokos hidegben elég bizar, hogy a hatalmas tömeg és a 100 000 kamion ellen lovasrendőröket küldtek, azonban semmi mással nem lehet megközelíteni már Ottawát, a kamionosok ugyanis bekerítették a kanadai fővárost. Nincs hírünk arról egyelőre, kik tartózkodnak jelenleg a körbevett és elbarikádozott parlamenti épületben.

A Szabadság 2022 Konvoj megérkezett Ottawába. Egyelőre annyit tudni, hogy a kamionok megszállták a várost , körbevették a kanadai parlament épületét . A kanadai kormány elmenekült, a hírek szerint a kormánytagok, a Justin Turdeau miniszterelnökkel a várost is elhagyták, a hírhedt kanadai covid-miniszterelnök családostól elrejtőzött eddig ismeretlen helyre. A tömeg egyre nő. A kivezényelt rendőrség egyelőre nem mert közbeavatkozni.

Ugyanakkor több európai városban is tüntetések zajlanak jelenleg, a covid-terror, a népirtás és a védőoltásnak hazudott emberirtó szérum ellen. A Facebookon hisztérikus gyorsasággal cenzúrázzák a helyszíni megosztásokat. 

A cenzúra miatt nem tudjuk másként megjeleníteni az Ottawa-i élő közvetítést. Fenn áll annak a veszélye, hogy a tüntetés ideje alatt a kanadai hatóságok megpróbálják korlátozni az internet elérhetőséget Kanadában, ennek ellenére megpróbáljuk nyomon követni az eseményeket.

Ha látni akarod az ÉLŐ közvetítést KATTINTS IDE! ⇒

Vagy nézd meg az erről szóló előadást magyarul! 2022-01-27 ITT ⇒

Forrás: Informatia Libera

Megnyitva 1414 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Indul az európai Szabadság 2022 Konvoj: cél BrüsszelR Zoltán 2022-01-31 08:13
Lázad a világ a covid fasizmus ellen: Indul az európai Szabadság 2022 Konvoj: cél Brüsszel február 14-én az EP épülete (+VIDEÓ)


Aktuális
Lázad a világ a covid fasizmus ellen: Indul az európai Szabadság 2022 Konvoj: cél Brüsszel február 14-én az EP épülete (+VIDEÓ)
30/01/2022 22:50 által Szőke Mária Nézetek: 488
Európában is elindul a Szabadság Konvoj. Az európai kamion – sofőrök február 14-re tervezik, hogy Brüsszelbe érnek az Európai Parlament épülete elé tiltakozásul a 2 éve tartó életellenes, népirtó covid-fasizmus ellen. Mint kihangsúlyozták tiltakozó akciójuk nem politikai indíttatású, hanem a korlátozott emberi szabadságjogokért és az emberi jogok sorozatos megsértéséért állnak ki.

youtu.be/odZKHRFIXM0
#1 Mi történik KanadábanR Zoltán 2022-01-30 17:04
Őszinte igaz Ismertető a jelenlegi helyzetről a megszámlálhatatlan teherautók és terepjárók emberek MAGYARUL 55 000 kamionos indult el de már ezt a számot jóval túlhaladták. A sofőrök túlnyomó része oltottak tehát itt a szabadságukat visszaszerző emberek összefogása ez. Az utca embereitől óriási támogatást kapnak és szívből szurkolnak nekik.

Hallgasd és nézd meg ezt az ismertetőt

. www.youtube.com/watch?v=b4KCTPl9_4c

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások