20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 február 02, szerda

Háborúellenes "postjaim" eredményei.

Szerző: Madarász László

Idézet az írásból: - ... "Kíváncsian várom az Önök esetleges, de elfogadható magyarázatát, az „ellenzék” valós és jogos – általam figyelembe nem vett – érvei tekintetében." ...

Háborúellenes-, és az amerikai csapatok Hazánkban történő megjelenése elleni posztom „eredménye”!

Tegnap a Facebookra a lentebb olvasható posztot tettem ki, amit kíváncsiságból három általam követett csoportban is megosztottam:

Nem tudom Önök hallgatták - e Putyin és orbán "egyenesben" közvetített sajtótájékoztatóját? (M1-t ismerve, ez soha vissza nem térő alkalom volt, mert a csatornák azt fogják kiemelni, amit akarnak!)

Véleményem szerint Putyin, Oroszország biztonságának érdekében felhozott érvei nyomósak, és valósak! Ugyan nem vagyok "oroszbarát", de megértem az elnök aggodalmait!!! Mi több, sajnos kénytelen vagyok egyet is érteni vele!!!

A magam részéről nem vagyok hajlandó támogatni olyan magyarországi pártot, amely támogatja, h az ukrán politikusok által elb...ott korábbi- és jelenlegi politika, a kifejezetten kizárólagos ukrán és amerikai érdekek miatt (Krím félsziget-, és/vagy Donbasz visszaszerzése okán), háborúhoz vezessen!!! Nem beszélve arról, h ez a jelenleg levegőben lógó háború, egyértelműen kizárólag amerikai érdekeket szolgál, melynek célja: az orosz természeti erőforrások megszerzése!

A magam részéről felszólítom az összes "ellenzéki" parlamenti- és azon kívüli pártot, továbbá a fideszt, nyilatkozzon arról, hajlandó- e megérteni az orosz érdekeket, vagy egyértelműen a jelen szövetségi rendszert, azaz nyugatot, vagyis tulajdonképpen az USA-t támogatja????

Az áprilisi szavazatomnál ezt elsődlegesen veszem figyelembe!!! Magyarul: nem akarom, h akár egyetlen magyar élet is áldozatul essen idegen érdekeknek!!! Amelyik párt, vagy pártszövetség, támogatja a NATO csapatok hazai jelenlétét, azt hazaárulónak tekintem, és tiltakozok az ellen, h Magyarországot -adott esetben- célpontnak tegye ki!!!!!”

Az említett három csoport:

  • „A Szent Korona Igazsága” –ott megjelent!
  • „Nemzeti Engedetlenségi Mozgalom”, ami az „ellenzéki” összefogás egyik legfőbb támogatója. Eredmény: a csoportból minden felszólítás nélkül szinte azonnal kitiltottak!
  • „Normális életet követelünk” Gődény György féle csoportban a posztom nem jelenhetett meg. Igaz, nem is tiltottak ki!

Ebből – legnagyobb sajnálatomra - az alábbi következtetéseket tudom levonni:

Az összellenzék – számomra úgy tűnik – vagy a háborúban érdekelt, ki tudja milyen logika szerint, vagy egyetért azzal, hogy Hazánkban amerikai csapatok jelenjenek meg! Eközben fogalmuk sem lehet arról, hogy hoznak-e magukkal az amcsik csapásmérő fegyvereket, melyek esetleges használata kiválthatja az orosz ellencsapást!!! Vagyis habozás nélkül, teljesen átgondolatlanul, kiteszik Magyarország lakosságát akár tömegpusztító fegyvereknek, hűen kiszolgálva megbízóik érdekeit! És ezt hívják ellenzéknek? Ők lennének Hazánk jótevői??? Tragédia!!! El tudom képzelni ezek után, amennyiben a „ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" miniszterelnök úgy dönt, hogy eleget tesz „szövetségeseink” kérésének, és USA csapatai szállják meg az országot, azt az ellenzéknek nevezett gittegylet lelkesen támogatja! Talán még majd azt is követelik: a NATO-val együtt üzenjünk hadat az oroszoknak!!!

Kíváncsian várom az Önök esetleges, de elfogadható magyarázatát, az „ellenzék” valós és jogos – általam figyelembe nem vett – érvei tekintetében.

Gődény György féle párt:

Mivel már régóta tudom, elég biztosnak tűnő forrásból, hogy őket Köves Slomó, és így a zsidó hitközségek szövetsége támogatja, igazából nem is vártam mást! Ugyanis sejtem, egy új SZDSZ készül parlamentbe jutni, amely erősen kétséges, hogy majd csak a magyar emberek érdekeit képviseli! Bár ki tudja? Lehet jobban, mint az „ellenzéki” pártszövetség? (Ez utóbbira akár az is utalhat, hogy onnan legalább nem tiltottak ki.

Kérem, azt is írják meg nekem, a magyarországi pártok szempontjából mi a baj a tegnapi fenti posztommal??? Mert én nem értem…

Madarász László

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások