20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 május 12, péntek

Átadom a stafétabotot

Szerző: Tejfalussy András

Átadom a stafétabotot, mert az Orbán-kormány rám uszította a népirtó bűnözőket fedező ügyész pribékeit, hogy próbáljanak bolonddá nyilváníttatni. Eddig már háromszor nem sikerült nekik, hátha most sikerül?

Legutóbb a rendőrök hajnalban betörtek az irodámba, ott és a rendőrségen összevertek, összerugdostak, mielőtt bilincsben elhurcoltak a megszerzett titkos belügyi levelezéssel bizonyíthatóan a belügyminiszter, a mezőgazdasági miniszter kérésére az ügyészek által egy jegyzővel a váci városi bíróságon megszerveztetett „gondnokság alá helyezési (polgári peri!) tárgyalásra” (1997. szept. 10.). Ilyen a „talmudista demokráciájuk”!

Orbán Viktor, ha akarná akkor sem tudná megvédeni az innen kiűzéstől, kipusztítástól a magyarokat, ha a mellékletben és a honlapomon dokumentált bűnözés folytatóit hazai és európai uniós akadémikusok, egyetemi professzorok, ügyészek, bírák, ügyvédek, rendőrök védhetik!

Javaslom, hogy közvetlenül és vagy a levelezőlistáitokon is terjesszétek, juttassátok el a rokonaitokhoz és valamennyi ismerőtökhöz, ill. akihez csak lehet a mellékleteket, hogy a tudás és bizonyítékok birtokában elkezdhessenek érdemben tüntetni, harcolni a népirtók ellen. a Stop só, Menzareform, Chips adókieszelői és fenntartói ellen, akik a konyhasó helyett kálisóval sózatják az ételeinket, bevezetik a szennyvizet az ivóvíz készítéshez használt folyókba, mérgezőnek hazudják az ilyen vizeket is biztonságosan tisztítani képes desztillált vizet.

Ha nem kezdtek el érdemben harcolni ezek ellen, már csak a Magyarországon létrejövő "Új Izraelt" védhetitek a "muszlim migránsokkal" szemben. Részemről átadom a stafétabotot, miután -feltehetően az izraeli titkosszolgák - negyedszer is bolonddá nyilvánítási kísérlettel próbálkoznak ellenem, miután az előző háromba belebuktattuk őket  (lásd Melléklet-4), Valószínűleg a Petőfi csontjait hazahozató Morvai ellen is hasonló titkosszolgálati akciókat tervező, szervező hazai Belügyminisztérium is közreműködik a Semmelweiss Ignácz ellen is alkalmazott likvidálási módszer bevetésében.

Ha nem vállaljátok a fajirtás leállítását, jobb ha minél hamarabb áttértek a muszlim hitre, Ugyanis a muszlim országokban b nem műtrágyázzák a termőföldeket az élelmiszer növények káliumtartalmát mérgezőre növelő kálisóval, ahogy Kína sem, 

"Szét kell verni", le kel cserélni az olyan minisztériumokat és önkormányzatokat, amelyek megengedik a Menzáknak a kálisóval sózást, ha azt akarjátok, hogy ne csupa nyomorék magyar gyerek legyen! Jogos önvédelem! Egyik jelenlegi parlamenti pártra sem számíthattok. Mindegyik tudja, hogy a Reformkonyha, Stop só, Menzareform, Chips-adó csalások életrövidítő és ivartalanító hatásúak. Az ezt patkány és ember kísérletekkel bebizonyító kutatók 1950-ben Nobel-díjat is kaptak és a kutatási eredményeiket 1976-ban az orvosi könyvkiadó Medicina is publikálta, a Technika a biológiában 8., A biológia aktuális problémái című könyve  "A mellékvesekéreg biológiája" című fejezetében, 62 egyéb tudományos publikációra hivatkozás kíséretében vagyis minden orvos kell tudja, valamint az infúziós oldatok összetételét is, azt, hogy desztillált vízből állnak, és 3 liter ilyen SALSOL, SALSOLA vagy Ringer infúzióval 27 gramm konyhasót is bejuttatnak a vérbe, vagyis nem lehet mérgező egyik sem. A melléklet-4-ben is megtalálhatók a vonatkozó megállapítások, szakvélemények.

Ezt a "stafétabot átadási nyilatkozatot" azzal küldöm meg a jelenlegi belügyminiszter Pintér Sándornak, ha megint tőlük szervezik a pszichiátriai visszaélést, jobb lenne ha azelőtt hagyatná abba, mielőtt még belebukna az egész Orbán-kormány!

Verőce, 2017. május 12.

Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló volt országgyűlési és önkormányzati szakértő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tejfalussy.com
+36 20 218 1408


Melléklet-1: Röpirat

Melléklet-2: KORMÁNYPOLITIKA!

Melléklet-3: Népirtás, hivatali okirat hamisítás és pszichiátriai bűnözés ügyekben az Európai Uniós és hazai Állampolgári Jogok Biztosához intézett közérdekű bejelentés

Melléklet-4: KÜKEDI ZSOLT LEGUTÓBBI HOZZÁM INTÉZETT HAMISAN VÁDASKODÓ TÉNYHAMISÍTÓ LEVELE


 Dr. Paulin Ferenc

Professzor emeritus A Magyar Tudományos Akadémia doktora) levele.

Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik AZ egészből Semmit nem látnak. A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg! Európa,
AZ európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van! (megjegyzem: Putyin azt mondta, hogy ezekre irányítja fegyverzetét)

Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni Kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!

Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL?
NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

5. HOL A "HAZA BECSÜLETE..." VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT  HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK
KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM  ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG
AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ  ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK
NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS.

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ... ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN  LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON...

Dr. Paulin Ferenc
Professzor emeritus
A Magyar Tudományos Akadémia doktora

Hozzászólás  

#2 Elismerés és köszönet!!Subartu 2017-05-17 01:17
Sötét idők közelegnek, ha a háttérhatalom szolgái ily mértékben semmibe veszik saját bohóc rendszerük "törvényeit".
Más nevében nem tehetem, de a magam nevében köszönöm András áldozatos munkáját, küzdelmét, amellyel fél-éber honfitársaink tudatát elhomályosító leplet próbálta felhasogatni.
Mi, a talentumainkat elásva tartó lelkek talán csak sok-sok testet öltés (~inkarnáció) múlva jutunk el a cselekvő megértésig.
Néha elmélázok, hogy vajon a mostani élethullám a bölcsőde vagy az óvoda fejlettségi szintjén tart, elértük-e már a szobatisztaság szintjét. Mindenesetre, a lényeg: köszönöm, András!! Isten áldása legyen Veled!
#1 PaulinSzakáll Ernő 2017-05-14 00:38
Egyetértek. És egyetértek mindazzal is ami a dr. Paulin Ferenc levelében áll. Ámde van itt egy apró bökkenő. Ez utóbbi levelet nem a professor emeritus dr. Paulin Ferenc írta, hanem Frigyesy Ágnes ujságíró és mégvalaki a facebookon!
A levélben foglaltak igazságából ez természetesen nem von le semmit, de tény ami tény: kutasi.blogspot.hu/2015/09/20436-frigyesy-agnes-hamis-szerzo-lehet.html
A dr Paulin Ferenc kilétére támpont: kuruc.info/r/2/8587/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások