20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 december 08, kedd

A világ magyarsága kedves olvasóihoz

Szerző: Sípőcz Lajos

Annak okán, hogy az Ünnep közeledtével tekintsünk vissza a mögöttünk lévő év eseményeire, Drága Hazánk szomorú sorsára.

Rendületlen erővel támad bennünket a vírus! Gyógyszergyártó iparunk idegenek kezében van! Richter Gedeon a neve, annak, ami valaha Chinoin volt!
Vakcinát nem képes előállítani, csupán profithajhász! Minden csatornán harsognak hashajtó reklámjai. A betegségeink jelentik számára az iszonyú nagyságú profitot! Ide jutottunk, a rendszerváltoztatásnak nevesített szörnyű hazaárulás során!
Azóta felnőtt egy nemzedék! Ők ezt fogadják el valóságnak! Kínából hozatjuk a maszkot milliószámra, mert a béka alsó fele alá taposott magyar ipar még ezzel a roppant egyszerű feladattal sem képes megbirkózni.
Mert magyar ipar és magyar könnyűipar nincs, nem létezik! Ez a maszk egy darab ruha, rajta két darab gumi, melyet a fülünkre akasztunk!
Nem egy nagy műszaki probléma a gyártása! De ebben a lakájok uralta hazában mégsem vagyunk rá képesek! Valaha Diósgyőrben szerszámgépeket gyártottunk és Angliába exportáltuk. Ma egy nyomorult maszkot is képtelenek vagyunk legyártani. Miért? Mert hazánk az idegeneké! És mi az Ő céljuk? Elfoglalni Drága Hazánkat!
No nem tankokkal, mint annak idején a muszkák! Hanem a bankokkal! Itt vannak Ők, és nagyon ügyelnek arra, hogy teljes gazdaságunkat tönkretegyék! A köznyelvben már régen megjelent: „ Judapest".

Nem antiszemitizmus ez! Hanem valóság! De ezt, - hazánk elfoglalását – az UNIO támogatásával érik el. Olvasom a hatalmas plakátokat: ez a kerékpárút, ez a vasútvonal, készült az UNIO támogatásával.....

Az UNIO számunkra egy huncut fillért nem biztosít! Az általunk befizetett összegből adnak vissza, meghatározván, hogy mire költhetjük azt!
Kerékpárutakra... stb...! Hogy Soros György és hitvány bandája számára szépüljön Drága Hazánk! Ad az UNIO saját pénzünkből arra, hogy vágd le a teheneket, vágd ki a szőlődet! A saját pénzünkkel teszik tönkre a saját gazdaságunkat! Micsoda nagyszerű terv ez!

De gördül tovább.....a zsidó pénzsóvárság...az Unio segédletével.....
Telepítsük ide Afrika lakóságát...
Adjunk nekik lakást és fejenként kilenc milliót...
Honnan vegyük az anyagi forrásokat? Hisz ez az akció a legerősebb gazdaságot is tönkre teszi. A probléma nem probléma ma már!

Finanszírozza kölcsönökkel a zsidó pénzvilág! A fő - zsidó Soros újított. Azt is ki tudta találni, hogy ezek a kölcsönök soha nem fognak lejárni! Bele tetszettek gondolni? Az ember esze megáll! De az UNIO teljes mellszélességgel végrehajtja a zsidó pénzvilág pénzszerzési akcióját! Hisz jobbára Ők is zsidók! A zsidó pénzvilág emberei! Egy kottából játszanak!

Ha Afrika lakósága idetelepült, akkor majd jön Ázsia, Indonézia... stb, és így a zsidó bugyelláris soha ki nem ürül! Észbontó!
Tán már rég ott kellett volna hagyni ezt a zsidó-bérenc szervezetet, amit UNIO-nak hívnak. Menjünk, meneküljünk ebből a hitvány pénzhajhász zsidó világból! Hisz mi Isten teremtett népe vagyunk, nemes szívű Árpádok, szívünkben a Honnal Nemzettel, ahogy a Szent Írásban lerajzolt „piramis" azaz Nemes Árpád szív mutatja:

Sipöcz Lajos

sipoczlajos5ajpg

Tehát Ön a teremtett Nép, Isten teremtett népe! Honszerető Nemes szíve által! Ez az igazi kincs! Az örök kincs, amely elvezeti Önt az örök életre!

A SZÍV ARANYA!
Soros kamata, az a szív mocska, az UNIO mocska! El a közelükből, de gyorsan! Múltunk, történelmünk mutatja, hogy mily módon védtük Drága Hazánkat és véle Európát! Mi e hitvány nemtelenek ebek nélkül is Európához tartozunk!

Dicső Magyar!
Nemes Szíved, Nemes Árpád-szíved Honszerelmével óvd, védd Drága Hazádat, e nemtelen, hazánkat támadó ebektől!  Drága Hazádat, melyet ma a lakájok - saját érdekükért- árúba bocsátanak. A Hon védelmének jutalma az örök élet!

Áldott Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és Örömökben Gazdag, Boldog Új Esztendőt kívánok Önnek és Kedves Családjának!

A Szent Írás rejlő szépségével búcsúzom: „ a Bán tán érti,  hogy a mát a holnap édesíti!"

Mély tisztelettel:
Sípőcz Lajos

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások