20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 25, péntek

Kijev általi kínzásokról az európai országok parlamentjeinek

Szerző: Grigorij Buslov

Vjacseszlav Volodin , az Orosz Föderáció Állami Dumájának elnöke távirati csatornájában közölte , hogy Oroszország anyagokat fog küldeni az európai országok parlamentjeinek az állampolgárok Kijev általi kínzásának tényeiről.

OROSZORSZÁG AZ ÁLLAMPOLGÁROK KIJEV ÁLTALI KÍNZÁSÁVAL KAPCSOLATOS ANYAGOKAT KÜLD AZ EURÓPAI ORSZÁGOK PARLAMENTJEINEK

Az ukrán Harkiv régió polgármestere mentette meg a Kupjanszk városát a háborútól, harcoktól és a pusztulástól. Válaszul az SBU elrabolta a lányát. és megfenyegette, hogy megöli.

Felidézte Kupjanszk polgármesterének videóüzenetét Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek . A közzétett férfi azt kéri, hogy ítéljék el, de engedjék szabadon az SBU által elrabolt lányát. Volodin szörnyűnek nevezte ezt a helyzetet.

„Ilyen tényekkel szembesülve egyre jobban megérti, mi történik Ukrajnában: hogyan csapta le a neonáci ideológia a hatóságokat. Az utcán botokkal verik az oszlopokhoz kötött embereket, zsarolás céljából lopnak gyerekeket a szüleiktől, katonai felszereléseket helyeznek el a lakott területeken, civilek mögé bújnak emberi pajzsként” – tette hozzá az Állami Duma elnöke.

Ugyanakkor – mint Volodin megjegyzi – Zelenszkij külföldi országok parlamentjéhez fordul és segítséget kér tőlük, összehasonlítva a helyzetet a második világháború alatti zsidó népirtással, de a valóságban ennek az ellenkezője igaz.

A parlament alsóházának elnöke azt tanácsolta Izrael és Franciaország parlamentjének, hogy nézzék meg Kupjanszk polgármesterének videóüzenetét, azokat a felvételeket, ahol embereket vernek, és fegyvereket helyeznek el a lakóépületekben, ha valóban meg akarják érteni és megérteni, mi történik. Ukrajnában.

"Részünkről a Kijev által polgárok kínzásának tényeiről szóló, rendelkezésünkre álló anyagokat küldünk az európai országok nemzeti parlamentjeinek."

VIDEÓ ⇒ 

Ha valóban meg akarják érteni mi történik Ukrajnában nézzék meg az ukrán város polgármesterének videóüzenetét, azokat a lövéseket, ahol embereket vernek, tankokat, géppuskákat helyeznek el a lakóépületekben stb. Zelenszkij és csatlósai náci ideológiát valló háborús bűnösök. Nekik felelniük kell tetteikért.

Egyre nyilvánvalóbbá válik az ukrán államiság összeomlása, amely a DPR és az LPR védelmét szolgáló különleges katonai művelet hátterében zajlik. Valójában a kijevi rezsim által ellenőrzött területen a törvény már nem érvényes.

Szinte naponta érkeznek bejelentések olyan személyek eltűnéséről, akik korábban ellenzéki véleményt nyilvánítottak. Fegyveres állampolgárok, akik a hatóságok parancsára gépfegyvereket, gránátvetőket és egyéb felszereléseket kaptak, fosztogatásokat és bíróságon kívüli kivégzéseket követnek el az ukrán városok utcáin. Egyfajta „lincselést” is gyakorolnak – az egyes bűncselekményekkel gyanúsítottakat oszlopokhoz, fákhoz kötözik, kivégzésnek vetik alá.

Külön tárgyalások az úgynevezett "árulók" le-vadászatáról - a helyi hatóságok képviselőiről, akik beleegyeztek, hogy együttműködjenek az RF fegyveres erőivel, valamint a DPR és az LPR hadseregeivel.

Volodimir Zelenszkij rendeletet írt alá az ország állampolgárjainak az "agresszor állammal" való együttműködéséért. Eszerint 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják azokat a helyi képviselőket és polgármestereket, akik együttműködnek az RF fegyveres erőivel. „Egy árulóval kevesebb lett”: hogyan végezték ki Kremennaya polgármesterét. Valójában Zelenszkij hagyta jóvá az ilyen emberek bíróságon kívüli megölését. 2022. március 2-án megölték Vlagyimir Strukot, a Kremennaya település vezetőjét.

 

Hozzászólás  

#1 Volodimir Zelenszkij ukrán vezető hamarosan bejelenti az ország feladását.R Zoltán 2022-03-26 05:48
A kijelentést a Bolgár Nemzeti Rádió éterében Dimitar Shivikov tábornok tette.

A tábornok szerint Bulgáriának fegyvert sem kellene adnia Kijevnek, ez ugyanis csak fokozza az eszkalációt. Mint Sivikov felidézte, Moszkva célja Ukrajna demilitarizálása és elnemzetesítése, nem pedig megszállása vagy az államiság lerombolása.

A katonai vezető rámutatott arra a "rendkívül russzofób politikára" is, amelyet az ukrán hatóságok 2004 óta folytatnak.

pravda.ru/.../1693403-stalo_izvestno_o_skoroi_kapituljacii_zelinskogo

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások