20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 25, szombat

Az emberiség jövője. cikksorozat Júliától

Szerző: JÚLIA és >Zoli

Tisztelt olvasónk, szeretett honfitársaink! Júlia megkezdte az "Emberiség jövője" beígért sorozatát melyet egy bevezető terjedelmes résszel ecseteli mondanivalóját. Alapos felkészültsége ellenére kisebb akadályokba ütközünk ami kicsit késleltet bennünket mert Júlia ékezetek nélkül írja dolgozatait amit én ékesítek fel és ez bizony lelassítsa a szerkesztést de ezt én választottam mivel nem akarok olyan fontos dolgozatokat megjelentetni ami zavaró lenne olvasáskor az ékezetek hiánya végett. Hiszen nem mindegy, hogy azt olvassuk, hogy: "A Nemzetünk szamara", vagy pedig azt, hogy "A Nemzetünk számára"... A szerzőnk (Júlia) kérésére az én nevem is megfog jelenni a cikk címe alatt mint a szerkesztő. Közlöm olvasóinkal. hogy ez nem egy könyv fordítása hanem a sok adatok összefoglalása, feldolgozása Júlia által. 

makronek

 

- "S akkor azt mondtuk nekik, hogy a Handy (mobil) helymeghatározás akadályozza a Vírus terjedését!"  Szabad fordítás, magyarra „értelmezve".

Az emberiség jövője. Bevezető a cikksorozathoz

Néhány évvel ezelőtt egy japán autókonszern elnöke sajtótájékoztatót tartott a vállalat elért eredményeiről, terveiről. A tájékoztató végen egy újságíró megkérdezte az elnököt:
- Mennyi időre tervez előre a vállalat? Milyen tervek lapulnak a fiókban?
Az elnök válasza rövid volt: - 250 évre tervezünk előre.
Az újságíró kicsit megrökönyödve kérdezte: És mi kell ahhoz, hogy ezeket a terveket megvalósítsák?

TÜRELEM – jött az azonnali válasz.

Ahhoz, hogy az emberiséget a legsötétebb középkorba taszítsák vissza – ahhoz is türelem kell, méghozzá nem is akármilyen. Mert ez a gyalázat van készülőben, s a bevezetése mar kb. 20 évvel ezelőtt elkezdődött: titokban, szép lassan, észrevétlenül.

Gyerekeink, unokáink a rabszolgasorsban fognak élni s azért dolgozni, hogy néhány száz család mindent földi jót megengedhessen magának – s legyen, aki megtermeli a hozzá szükséges javakat, megkeresse azt a nyomorúságos pénzt, amit a családja eltartáshoz szükséges.

Nehogy véletlenül valaki gondolkodjon azon, hogy ez másként is lehetne, a gyerekeket már az iskolában hozzá kell szoktatni ahhoz, hogy nem kaphatnak meg mindent, amit akarnak s a tudásszintjüket a minimálisra szorítsák. A bonyolult munkákat már régen a gépek végzik el, a kezelőnek csak be kell programozni – ehhez pedig óriási tudásra nincs szükség. Ezért is tűntek el a fiókokban azok a találmányok, melyek az életet megkönnyítenék s gondolkodásra „kényszerítenék“ az embereket. Az iskolában sok mindent tanítanak – de gondolkodni, a mindennapi életben szükséges ismereteket elsajátítani – azt nem! Mindenki tanuljon meg mindent a saját kárán, pl. a banki ügyleteket.

A világban ismét lesznek kasztok (ahogy még Indiában ma is vannak) – nagyon gazdagok és nagyon szegények.

Az a kb. 300 család, aki a kezében tartja a világ irányítását, az összvagyon 90 %át birtokolja.
A maradék 10 % -nak meg kell elégednie 10 %-al – ami több tízmillió embert jelent. (a 90%=6 milliárd 930 ezer ember) Akik egyik napról a másikra csak léteznek, de nem élnek.
Éhínségek jönnek, árvizek, hosszú hónapokig tartó szárazság – s nagyon-nagyon kevesen tudják, hogy mindezt az időjárás MANIPULÁCIÓJÁVAL érik el. (weather engeneering,kémiai ösvények) Az erre szolgáló technológiák régen ki vannak dolgozva s az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy miért van Afrikában hónapokig tartó szárazság s Európában hónapokig tartó esőzés. Ezt követően indulhatnak a segélyszállítmányok, mert még nincs itt az ideje annak a TERV-nek a megvalósítására, amit ÚJ VILÁGREND-nek neveznek.

Túl sokan vagyunk ezen a planétán: a Föld nem tudja ellátni ezt a nagyszámú lakosságot, a fő feladat tehát: az emberiséget legalább a felére kell csökkenteni! A Georgia Guide Stones az „eltüntetendő" számot MILLIÁRDokban nevezi vagyis úgy, hogy csak 500 millió ember maradna. David Foreman az Rearth First mar 100 millióra saccolja a megsemmisítendők létszámát! (a kövek szerint a megsemmisítendők száma 6,5 milliárd ,ezt 15 nyelven hirdetik az oszlopokon,tessék beütni a Google keresőbe Georgia Guide Stones)
Nos, kérdezem a kedves Olvasót: lehet erről NYÍLTAN beszelni? Ugye, hogy nem – mert a végén még baj lesz belőle s veszélybe kerül a terv végrehajtása.

Az emberiség története háborúk, gyilkosságok története, melyek az I. És II. Világháborúban csúcsosodtak ki. Itt még fegyverekkel irtották az ellenfelet – ma már egyszerűbb, de hatékonyabb módszerek is vannak: a járványok, a biológiai fegyverek. Ehhez nem kellenek harci repülőgépek, ágyuk – a biológiai fegyverek csendben, szinte láthatatlanul gyilkolnak – s ezért is kaptuk „ajándékba" a Covid19-et! Jelenleg az 5G technológiát propagálják – ami nem más, mint a katonaság, a hadsereg részére kifejlesztett technológia – GONDOLATATVITEL!
A mobil telefonok pedig ezt a célt szolgálják – mert a katonaság nem végez félmunkát. Tudni kell az ellenség terveit, a ki nem mondottakat – hogy a saját stratégiában alkalmazni lehessen.
Churcill mondta: „én annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam". S elárulom: egyetlen statisztikai képlettel olyan eredményt hozok ki, amire egy terv végrehajtásához szükség van!

Rengeteg SZERVEZET dolgozik a tervek végrehajtásán: olyanok, akik titokban dolgoznak, nem állnak a világ nyilvánossága elé az „eredményeikkel" pl. Az Amnesty International. Ők néha beszámolnak az emberi jogok lábbal tiprásáról az egyes országokban – de a tulajdonképpeni végső célokról nagy hallgatásba burkolóznak.
Számos olyan organizáció létezik még a világban, akiket nem ismerünk, de nem is KELL ismernünk. Mert ők szervezik azokat a mozgalmakat, amelyek elősegítik az ÚJ VILÁGREND bevezetését!

Én mindig igen gondosan választom ki az olvasmányaimat s leginkább a megérzéseimre figyelek.
Így került a kezembe Eileen Derolf és Jan van Helsing legújabb, friss nyomtatású könyve is.
A szerzőt már ismerem s a műveit is. Olyan témákat dolgoz fel, melyek nem az összeesküvés-elméleteket „gazdagítják" - mert azokból rengeteg van. S ha ezekből az elméletekből elég sokat elolvastunk, egy dolog világossá válik előttünk: mindegyikben van némi igazság is! Csak cseppenként adagolva, nehogy az olvasónak megfájduljon a feje s a végén még ostobaságnak tartsa az egészet. Ezekből nehéz kihámozni azokat az információkat, amelyek a valóságot, a valódi történéseket, a rejtett szándékot tartalmazzak. Ehhez már „vajfülűnek" kell lenni (ahogy a zenészek mondjak) – s rengeteg apró „morzsából" ki lehet szűrni a valódi történéseket, terveket.

A könyv olyan dokumentumokat tartalmaz, melyek az egyszerű földi halandó számara elérhetetlen - de léteznek, s itt áll nyomtatásban. Maga a szöveg olvasása is néha komoly fejtörést okoz – főleg azoknak, akik soha nem foglalkoztak gazdasági kérdésekkel, nem tudják, hogy működik a gazdaság. Mert itt nemcsak emberekről van szó – de a gazdaság tökéletes átszervezése, központi irányítása. Mindez a DDR-re emlékeztet s a vagyonszerzés egyik leghatékonyabb eszköze.

Felvetődik a kérdés: hogy kerül sor az Új Világrend bevezetésre? A környezetvédelem fátylába burkolva bevezetik a VILÁGSZOCIALIZMUST– s MINDENT az ellenőrzésük alá vonnak – mert ez végső cél.
Mindez a pénzügyi világhatalom irányításával, hiszen akié a pénz – azé a hatalom. Nem véletlen, hogy a szocialista országok felbomlásával kezdődött az a folyamat, amely ezen országok kapitalizálódásához vezetett. A kapitalizmus azonban a „szabad" versenyre támaszkodik – ami a teljes, totális ellenőrzést kizárja.
Ezért kell megszüntetni a kapitalizmust – s helyette a környezetvédelmet előtérbe helyezni s mindent megszüntetni, ami a totális ellenőrzést hátráltatja.

Ez vár a jövendő generációkra. Ezt szeretném közreadni – hogy aki akar, tanuljon belőle.
Nem kötelező elhinni – mindenki utánaolvashat, megnézheti a videókat – TÁJÉKOZÓDHAT.
Azt javaslom: tegye is meg – a saját és családja érdekében!
Mert: miről is szól ez az egész? A PÉNZRÖL ÉS A HATALOMRÓL!

A pénznek teljesen mindegy, hogy ki birtokolja. A legostobább fajankó is megnyerheti szerencsejátékon, félkegyelmű is örökölheti, vagy bárki hozzájuthat, ha megvásárol egy bankot.
A HATALOM viszont egészen más! A HATALOM BIRTOKLÁSA azt jelenti, hogy RENDELKEZHETÜNK a világgal! Irányíthatják az itt lakók életét, törvényeket fogadhatnak el, amelyek segítenék az embereket, megvétózhatnak olyanokat, amik ártanak nekik!
S hogy érhető el minden? A POLITIKÁ-n keresztül.
Kezdjük azzal, hogy különös szakma a politika. Az emberek többsége óriásit téved. Nem az a lényeg, hogy KIT ISMERSZ – az a lényeg, hogy MIT TUDSZ az ismerőseidről!
Hiszen mindenkinek van egy kis „vaj" a fején s ha rajövünk, mi az – s a sapkájukhoz nyúlunk, meg fogunk lepődni: milyen készségesen teljesítik a kérésünket.
S hogy érjük el, hogy teljesítsék a kérésünket? SZELÍDEN – ha akarunk valamit tőlük. Nem kell összetörni őket csak egy kicsit tekerni a csavarokon!
A hatalom ugyanis ellenállhatatlan szerető – de tudni kell vele bánni, mint egy nagyon drága Stradivari hegedűvel

Nézzünk tehát néhány személyt, akik tagjai ennek az „elit“ körnek s vizsgáljuk meg a cselekedeteiket, gondolkodásmódjukat, akiknek a gondolkodásmódjuk teljesen eltér attól, amit mi ISMERÜNK.

BEN MORGENSTERN

Apja tulajdonosa egy Dél-Afrikai gazdasági impériumnak, emellett a bankszektorban is tevékenykedik. Morgenstern tehát az egyik leghatalmasabb és leggazdagabb Dél-Afrikai családból származik.
Az ő dédapja iparosította egyik barátjával, SÁMUEL „SAMMY" MARKS-al Dél Afrikát, emellett Marks ugyancsak a pénzügyi szektorban is tevékenykedik – s nemcsak Dél Afrikában.

Mindkét család ZSIDÓ származású. Mark-s Észtorszagból – Morgenstern családja Németországból származik. Morgenstern érzelmileg erősen kötődik Németországhoz s elősegíti a zsidók visszatelepülését Németországba.
Az egyik, Marks a német fehér lakosságot szeretné a Föld színéről eltüntetni – Morgenstern viszont az új világrendben Németországnak igencsak vezető szerepet szán. A Németországba visszatelepülő zsidók óriási mertekben vásárolnak Németországban nagy értékű ingatlanokat, habár létezik ezek között a családok között óriási rivalizálás, de a végső cél tekinteteben az egyetértés kiváló.
Ezen túlmenően az időjárás befolyásolása és a politikai befolyásolás a politikára első számú probléma a versengés területen. Nem szabad megfeledkeznünk azonban arról sem, hogy az ISZLÁM egyre erősödő befolyása és világméretű térhódítása is komoly gondot okoz a világuralomhoz vezető úton. Itt az egyetértés már kevésbé sem olyan egyértelmű az „elit" tagjai között.
A Morgenstern család igen nagy befolyással rendelkezik az egész világon, habár ez az első pillanatban nemigen vehető észre. Mindez elsősorban az óriási cégekben rejlő vagyonnak köszönhető, de nagy szerepet játszik ebben az egész világra kiterjedő KAPCSOLATOKNAK, amit Ben Morgenstern ősei már régen kiépítettek.
Ez az óriási vagyon teszi lehetővé, hogy a háború és béke kérdésében dönthessenek – ami ma már nem titok szinte senki előtt. Ezeknek a gazdag családoknak gyermekei a legjobb iskolákban tanultak, jó kapcsolataik vannak a katonasághoz. A technikai fejlődés és felhasználás lehetőségei ismertek előttük, s soha nem haboznak akkor, amikor ezeket a technológiákat a saját érdekükben és anyagi hasznukra hasznosítani tudják.
Morgenstern szerint az „Illuminati" kifejezés egy ezoterikus játszóeszköz.
Szerinte ez a meghatározás a világméretű kapcsolatháló annak a néhány ezer férfinak s a hozzájuk kapcsolódó családnak, akik az egész világon a leggazdagabbak. Ezek a családok kontrollálják azokat a szervezeteket (Szabadkőművesek, az UNO, die Világegészségügyi Szervezet, a Világbank, a Bilderberger, a Trilaterale Komissió, a Komitee 300, stb.) - Morgenstern szerint. Morgenstern nyíltan kimondja: a történelem, amit az ISKOLÁBAN tanítanak – egyszerűen HAMIS.
Az elmúlt 100 – 2000 év története annak a története, ahogy néhány ember néhány évtizeden belül a világtörténelmet irányította – a PÉNZ hatalmán keresztül.
Morgenstern ükapja jelen volt Versailles-ban, (bár passzív résztvevőként!) de közeli ismeretség-be volt PAUL WARTBURG-al, aki 1913-ban az amerikai központi bank (FED) egyik megalapítója volt. Ö volt a vezetője annak a bankárcsoportnak, akik az amerikai központi bank megalapítását erősen szorgalmazták – s ennek megalakulásával az Amerikai Egyesült Államok politikáját irányítják azzal, hogy előre meghatározzák: mit tegyen a kormány. Ők valódi amerikaiak az Egyesült Államokban. Ők voltak azok, akik az I. És II. Világháborút előkészítették a pénz hatalmán keresztül, az orosz forradalmat a segítségükkel robbantottak ki – mert ők adtak hozza a pénzt!

Érdekesnek tűnik Morgenstern véleménye az időjárás befolyásolásáról. Morgenstern szerint ez az oka ezen családok VILÁGOT ÁTFOGÓ hatalmának. Az időjárás befolyásolása a mai világban az egyik legnagyobb nyomásgyakorló erő a politika befolyásolására azzal, hogy földrengéseket tudnak óriási pontossággal előidézni, óriási földterületeken árvizeket előidézni – s ezzel a politikai döntéseket befolyásolni. Gondoljunk csak az óriási szárazságra a mai Afrikában és Európában. Feltehető, hogy ezzel kívánjak irányítani az afrikai bevándorlást Európába.
Az időjárás befolyásolása a leghatékonyabb háborús nyomásgyakorlás eszköze, amely a kormányokat arra kényszeríti, hogy a „világelit" akaratának megfelelőn cselekedjenek – hiszen mindez nem LÁTHATÓ, s BIZONYÍTANI sem lehet!
Ezért beszél a média „klímaváltozás"-ról, a „Föld állandó melegedéséről" . Amennyiben véletlenül a VALÓDI cél napvilágra kerülne – a világon senki nem hinné el! (amikor erről beszélek, az olvasottakon kívül mindenki hülyének néz.)

A fenti gondolatok tükrözik, hogy nevelik a jövő „elit"-jét, a gondolkodásuk alakítását s hogy készítik őket fel a jövőre, a világ IRÁNYÍTÁSÁRA.

Morgenstern szerint a fent elmondottak hasonlítanak egy Komputerrel játszható játékra, amit ma a gyerekek játszanak. A PC játékokban a játékosnak vannak barátai, de ellenségei is. A játékban szövetségeket kötnek, valami ujjat alakítanak ki. Élete végén a játékos kimerült, mert az életet arra fordította, hogy valami ujjat hozzon létre – aminek azonban a világon semmi köze A REALITÁS-hoz

Ha VALÓBAN tudni akarjuk, hogy mi történik ma a világban, el kell hagynunk a játékot s vissza kell térnünk a való világba. Ugyanis: ami a világban történik, nem más, mint FÉLREVEZETÉS!!!
Egy bizonyos TEVÉKENYSÉGI JÁTÉK a TÖMEGEKNEK! Hogy a tömegek ezt hogy értékelik – ez rájuk tartozik!! A politikusok a világban MINDIG egymás ellen lesznek kijátszva, ugyanis az a 300 család birtokolja azokat a javakat és termékeket, amik valóban FONTOSAK. Ez a valódi terv!

Mert eddig ezek a gazdag családok birtokoltak a bányákat és nyersanyaglelőhelyeket – most azonban már MINDENT AKARNAK!! Azaz: az egész világot: a földeket, házakat s mindent, ami a világon létezik. Mindezt azzal, hogy a BIRTOKUKBAN VAN A PÉNZ! Ezért is szorgalmazzák a Pénz VIRTUÁLISSÁ tételét!

Akihez a Komputer tartozik, ezen keresztül pedig a világkereskedelem PÉNZÜGYI LEBONYOLÍTÁSA – az kontrolálja a világot! 

Morgenstern kitért az Európába özönlő menekültekre és az iszlámmal kapcsolatos problémára is.
Nos – mint a dolgok kiváló ismerője, elmondta: ezt a kérdést IZRAEL meg fogja oldani!
A MOSSAD ugyanis az elmúlt években már kifejlesztette az etnikai, ill. A genetikai fegyvereket!
Ezérk a genetikai fegyverek kerülnek bevetésre – mint ahogy Morgenstern a családtagjaitól megtudta. Azokat az alacsony IQ-ju személyeket kell legelőször „eltüntetni", akik az intelligensektől, műveltebbektől, szorgalmasaktól elveszik az élelmiszert. Ezek a „használhatatlan zabálók", akik csak a hasznot hajtókon élősködnek!

Morgenstern és az ö környezete számara a Föld túlnépesedése a legborzalmasabb az egész történetben! Ezért is szerepel az elképzeléseikben, hogy a Föld lakósságát kb. 500 MILLIÓ-ra REDUKÁLNI kell! A népességszaporodás ugyanis a 2050-es évekre elérheti a TÍZMILLIÁRDOT. Ami elsősorban a muszlimok szaporodására vezethető vissza, ami jelentősen nyugtalanítja az „elit"-et.
A milliókat megsemmisítő modern fegyverek a mai világban nem tudnak olyan pusztítást végezni, ami a lakosság gyors és „eredményes" csökkentéséhez vezetne.
Ezert áttértek a tömegpusztító biológiai fegyverek kifejlesztésére és gyártására – s rászabadították a „hathatatlan" fegyvereket az emberiségre.
A Föld lakosságának abszolút semmi elképzelése sincs, mi került kipróbálásra és bevetésre a kutató laboratóriumokban s a lakosságon. Mindez az emberi táplálkozás, orvostudomány, s a gyógyszergyártás területen már eddig is kipróbálásra került, de csak kis méretekben. Az „elit" körökben az a vélemény: ezek együttes KOMBINÁCIÓJA fogja meghozni a várt eredményt!
Egy országot először a földig bombázni, aztán a megmaradt lakosságra szabadítani a láthatatlan „fegyvereket", néhány évig várni – majd a Föld melyéről felhozni a benne lévő ásványkincseket!

A Föld megmaradt lakosságát azonban tökéletes kontroll alatt kell tartani – ezért is került kifejlesztésre a MIKROCSIP – amit születésekor minden újszülöttbe beültetnek – egyik fajta Mikrocsip a „hülye emberiségnek" - a másik fajta az „elit" számára! Ez utóbbi megfelelne a mai diplomata útlevélnek!
Nicholas Rockefeller szerint: a VÉGSŐ CÉL. Az egész emberi társadalmak feletti uralom, a bankok kontrollja által, az „elit" pedig átveszi a világ népessége feletti uralmat, minden területen. Ehhez az emberiség felére történő redukálása ELENGEDHETETLEN!

Az ÚJ VILÁGREND régóta „köztünk" van – csak kevesen ismerik fel!
Az Agenda 21 köztünk van s az embereket világviszonylatban gondolkodás szempontjából teljesen összezavarta. Ők nem vették észre, hogy a gondolkodásuk egyetlen irányban került befolyásolásra – megváltozott az új irányzatnak megfelelően. Az, amit ma zöld Emanzipacionak nevezünk, „Zöld" politika, klíma-neutrális élet – ez mind a jövő tervezőinek munkájából ered. Greta Thunberg nem az égből pottyant – s amit ö a nyilvánosság előtt elmond: MINDEN!!! az Agenda 21-ben mar régóta benne van!

Az embereket meg kell nevelni úgy, hogy a hóhéraikat örömmel fogadják! Örülniük kell annak, hogy az autókat elveszik tőlük, megtiltják nekik a gyorshajtást, ide-oda repüljenek a világban" El kell érni, hogy mindent „szabad" akaratukból tegyék, örömmel. Elképzelhető, hogy szabad akaratukból a készpénzről is lemondanak, mert a kártyával való fizetés „kényelmesebb" - hisz eszükbe sem jut, hogy a pénzen keresztül a bankok kontrollálják őket s a pénzhez esetleg VÍRUS tapad, ami megbetegíti őket. Nem – inkább lemondunk a pénzről. Odáig már nem gondolnak, hogy a bankkártyán is megtelepedhetnek a virtusok!
A fent említett tilalmak a célok – s az „elit" azt kívánja: az embereknek ezt KELL akarni, ezt kell kívánni és gondolni, ezert kell küzdeni!

A legfontosabb feladat azonban: az emberiség REDUKÁLÁSA GIGANTIKUS méretekben!
Nem – nem fogják őket lelőni, mint a háborúkban. Mindezt elintézik a GÉNFEGYVEREK és a JÁRVÁNYOK:
Az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy egyes szabadkőművesek, pl. BILL RYAN milyen széleskörű ismeretekkel rendelkezik az emberiség tervezett jövőjét illetően – A LEGBIZTOSABB FORRÁSBÓL! Tehát: hinni lehet a szavának.
Ryan hosszú ideig az angol hadseregben tevékenykedett, ezt követően vezető pozíciókba került a LONDON CITY-ben!
Túl sokan vannak meggyőződve arról, hogy a bankvilág központi irányítója a Wall Street. Ez sajnos nem igaz. A City of London a leggazdagabb (négyzetméterre számítva) terület a világon. Itt találhatók a leggazdagabb bankimpériumok, akik a világot behálózó bankokat irányítják és kontrollálják s mint ahogy a Vatikán sem része Olaszországnak és szabadkőművesek uralják, úgy a City of London sem része Nagybritániának! Ryan nagyon is jól ismeri BELÜLRŐL ezt az egészet, gyakran vesz részt a tanácskozásaikon. Ismeretei tehát a legszűkebb körből származnak! Ezeken az üléseken leginkább PÉNZÜGYI kérdések kerülnek megbeszélésre s itt alakítják ki a stratégiát is, mit kell tenni a kitűzött célok eléréséhez.

2005-ben részt vett egy ülésen, amiről azt hitte: a szokásos kérdések kerülnek megtárgyalásra. A résztvevő 20-30 szabadkőműves ismert előttünk: a politikából, a hadseregből, az egyházból!
A téma, amiről a résztvevők vitatkoztak: a vagyon centralizálása, hogy Izrael megtámadja-e Iránt, hogy a 2008-ban bekövetkező gazdasági válság esetén mi a teendő! Szó volt arról is, hogy a lakosságot a Közel-keleti területen szigorúbban kell kontrollálni: a háború esetén alkalmazott szigorítások, a katonaság és rendőrség cselekvési területeinek kiterjesztése. Szóba került az is, hogy egyidejűleg KÍNÁBAN biológiai fegyvereket kell bevetni, hogy Kína lakosságának egy részét el lehessen szép csendben „tüntetni". Ezt követően azonban a vírusnak az EGÉSZ VILÁGON EL KELL TERJEDNIE (a vírus ugyanis gyorsan szaporodik!). Ezt követően lehet csak a III: VILAGHABORÚROL beszelni.

Természetesen, az „elit" tagjai és családjuk gondosan felkészültek erre, mert ők már FÖLDALATTI városok építésével (ahova a járvány idején elvonulhatnak, hogy kivárják a járvány végét)
kialakítottak MAGUKNAK a búvóhelyeket.
Ezt követően az „elit"-nek lesz ideje és lehetősége, a világot ÚJRAÉPÍTENI, amit „ANGOL MISSIÓ"-nak neveztek – s egyenesen utal a történésék származási helyére. Ez pedig nem Amerika.
A jövőben a domináns faj FEHÉR lesz s abból indul ki, hogy az ázsiai országok ugyanúgy, mint Dél Amerika és Afrika nem lesznek abban a helyzetben, hogy az új élet struktúráját kialakítsák, tehát: élőbb-utóbb el fognak tűnni!

Nos – ezt a sorsot szánja az EMBERISÉGNEK a VILÁGELIT!
Ez vár ránk, gyermekeinkre, unokáinkra – ha időben nem CSELEKSZÜNK!

Kedves Olvasónk! Kezdj el végre gondolkodni, tájékozódni – de főleg CSELEKEDNI! Mi úgy döntöttünk, megadunk hozzá minden segítséget, ami tőlünk telik. Tömény összefoglalót kapsz – a TÖBBI RAJTAD MÚLIK!

Folytatás következik: Júlia

Hozzászólás  

#2 A hibáinkról, minőségről ..R Zoltán 2020-04-28 14:03
Kedves Zsolt!

Köszönöm, hogy továbbra is támogatod az ébresztés gondolatát.

Továbbá, nagyon szépen köszönöm neked észrevételeidet is, aminek mint írtad is nem csak, hogy jogod van elénk tárni, hanem kívánatos is. Senki nem hibamentes, se nem mindenki egyformán tájékozott a körülöttünk és a világban történtekkel, helyesírásunk sem lehet egyformán magas szintű, viszont az igaz, hogy elvárható, hogy igyekezzünk azon is állandóan javítani, főleg, ha értékes és konkrét segítség érkezik hozzánk ennek javítására. Talán kis mentségül szolgálhat, hogy sokunk már nagyon régóta más nyelveken ír, fogalmaz, és olvas, de sokan már nem is magyarul álmodunk álmodnak... Azoknak nem lehet tökéletes a nyelvtani összetétel sem, de nem foghatjuk be a száját, nem tilthatjuk le mondanivalóját, mert akkor az már egyáltalán nem a Magyar Megmaradásért szólna mondanivalónk. Természetesen továbbra szívesen fogadjuk a jóindulatú segítséget a hibáink javítására. Ezért szerintem a "helyesírási nyelvtani versengést" jobb ha kihagyjuk ezen az oldalon, elégedjünk meg a megértés szintre emeléshez, ezzel nem azt akarom mondani, hogy akinek egy dolgozat silánynak tűnik az ne írja meg mert talán észre sem venném, ha nem kapnék ilyen észrevételt.

Még egy fontos hiányosságomat elfelejtettem legyezni:

Mint tudjátok egyedül tartom fent e honlapot és sajnos nem vagyok a számítógépes lehetőségek doktora, így Júliával úgy próbáltunk összedolgozni, hogy amikor ékesítettem a szövegét visszaküldtem neki esetleges kiegészítésre, majd a visszakapott szöveget újra dolgoztam és az ilyen esetekben, vesztek el egész részletek és mondatok amit a felszerkesztés után észleltünk. Beláttam, hogy ez egy rossz megoldás volt. Legközelebb (ha lesz) más megoldást próbálunk találni.

Szeretettel: >Zoli
#1 Az emberiség jövője. cikksorozat JúliátólZsolt 2020-04-28 13:06
A szóbanforgó írással kapcsolatos véleményemet,észrevételemet kívánom,ill.szeretném közreadni.
Érthető és elvárható az érdeklődő naprakész és megfelelő tájékoztatása.
Ami viszont a fogalmazást,stílust illeti-beleértve a helyesírást is-finoman fogalmazva is, hagy némi kívánalmat ,nemtetszést maga után.
A felvezetőben közöltek után pedig ez joggal elvárhatónak kellene lenni minden más tekintetben is.
Vannak az írásnak apró,igaznak nevezhető állításai,közlendői. Azonban ez messzemenően elégtelen sok tekintetben.
Bocsánatot kérek,de az itt olvasónak talán joga van kimondani-ahogyan az írónak van joga átolvasni a témát és a szerkesztőnek pedig megitélni a tartalmat,stílust,színvonalat.
Szó ami szó,nagyon silány szösszenet. Ilyennel kívánnak korrektül tájékoztatni ,esetleg befolyásolva tudatra ébreszteni az eddig úgymond nem megfelelően értesült nagyérdemű,tudnivágyó,alulinformált,érdeklődő olvasóközönséget? Elszomorító! Nem kell ahhoz jólinformáltság,meg igényesség,hogy feltűnjenek a teljesség igénye nélkül felsorolt hiányosságok.
Ennek csak az a fél örülhet,amelyet látszólag kritizálni,"feltárni igyekszenek".
Amennyiben ez a továbbiakban nem kerül orvoslásra,inkább ne is folytassák a továbbiakban.
A magyarságot és a régen elvárt jóirányú változásokat nem kívánatos , meg elvárt eképpen etetni.
El kellett,hogy döntsem és közreadjam a fenti észrevételeimet. Hozzátéve,hogy továbbra is támogatom az ébresztés gondolatát és megvalósítását.
Üdvözlettel,
Baka Zsolt

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások