20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 december 08, vasárnap

Fiatalokhoz!

Szerző: Magyaródy Szabolcs

Akár hiszitek, akár nem, én is voltam fiatal. Ma 95(!!!) évesen, elmondhatom, megértem mindent, mindennek az ellenkezőjét a annak az ellenkezőjét is. Tovább is fokozható...

Valaha én is idealista voltam, akartam megmenteni, megjavítani a világot. Csalódnom kellett. A hangzatos jelszavak mögött nem volt semmi. Csak és kizárólag a hazugság, hatalmi vágy és gyúlölet. Ma is ez a helyzet.

Régebben, a különböző nemzeteket, népeket ugrasztották egymásnak azok, akiket ma Amerikában „Deep State" néven ismernek. Ugyanis ez az óriás tőke csak a háborúkkal töltheti meg a pénes zsákjait. Kitalálták a túlzó, gyülöletkeltő nacionalizmust. Ezzel óriási háborúkat, népirtásokat idéztek elő. E háborúk végén olyan „békeszerződéseket" kényszerítettek a vesztesekre, amelyek ellenségekké tették azokat a népeket, akiknek évszázadokon keressztül relatív békében éltek egymás mellett és egyetlen vágyuk a béke volt. 1919-ben mondta marsal Foch a francia haderők főparancsnoka: Ez nem béke, ez húsz éves fegyverszünet  

 A második világháborúhoz vezető évtizedek, majd a háború alatt legalább 200 millió személy pusztult el, a nagytőke érdekében. A „béke” úgyanaz. Ennek nyomán láthattuk a sok „kis” háborút, amelyek eddig három arab államot tettek tönkre, s elindították a „menekült” áradatot Európa felé (80% katona korú férfi, honnan veszik a nőket?). Az USA „demokrata” pártja minden árom el akarja pusztítani az elnököt, mert az nem akar háborút. ki akar békülni az oroszokkal.

Itt álljunk meg egy pillanatra. Háborúkat a Demokrata párt indította (Lusitania elsülyesztetése, kiprovokált Pearl Harbor

A Republikánusok a békéért dolgoztak. Ezért mondatták le Nixont, mert kihozta őket Vietnámból. Most Trump elnököt akarják megsemmisíteni, mert békét akar.

Néhány szó a médiáról: Lényegében kevesebb, mint 10 vállalat irányítja a világ sajtót Ezt ugyan olvashattad volna a magyarul is megjelent könyvben: Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók

 

Ma, idealizmusotokat, segíteni akarásotokat használják ki a „deep state” emberei. A mai, tisztességesen megválasztott kormányt ócsárolják, minden  elképzelhető hazugsággal vádolják  őket, akik eddig  messze az elérhető jólétet biztosítják a  magyarságnak.

 

Amikor  „magyarkodással” vádolják, gúnyolják a  hazaszerető embereket, eltitkolják előttetek a szomorú tényt, hogy a környező államok, melyek  a  magyarság millióit kapták ajándékba  Trianonban, még a kommunista időkben is  nacionalisták voltak s a  kezükre adott magyarság kiirtásán dolgoztak teljes  erővel. Látogass el  Erdélybe, Felvidékre,  Kárpátaljára, Bácskába. Ha tényleg idealista vagy, megrendülve és magyarként  fogsz visszajönni.

 

Addig is  gondosan tanulmányozd Saul D Alinsky könyvét: A civil szervezkedés ábécéje.  vagy ha  tudsz angolul: RULES FOR RADICALS. Ha  figyelmesen olvasod, rá kell jönnöd, hogy a „civil szervezetek” csak kihasználnak a káosz és felfordulás rombolás, hatalomszerzés  érdekében.

 

Ezekre gondolj, mielőtt kicsalnak tüntetni.

Magyaródy Szabolcs 2019,dec. 5

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások