20230529
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 április 11, vasárnap

Nyílt levelem a Magyar Nemzeti Kormány vezetőihez!

Szerző: Gere Julianna

Egy nemzetét szerető hölgy nyílt levele Magyarország Kormányához / 2021.04.09.

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Önök tudják-e, mi folyik az egyetemeinken? Ha nem, akkor most figyelmet kérek, mert elmondom!

Tavaly, találkoztam egy buszmegállóban egy egyetemista kislánnyal, akivel szóbeszédbe elegyedtem, szokásomhoz híven. Megkérdeztem hová megy? Azt válaszolta, tüntetésre! Megkérdezem mi ellen? Közölte, azt nem tudja, de a Momentum hirdette az Egyetemen és 10.000 forintot kap, ha elmegy! Tavaly kitettem a közösségi hálóra, de nem érte el az Önök ingerküszöbét, pedig sok kormánytag és államtitkár az ismerőseim körében van!
Elmondtam neki a véleményem, közöltem vele, hogy ismerem a szüleit, nagyszüleit, és nem úgy ismerem az elődeit, hogy Ők ezzel egyetértenek! Azt is elmondtam neki, hogy ki fogja égetni a Júdás pénz a zsebét, mert Magyar ember nem tehet a hazája ellen! Azt is elmondtam, tudja-e, hogy akiknek a tüntetésére készülődik pénzért, azok anarchisták, a magyarok ősi ellenségeinek a leszármazottai? A kislány hallgatott és felszállt a buszra!

Most jön a csoda kedves Magyar Kormányom!
Ma, délelőtt a zöldségesnél találkoztam a leánnyal. Ő ismert fel engem a rohadt maszk alatt, és megszólított!

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Tudják mit mondott ez az értelmes leány? Azóta sem költötte el a Momentumtól kapott 10.000 forintot, mert nem mert hozzányúlni! Azt is elmondta, hogy azóta abba hagyta az egyetemi tanulmányait, mert folyamatosan zsarolták az egyetemi oktatóik azzal, hogy ha nem megy ki a Kormány ellen tüntetni, akkor nem kap az indexébe jegyet s soha nem kap diplomát! 

Tudnak Önök erről tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom? Tudnak-e arról, hogy a magyar adófizetők pénzéből, a Magyar Kormány által fenntartott egyetemeken olyan magyarellenes, magyarokat gyűlölő oktatókat, tanárokat fizetünk, akik az ifjainkat elbutítva, megzsarolva, kemény milliókért ellenünk és népünk ellen nevelik a jövőnk zálogait, a fiatalságunkat?

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Itt az idő cselekedni és tenni valamit ez ellen! 2010-ben Önök jól felismerték a helyzetet, meg akarták reformálni a bíróságokat, mert nagyon jól tudták, hogy a Magyarországon működő bírók nagy többsége, magyarellenes, ócska bolsevik-libernyák, idegen érdekeket képviselő, globalisták pincsikutyája! Ezért lehet még szabadlábon a költségvetést meghamisító, népére lövető aljas tróger, a hazug, böszme Gyurcsány, a libatolvaj Bajnai, a 6,2 milliárdos adócsalást elkövető Czeglédi és sorolhatnám estig a neveket…

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

ITT AZ IDŐ!
Ki kell válogatni az egyetemeinken oktató tanáraink és professzoraink közül, a Magyar Jövőnkért fáradozókat és azonnali hatállyal el kell távolítani a Magyar Nép ellen aktívan serénykedő, ballibsi senkiháziakat! Mit várhatunk el az ifjúságunktól, a jövőnk zálogaitól, ha ellenünk nevelik őket az idegenvérűek, a bolsevik-kommunista-globalista-libsi oktatók az Egyetemeinken?

Baj van Tisztelt Magyar Kormányom és a bajt, úgy ahogy az az elmúlt 11 évben nagyszerűen kezelték, ezt a bajt is orvosolni kell, méghozzá sürgősen! Évek óta kongatom a vészharangot, rázom a bajfát! Sorban adom be a törvények, a nyugdíjrendszer átalakításáról, a választási törvények módosításáról szóló tanulmányaim, várom a véleményüket róla!!!
Évek óta írom, mondom, hogy “A legjobb védekezés, a támadás!” Önök, védekeznek, ahelyett, hogy támadnának! Miért? Szerintem, elmentünk már a kijárat nélküli falig!
Én, bizony, ha kell, fegyver a kézben, úgy várok a Hazám és a Népem ellenségeire, ott, a kijárat nélküli falnál, háttal!…./P. Mobil. Örökké szeress/ Csöpögnek a médiák, még az állítólag kormányoldaliak is, az ellenzéktől! Tessenek mondani, miért? Miért kell nekünk az állítólag nemzeti érzelmű csatornákon elviselnünk az ellenünk vétkezőket? Butítják az amúgy is nagy arányban buta, olvasatlan, tájékozatlan, megvezethető magyarokat és fertőzik a fogékony ifjainkat!
Tessenek mondani, a hazánkban reneszánszukat élők, az ellenünk támadók és bennünket megsemmisíteni szándékozók TV adásaiba, miért is nem hívnak meg jobboldali újságírókat, politikai elemzőket? Költői ám a kérdésem, mert tudom rá a választ!

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Nem ellened, hanem ÉRTED! Érted? Tényleg engedjük, hogy a történelem ismételje önmagát? Tényleg, nekünk megint Mohács kell? Tényleg milliárdos állami támogatásban részesítjük az ellenünk vétkező és a létünkre törő pártokat? Tényleg eltűrjük, hogy azok utódai, akik tort ültek Magyarország felett, mint 1920. június 4-én, 1947. február 10-én, 1956-ban, tényleg ezeket tetszenek pénzelni a magyar adófizetők pénzéből?

Ma, 2021-ben a hazánkban élősködő árulók, pont úgy viselkednek, mint elődeik 1919-ben! Ma azokat pénzeljük, akik gyűlölködnek és igyekeznek megsemmisíteni Magyarországot és a Magyar Keresztény kultúrát?
Felhívnám szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Kormányomnak, hogy Horthy Miklós kormányzása idején nem emlegettek üres és nem létező demokráciát, és ennek köszönhetőn volt jog és igazságszolgáltatás! Így mind Szálasi, mind pedig Rákosi /Roth/ elvtárs börtönbe kerülhetett! /Gyurcsány? Bajnai? Horn? Meggyesi?… stb. vajon miért nem.????/

A hazudozó újságokat és újságírókat a Horthy kormány megbüntette, mert akkor még a bírói kar az igazságot és a magyar nép érdekeit képviselte, szemben a mai, hazánk ellen és idegen érdekeket képviselő maffiózó bírákkal szemben! /Tisztelet, a kevés kivételnek!/ Itt az idő cselekedni!
Itt az idő magasról tenni a gyarmatosító, liberál-globalista-bolsevik UNIÓ, agymosott vezetésének döntései ellen! Itt az idő a kezünkbe venni a saját sorsunkat, a nemzetünk megmaradását! Itt az idő megfogadni bölcs elődeink intelmeit!

Merjünk magyarnak lenni!

Semmi keresnivalónk ebben a gyarmatosító, globál-analfabéták, kilóra felvásárolt senkik szövetségében, amit uniónak csúfolnak! Kárpát Uniót a saját véreinkkel és a még nemzeti identitásukat el nem veszített európai népekkel!
“Az embernek el kell készülnie arra, hogy ha bármi veszéllyel találkozik, szembe tudjon nézni vele. Ennek nagyon egyszerű módja van: az, hogy magyarok legyünk! – Magyar világnézetet, magyar műveltséget kell adni az embereknek! – Ne adjátok fel magyarságotokat semmi veszéllyel szemben sem! Csak az tartozik a nemzethez, aki a nemzeti feladatokat vállalja!”
/dr. Gróf széki Teleki Pál/

Én, és még sok magyar testvérem, tudjuk, merjük, tesszük és készen állunk!
Önök is?
Ha Önök is készen állnak Tisztelt Magyar Kormányom, akkor NEM védekezni kell, hanem Támadni! A legjobb védekezés, a támadás! Hát akkor itt az idő! FEL! TÁMADUNK!???
Én és sok magyar testvérem, nem fogja engedni a senkiházi bolsevik-anarchista-gender-globalista senkiháziaknak, hogy ezt az elődeik és eszmetársaik által sokszor kifosztott, nyomorba taszított, megcsonkított kis hazánkat még egyszer tönkre tegye! Isten engem úgy segéljen, és bennünket úgy segéljen, hogy az utolsó csepp vérünkig meg fogjuk óvni a hazánkat az ellenségétől. Így legyen!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Köszönöm a megtisztelő figyelmet!
Julianna Gere

Megnyitva 1065 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások