20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 december 07, péntek

Nos, kedves Rogán Úr!

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

"Amikor azt mondom, írom, hogy mindenki higgadjon le, akkor ez, elsődlegesen a provokátor politikusokra érvényes Magyarországon. Ugyanis, „Fejétől bűzlik a hal!"."

Nos, kedves Rogán Úr!

Mivel Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke úniós szinten kiállt az össz-magyarságért és Magyarországért, Ön pedig külön még kiállt Magyarországon a kisebbségekért, ezért az a véleményem, hogy mindenki lenyugodhat, megnyugodhat Magyarországon. Amennyiben ezek után bármilyen affér keletkezik Magyarországon, azért kizárólag az országgyűlési képviselők, a politikusok lesznek a felelősek és nem a magyar nép.

Megmagyarázom miért. Azért, mert az igazi magyarok nem kezdeményeznek sem hazájukban, sem hazájukon kívül a hazájuk ellen olyan tetteket, amelyek miatt a politikusoknak fel kellene lépnie. Kizárólag a politikusok kezdeményeznek felforgató tevékenységet hazánkban és hazánkon kívül, hazánk ellen; hazánkon belül pedig a magyar nép ellen.

Amikor azt mondom, írom, hogy mindenki higgadjon le, akkor ez, elsődlegesen a provokátor politikusokra érvényes Magyarországon. Ugyanis, „Fejétől bűzlik a hal!".

Komárom-Szőny, 2012. december 7.

Hozzászólás  

+2 #1 MagyarországIthaka 2012-12-10 22:43
De még mennyire !!!, hogy a fejétöl büzlik a hal, a háttérhatalom, csinálja ezt a zürzavart azzal is huzák az idöt és még amit nem tudtak eddig kirabolni az országunkból azt még zsarolhatják, a zsidóságnak nagyon kell az ingyen lakás és ezzel a Kárpát medence, ahogyan sziriával teszik. Itt magyarországon nyilatkozhatott Kertész Ákos, hogy mi magyarok moslékot zabélunk, ezekszerint nem emberek vagyunk, hanem disznók, ugyan is a zsidónép nem ismeri el egynemzetetsem övele egyenrangunak, akkor mi a csodának él közöttünk, közöttúk, - azért, hogy térthóditsonak, a világ uralmát, ingyen és bérmentesen, minket nemzeteket térdre rogyasztva rabszolgáknak, már azok vagyunk, mininimál béré 12-órázni + 1,5-órát utazni a munkahelyre, ugyan annyit este vissza. A rezsiköltségünket egy ember havi munkabére nem fedezi 36-négyzetméteres lakótérre, mejben 20-foknál este nincs nagyobb hőfok napi 6-órás üzemeltetés mellett, nincs höfoka a gáznak az órát meg piszokul pergeti a nyomás. Nincs fogyasztó védelem, a magyarembert nyuzhatják a multi válalkozók ! - az ördögnek kellettvolna elvinni, hogy a mocsok korupció nevirágzna a parlamenti képviselöink - között sem !!! Mire - kire szavazzon az ember kitakaritani a jobb - bal oldali összes politikusainkat, és a nép áljon a lábára és válaszon magából vezért ! a 22-év nem volt becsületes irányitás csak rablás az orstágban! Vissza követelni az elrabolt értékeinket.!!! Az összes politikust Országunkból, lemeztelenitve kitakaritani ahogyan ök tették az országunkal. :eek:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások