20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 08, szombat

Minden nemzedék számára! A Rózsadombi paktumról

Szerző: Aldobolyi E. Judit

Egyik olvasónk körlevél válaszát teszem itt közzé úgy, hogy akinek válaszolt, azt csak X-Y-nal címkézem, ugyanakkor a levél íróját, aki nálunk már ismert, megnevezem. Azért hozom nyilvánosságra levelét, mert a tartalma nagyon fontos minden emberöltő számára, azért, hogy ez a bizonyos Rózsadombi paktum végleges megszüntetéséig soha ne menjen feledésbe. 

Kedves X-Y és a Többiek

Nem tudom ki X-Y , s nem is akarom megbántani, de ha valóban érdekli mi történt az elszámoltatással, akkor megteheti. Járjon utána, derítse ki, a megállapodást, azaz RÓZSADOMBI PAKTUM, SOK MAGYARNAK MEG VAN, KÖNNYEN RÁTALÁLHAT HA AKAR! Akkor megfogja tudni, miért nem volt eddig még elszámoltatás!  BÍZUNK BENNE, ELŐBB UTÓBB LESZ!

Komolyan mondom, nem értem magyar Testvéreimet. Miért játszanak félnótás VAKEGERET?

Mindenki úgy tesz, mintha soha életében nem hallott volna az 1989-es Rózsadombi Paktumról, ami emberéletekbe került. A Szent Korona c. hetilap hozta le annak idején 1989 augusztusában. Akkor még sehol, senki nem tudott, sejtett semmit a nagy manőverből, de az elvtársak már felkészültek a magyarság totális kiiktatására az elkövetkezendőkből! Nem sokkal az előtt született meg maga a megállapodás, azaz PAKTUM, közösen az amerikaiakkal.

Meg tudná valaki mondani mi köze volt az amerikaiaknak a magyar rendszerváltáshoz? Mit keresett ott az amerikai megbízott mint aláíró? Ezek szerint a világpolgárok egymás között állapodtak meg Magyarország sorsáról! Ezt a kérdést se tette még fel soha senki!

Az X-Y-nok tán nem is éltek még akkor, de most 2021-ben ők csodálkoznak miért nincs rendszerváltás? Mert azt a magyar és amerikai világpolgárok intézték a magyarok háta mögött és kárára! Tud erről X-Y ? Tudnia kell!

S HOGY ELHALLGATTASSÁK AZ AZT ISMERŐKET, ARRÓL TUDOMÁSSAL BIRÓKAT, AKIK SZÓVÁ-TENNI MERTÉK VOLNA VAGY TETTÉK IS ANNAK IDEJÉN, ELTETTÉK LÁB ALÓL. ÍGY HALT MEG ROMHÁNYI LÁSZLÓ IS, HOSSZÚ IGAZSÁGTALAN BÖRTÖN ÉS HOSSZÚ, mérgezés okozta SZENVEDÉS UTÁN, MEGALÁZVA, KIRABOLVA, FELÉPÍTETT, VALÓBAN RENDSZERVÁLTÓNAK INDULÓ VILÁGÁT EBEK HARMINCADJÁRA JUTTATVA.

AZ, A LETAGADOTT, ELHALLGATOTT, A MAGYAR ÉS AMERIKAI VILÁGPOLGÁROKKAL KÖZÖS MEGÁLLAPODÁS, meghatározta, és azóta is egyfolytában meghatározza az ÁLTALUK rendszerváltásnak nevezett "LÉPÉSVÁLÁS" UTÁNI VILÁGUNKAT!. S bohóckodnak rendre azóta is a mi kontónkra, mintha mi sem történt volna.
Pedig azok akik tették, - részesei voltak, pofátlanul aláírták, az akkori legnagyobb SZDSZ fejesek a teljesen félre vezetett Antall József nem létező vezetői képességével az élen, - a mai napig ott bújnak a háttérben, a magyarokon meggazdagodva. S a kommunista rezsim addigi haszonélvezői, a Pinokkió gyurcsányik és társaik úgy tesznek, mintha mi sem történt volna! Nekik valóban nem is történt semmi! A továbbra is megfélemlített magyarok pedig a mai napig nem mernek szólni, mert a Rózsadombi paktumban aláírta még az amerikai megbízott is, hogy haja szála nem görbülhet Magyarországon a kommunistáknak, de még leszármazottaiknak sem, amíg a világ világ!
S ezt a mai napig minden politikus betartja!

Ez itt a kérdés. MIÉRT? Kedves X-Y. Az amerikai-magyar, RÓZSADOMBI MEGÁLLAPODÁS miatt! ILYEN EGYSZERŰ! Ezért álszent az érdeklődése a felelősségre vonás kérdésében. Mind nagyon jól KELL tudják miért nincs felelősségre vonás.

Ezzel a tagadással bizonyítják a legélesebben a tagadott RÓZSADOMBI PAKTUM MEGLÉTÉT! NO, NE BOHÓCKODJANAK MÁR! Arra várnak, hogy mi, szemtanúk kihaljunk, S EZ SOHA TÖBBET SZÓBA SE KERÜLJÖN. EHHEZ ASSZISZTÁL JELENLEG A POLITIKA. AKKOR PEDIG NEVÉBEN MARAD AZ ORSZÁG, LÉNYEGÉBEN MEGSZŰNIK! KEDVES MEGALKUVÓ MAGYAR HONFITÁRSAIM, GONDOLKODJANAK EL EZEN EGY-KÉT PERCIG, HA MÉG TUDNAK!

Most kezdenek előtérbe helyezni fiatalokat bízzunk benne, nem provokatív szándékkal. MERT AZ IDŐSEK MEGALKUVÓK és gumigerincűek LETTEK MÁRA ÉS ESZÜKBE SE JUT MIT KELL A GERINCES EMBEREKNEK TENNI! A mai fiatalok, akik sehol nem voltak harminckét évvel ez előtt, de most úgy tesznek, mintha ez rájuk is tartozna, be-be-szólnak a gumigerincűek dolgába, ami természetesen nem rossz! De ez nem olyan mint az egész MOMENTUM, AMI ÚGY TESZ, MINTHA KÖZE LENNE BÁRMIHEZ IS AMI MAGYAR, s közben még rendesen a nyelvünket se beszélik? Bár tagadhatatlan több szavunk jelentését mára azért csak megtanulta a FEGYŐR IS !

Minket magyarokat röhögve szemen köp az egész liberális világ különösen a világpolgárok amiatt, hogy ezt is meg lehetett csinálni velünk, s a mai napig ott világolnak a PAKTUM résztvevői meg az utódaik, kommunistaként újra egyre nagyobb hatalomhoz jutva. Ahelyett, hogy életfogytiglan ketrecbe zárva, állandó közszemlére kitéve mutogatnánk őket nyilvános helyen, hogy bárki leköpesse aki arra jár. Mint a középkorban!
A nyomorultak azt érdemelik, nem lopott villában, puha párnácskák között csicsikálni, s nagy jó-dolgukban alkoholistává válva osztani az észt a továbbra is nyomorulttá tett magyaroknak.

Mindenki szégyellheti magát, aki elfelejti a RÓZSADOMBI PAKTUMOT, s nem dolgozik annak felszámolása, megszüntetése ellen!!

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT ÉS NEMZETÜNKET A MEGALKUVÓKTÓL.

Aldobolyi E. Judit

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások