20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 július 09, péntek

Magyarország kiárúsításának zsoldosai

Szerző: Szemtanú

A napokban értesültem arról, egy ismerősöm által, aki azt állítja, hogy a Magyarországon élő barátja, egy izraeli céggel jött össze, aki egy olyan komputer programot akar betelepíteni a magyarországi adóhivatalokhoz, amelyik program egy teljes nyilvántartást tartana a magyarországi ingatlanokról.

 Zoli, amit most írok le, azért teszem, mert szeretnem tudni másnak mi a véleménye erről a témáról

Tudjuk hogy Magyarországon mar nagyon sok értékes ingatlan, nemzeti kincs került zsidó vagy más idegenek kezére. Ezt lehet látni a tévében, olvasni újságokban, portálokon.

A napokban értesültem arról, egy ismerősöm által, aki azt állítja, hogy a Magyarországon élő barátja, egy izraeli céggel jött össze, aki egy olyan komputer programot akar betelepíteni a magyarországi adóhivatalokhoz, amelyik program egy teljes nyilvántartást tartana a magyarországi ingatlanokról. Az ismerősöm haverja kéne rávegye az önkormányzatokat hogy telepítsék a programot, es az o dolga volna az adatok bevitele. Persze busás jutalommal díjaznák a haver munkáját.

A program többek között arról tartana nyilvántartást hogy ki a tulajdonos (ez természetes) hely, méret, reál érték, kimert ingatlan adó, befizetetlen adó. És meg sok mindent. Szóval mindent amit egy telekről tudni kell.

A fica a játékban ott van, hogy az adatbázis kezelését az izraeli cég tartana „karban”. Egyszóval egy külföldi cég Magyarország olyan adataihoz jutna, es mondjuk hogy legálisan, amelyekhez tulajdonképpen semmi köze, hacsak….És most gondoljunk arra hogy a zsidó kolonizálás már megkezdődött, es mennyire kapóra jönne az új átlag bevándorlónak (aki nem engedi meg magának például azt hogy a MOSAT-tol kérjen infót), hogy betekintést nyerjen egy olyan adatbázisba, amelyik kimutatja hogy hol es mit éri meg felvásárolni, esetleg melyik tulaj van annyira eladósodva hogy mar az adóját sem bírja fizetni, es akkor mar jobb áron vásárolhat, stb.

Az ismerősöm haverjának ezt a munkáját egyszerűen az ország kiárusításának a megsegítésének nyilvánítom, egy az egyben hazaárulásnak.

 
Szebb Jövőt
Szemtanú


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#2 USAErzsebet 2012-12-29 00:31
Aki ilyen ugyet akar sikerre vinni, az hazaarulo.
Remelem az a magyar nem akar Judas lenni, mert
azt kovetve felakaszthatja magat, kiirthatja csaladjat.
A zsidosag nemzetekpusztito torekvesei felhaboritok.
Az egbol lehet csak varni az iteletet.
Az okos es bator magyarok pedig ne engedjek a
zsidok gazsagait vegrehajtani. Az Isten segitse
mindazokat, akik Magyarorszagert cselekednek, megszolalnak. En csak imadsagaimban tudom hordozni Magyarorszagot. Hinnem kell, hogy eljut
fohaszom az Isten Iteloszekehez.
#1 gyöngyi 2012-05-05 01:26
Már tizévvel ezelött nyergeltek a magyar értékekre a zsidók, föképp a kissebb értékü ingatlanokat is figyelemmel kisérik ahol volt a zsidó zsinagoga ( templomuk ) ugy hallottuk, felakarják ujból épiteni, a szomszédom is zsidó, de egy szótsem szól róla, kinosan rejtélyesek tudnak lenni. Minden reggel egészségügyi sétát tesz, a zsidó titkosszolgálatnak ugylátszik annyi is elég, hogy leadják naponta milyen a forgalom reggel félnyolc és féltizközött másról nemigen tud információt leadni. Megjátsza az ártatlan szegény embert, közben fentart egy személykocsit, és nyugdijas, meg elég nagylábon él, azthiszi ha ö pofátlan hazudozó, a keresztény nép meg hüje -csak nem az 1880-as években élünk már, a liba agyával ezt már igazán felfoghatta volna. Nem engedik az európai országok Magyarországot elvenni a zsidóknak, utánna következnének az Ö országuk. A zsidónak semmisem elég telhetetlen a végsókig, de a szeretetre méltó nagy Istenünk megvédi töllük európát. Azt hitétek szabadon rabolhatjátok más nepeket, nemzeteket, megbüntetlek megint és ujból és ujból megteszem még nem tanultok becsületességet vagy elzárlak örökre a pokolfenekére benneteket, hogy ne szomoritsátok az én szivemet is továbra. ti akit imáldotok az a gyilkolásra tanit benneteket az aranybárányért ! Akkor sem hitt a döjfös zsidó Istennek amikor
Babilonban megengedte, hogy templomot épitsenek, kijelentették, olyan magasra épitik, hogy az égig ér, Istenünk ekkor adta rájuk az elsö csapást, azóta sokszor megbüntette, de mégsem ért semmit. Most reménykedem 9-lakattal zárja be őket a pokol fenekére.
:lol:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások