20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 november 29, kedd

Sárga Csekk Mozgalom

Szerző: Internetről

Te is kapod? Győzöd még fizetni? Meddig? Tudsz még élelmiszert vásárolni? Nem fázol még? Tudd meg, nem vagy egyedül!

Találkozzunk a posta hivatalok előtt minden héten pénteken 17 órakor!

Legyen a kezedben egy sárga csekk , hogy tudjuk , közülünk való vagy!

Ismerkedjünk meg egymással, beszéljük ki gondjainkat, hogy tudjuk több millióan vagyunk!

4 millió adófizetővel és 3 milló nyugdíjassal áll szemben a hatalmi agresszió, és a 380 parlamenti képviselő!

Célunk

Mindenféle pártoktól, mozgalmaktól, szövetségektől mentes össznemzeti egység kialakítása, a saját jövőjükért elszántan tenni akaró magánemberek hatalmas, kikerülhetelen tömeggé szerveződése.

Vegyük kezünkbe sorsunkat!

Ha mégis tagja vagy valamilyen szövetségnek, vagy mozgalomnak, ne várj a vezetőség utasítására, hanem végre cselekedj, magánemberként hallgass a lelkiismereted parancsára!

Ne dőljünk be többet semmilyen pártpolitikus ígéretének, ne hagyjuk, hogy újra és újra becsapjanak bennünket, a nem létező demokrácia mögé bújva!

TUDJUK SOK MILLIÓAN VAGYUNK, HATALMAS ERŐT KÉPVISELÜNK, MÉG ARRA IS KÉPESEK VAGYUNK, HOGY DECEMBER 21.-ÉN, - AZ ÉV LEGSÖTÉTEBB NAPJÁN- GYERTYÁT GYÚJTSUNK NAPLEMENTE UTÁN ANNAK A BIZONYOS NAGYVÁROSNAK ANNAK A BIZONYOS TERÉN!

Ne bízzatok meg azokban az emberekben, akik kérés nélkül szervezkedni kezdenek, tanácsokat próbálnak osztani, másokat kioktatni, illetve bármely párt propagandáját hirdetik.

Jegyezzétek meg, egyetlen párt sem fog az oldalatokra állni, mint ahogy eddig sem a mi érdekünket védték az elmúlt 20 év alatt, és ahogy napjainkban sem teszik.

Az általunk ismert rendőröknek, nyomzóknak, gazdag vállalkozóknak szintén nem érdekük az emberközpontú társadalmi rendszer!

Azon a bizonyos téren december 21.-én senki nincs felkérve arra, hogy beszédet mondjon, hogy megmondja mit gondoljatok, mikor és mit csináljatok!

Aki ezzel próbálkozik, az provokátor. Őt azonnal el kell hallgattatni!

Ne hozzunk se zászlót, se táblát, se transzparenst, se semmilyen fegyvernek alkalmas tárgyat!

Kiabálni, politikusokról gúnyverseket skandálni sem lehet, mert a magyarországi gyülekezési törvény alapján a rendőrség azonnal feloszlathatja a tömeget.

EZ NEM TÜNTETÉS, NEM DEMONSTRÁCIÓ, NEM POLITIKAI RENDEZVÉNY!

Gyújtsunk fényt Magyarországért, és gyermekeink jövőjéért!

Hozzászólás  

#4 1012Bp.Attila u.75.nagy etelka 2012-12-03 13:56
Én kimennék arra a térre,és,ha jönnek a rendőrők,hátat fordítanék nekik.A mi a haragunktól lesz az ő erejük!!!Ne adjunk nekik erőt!!!
Hátba csak nem lőnek!!!
Szép,hazafias dalokat énekelnék,minden erőszak nélkül...jókedvűen!!!Elszállna minden energiájuk...
+1 #3 ZagyvaszántóEndiné Pál Mária 2012-12-02 11:39
Vegyük kezünkbe a sorsunkat!! ennél szebbet, jobbat nem tehetünk.Eljött az idő a tettekre!!! Ezt a ránk erőszakolt rabigát vessük le végre.Szándékosan nyomorba vagyunk kényszerítve, ideje összefogni és együttesen megálljt parancsolni minden Pártnak, kormánynak, mi vagyunk többen!!! Ugye aki nincs velünk az csak ellenünk lehet!!!
#2 furesz007@citromail. 2011-12-30 17:14
es ha nem szol semmit a "tomeg" akkor a ruszki geppisztojt markolaszo fiatal "magyar"rendor aki alig varja hogy lohessen honnan tudja hogy mit akarnak azok ott szemben az utcan
+1 #1 hferi 2011-11-30 10:58
Jaj édes Istenem! Ez a " menjünk ki az utcára és békében, csendben, alázatosan keseregjünk egymás közt" szemlélet megöli a nemzetet! Mit érünk el vele? Aki gaz módon uralkodik, az egy jót röhög és folytatja tovább a nemzetgyilkosságot.

Talpra magyar! Hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Petőfi verse ismét, 100%-ban aktuális

De ha nem erőszakkal, akkor legalább gazdasági eszközökkel kellene megkezdeni az ellenállást, a megújhodást! Először tenmagad, aztán a családodon belül, majd kisebb közösség szintjén legyél céltudatos. Magyar belterjes gazdasági rendszer kell: egymásnak munkát adni, egymástól vásárolni - mindezt nem a zsidó-kufár üzleti modell szerint, hanem becsülettel, tisztességgel. Élni és élni hagyni!

Ez a gyertyagyújtogatás (a leírt ködös, sejtelmes megfogalmazástól borzong a hátam! - mondd ki nyíltan, ne ködösíts!) max. egy apró része kell legyen egy komplex programnak.

EMBEREK! Ne legyetek tutyi-mutyik! Nem azokat az időket éljük!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások