20240713
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 április 08, szerda

A harmadik kürtszóra...

Szerző: őszkatona

Kedves magyar barátaim!

A tegnapelőtti események, ahogy én azokat fölértékeltem, kétségtelenül kimutatták hogy most összefogásra van a legnagyobb szükség. Máshol már írtam hogy én ehhez nem nagyon értek. De mivel hogy nem találtam erre megfelelő tanácsot, úgy érzem hogy muszáj ezt a gondolatot fejleszteni, még akkor is ha csak dilettánsként tudok hozzászólni. Talán majd egy hazafias hozzáértő szeme elé kerül.

A harmadik kürtszóra...

Két és fél ezer évvel ezelőtt, Szun Ce, kínai hadvezér, azt tanácsolja akkori vezéreinek hogy várják meg az ellenség harmadik kürtszó elhangzását mielőtt megkezdik a valódi támadást. Az elsőre az ellenség katonái még lelkesedve indulnak. A másodikra már csak félkedvvel. A harmadikra pedig már teljesen fásultan. "Akkor kell támadni," mondja.

Ezt a tanácsot követi a jelenlegi hatalom Magyarországon. A miniszterelnök lemondására fölharsant az első kürtszó. Lelkesedve ment a nép az utcára. Helyettese kinevezésére hangzott el a második. A nép - vezér nélkül találva magát - kedvét vesztette. Majd csak ez után jön a harmadik.

Mit tegyünk addig?

Mindenki példával, saját tehetsége szerint, hirdesse hazánk és honfitársaink iránti szeretetét, hovatartozását.

Egy néhány példa:

Köszöntsük egymást; szomszédot, rendőrt, cigányt egyformán.... "Jó napot." "Aggy Isten"

Szorgalmasan tanuljuk a valódi magyar történelmet, hiedelmet, és adjuk tovább tudásunkat honfitársainknak. Nyomtassunk ki 10 példányban valódi magyarság-kutatóink munkájából egy kétoldalas összefoglaló lapot, vigyük magunkkal amikor megyünk dolgozni, és hagyjuk a villamos vagy a troli ülésein. Akinek úgy tetszik, nyomtassa ki ezt az üzenetet vagy hasonló tanácsot. Akinek nincs számítógépe, kérje meg barátait.

Aki kirándulni megy, látogasson el Recskre ha megteheti. Vigyen magával egy néhány zacskót és ossza ki a gyerekeknek avval hogy 10 percig mindenki szedje az eldobált csikkeket, szemetet e Szent Földön. Vegye le mindenki kalapját, vegyen kezébe egy verejtékkel, vérrel, élettel-tört kődarabocskát mártírjaink ösvényéről, és szorítsa szívéhez 10 másodpercig. Ezek a kis jelentéktelen kőtöredékek sugározzák a nemzeti összefogást mert bennük él a magyarság isteni lelkiereje.

Vasárnap déltájban sétáljon ki mindenki a falu vagy a lakótelep emlékmű tövébe, és szánjon egy fél órát beszélgetésre szomszédjával. Imádkozzon ha kedve van, vagy énekeljen. Mindenki tárgyalja és fejlessze mind azt amiben egyet ért szomszédjával, és kerülje a vitát. Ha nem ért vele egyet, ajánljon föl neki alkalmat egy máskori vitára. A gyerekek pedig egyenként 5 percig tisztítsák a szobrot vagy az emlékműt; szedjék össze a szemetet.

Akinek van söprője, 5 percig söpörje a közterületet, függetlenül attól hogy az kinek a dolga. Akinek van egy szelet kenyere, ossza meg éhes honfitársával.

Amikor kórház-felé járunk, ugorjunk be 3 percre meglátogatni egy ismeretlen beteget.

Aki tud sütni, vigyen süteményt a járőrnek vagy a közforgalmi dolgozónak (busz sofőrnek, stb.).

Őszinte megértéssel, együttérzéssel, szeretettel tekintsünk a járókelőkre. A lelki érintkezést nem a beszéd hozza létre.

Mit ne?

Az önvédelmen kívül soha, semmi körülmények között, ne bántsuk egymást. Ellenségünk bennünket akar fölhasználni saját magunk elpusztítására. Ehhez viszont irányított erőszakra van szüksége. Az irányítás ellen képtelenek vagyunk védekezni mert a sok melléfogás, hazudozás, elárulás ma már oda vezetett hogy senki sem bízhat egyetlen önmagát vezérnek kikiáltóban sem. Tehát csak az erőszak visszautasítással tudjuk meghiúsítani ellenségünk tervét. A magyarságot csak magyar testvér képes kipusztítani. Ne engedjünk az uszításoknak. Lehet hogy ezren vagy tízezren éhen halunk: De ha polgárháborúba ugraszt bennünket ellenségünk, akkor százezreket fognak eltemetni tömeg-sírokban (aki nem járt Kambodzsában az talán el sem hiszi hogy ez lehetséges manapság). Ha majd egy hiteles vezér föláll, őt minden hazafi föl fogja ismerni.

Ne próbáljunk leszakítani magunknak egy "jogos" darabot hazánkból. Legyünk inkább teste, vére, lelke.

Ne próbáljuk meggyőzni honfitársainkat az "igazságról." Az igazságot csak a Jóisten ismeri.

Semmit se vásároljunk ami nem szükséges, és semmit se idegen kereskedőktől. Értsük meg a különbséget a szükséges és a kívánatos között. Ami szükséges azt pedig a magyar péktől, magyar hentestől, magyar paraszttól, magyar kisiparostól vásároljuk meg. Ahol a szomjas ember a forráshoz megy inni, ott a víz-kereskedő éhen hal.

Élősködőtől semmit se fogadjunk el még ingyen sem, se aranyat, se gyémántot, még csak ingyen újságot sem. Ne adjunk el neki semmit, semmi pénzért. Ne társuljunk vele, szóba se álljunk vele.

A harmadik kürtszóra összefogással készüljünk föl. Boldogasszonyunk nem fog elhagyni bennünket amíg mi el nem hagyjuk egymást.

Honfitársaim! Tegyetek hozzá gyakorlatias példákat és adjátok tovább!

Hazafias szeretettel,
őszkatona

Eltárolt hozzászólások

A rovat további cikkei: « Hatékony tervezés Vezérlés »

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások