20220705
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 április 03, vasárnap

Bucsánál, de máshol is elkövetett vérengzések mítoszai

Written by

Már nem bírja józan eszem bevenni ezt a sok-sok marhaságokat amiket összehordanak ezek a megvezetett és hazugságokkal telített nyugati hírközlők és riporterek, de magamban sem bírom tartani már. Azt mondják "bizonyítékokkal" támasztják alá mindazt amit általinak bemutatnak és leírnak. Nézzünk néhány példát csak azokból amiről most legutoljára állítottak össze. pl. Így írnak több helyen is:

"Más nyugati vezető politikusok mellett az Európai Tanács elnöke és a NATO főtitkára is elítélte vasárnap az Ukrajna elleni orosz háború során a Kijev mellett Bucsánál elkövetett vérengzést és ezért a történtek kivizsgálását és a felelősök megbüntetését követelve."

Ez rendben is lenne! Ki kell vizsgálni a dolgot de nem ennyire egyoldalúan, mert amikor az oroszok is követelik, hogy az ENSZ is kapcsolódjon ebbe be, akkor azt az ENSZ és az USA is megtagadja. Ez a norvég Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is egy interjúban borzalmasnak nevezte a településen elkövetett - szavai szerint - "példátlan brutalitásról" érkezett beszámolókat, és elfogadhatatlannak mondta, hogy civileket vettek célba és gyilkoltak meg. Ennek okán  mindezek mellett kiemeli annak fontosságát, hogy véget vessenek a háborúnak - szögezte le. 

Ebben csak az a bosszantó, hogy egyöntetűen mindenki az oroszokat teszi felelősé anélkül, hogy azt bizonyítani tudnák, vagyis mindenhol úgy néz ki, hogy nem is akarják mert azt gondolom valahol tudják is, hogy az igazság fájdalmas lenne nekik.

Oroszország viszont vasárnap azt hangoztatta, hogy a bucsai kegyetlenkedésekről szóló beszámolók Ukrajna koholmányai. Az orosz védelmi minisztérium szerint csapataik nem lőttek civilekre a településen, és halálos áldozatai elsősorban a térséget hetekig ellenőrzésük alatt tartó orosz erők elleni támadásoknak voltak.

"Amíg ez a település az orosz fegyveres erők ellenőrzése alatt állt, egyetlen helyi lakos sem szenvedett erőszakos cselekményeket” 

Az ukrán hatóságok előző napi közléseiben jelentek meg részletesebb információk a bucsai súlyos atrocitásokról, miután a körzetet elhagyták az orosz erők. A közlések szerint a településen tömegsírra is bukkantak, amelyben 280 férfi holttestét találták meg. 

A védelmi minisztérium szerint Buchában a helyi lakosok szabadon mozogtak a városban, és mobilkommunikációt használtak, szabadon elhagyhatták a várost. Az ukrán fegyveres erők ugyanakkor éjjel-nappal ágyúzták a város déli peremét nagy kaliberű tüzérségből, harckocsikból és többszörös kilövő rakétarendszerekből – mutatott rá a Honvédelmi Minisztérium. Hangsúlyozzák, hogy az összes orosz egység március 30-án, Oroszország és Ukrajna isztambuli megbeszéléseit követő napon hagyta el Buchát. Március 31-én a város polgármestere, Anatolij Fedoruk megerősítette, hogy Buchában nincsenek orosz csapatok.

„Ezért nem meglepő, hogy a bucsai „bűncselekményekről szóló bizonyítékok” csak a negyedik napon jelentek meg, amikor az SBU tisztjei és az ukrán televízió képviselői megérkeztek a városba” – szögezte le a Honvédelmi Minisztérium. Emellett az orosz katonák 452 tonna humanitárius segélyt szállítottak és osztottak szét a kijevi régió településein, illetve osztottak szét civileknek.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy vasárnapi amerikai tévényilatkozatban népirtásnak minősítette az orosz erők cselekményeit. Mire alapoz ez a világ bohóca ilyen vádakat? Egy ilyen erkölcstelen szemét aki akár naponta változtatja kijelentéseit és hazudozik. Hol azt mondja, hogy nem akarja már a NATO tagságot beleegyezne a semlegességbe, aztán délután vagy másnap amikor már jó bevodkázott akkor már NATO is kell, semmit nem engednek a hatalomból Krimet is visszaveszik semmit nem ad fel Ukrajnából, harcolnak a "végső győzelemig" mindenkitől a fegyvereket katonákat követeli és leszólja azokat akik ezt nem adják. Tényleg az utolsó ukránig akar harcoltatni... Ilyen meggondolatlan felelőtlen pojácát raktak az amicsik egy ekkora ország népének kiirtására.

Arról, hogy hogyan nyilatkozhatnak az orosz beszámolók? Azokat nem szabad a nyugati embereknek megtudni? Miért nem lehetne beszámolni arról, hogy az ukránok által elkészített (a számunkra naivoknak) videók négy nap után az orosz hadsereg kivonulása után készültek. Erről az orosz Pravda újságban lehet hozzájutni, ahol egy orosz védelmi miniszter közli, hogy a bemutatott jelentések már mint hogy azok az ott bemutatott atrocitások az ukránok újabb provokációja ellenük. Így azt is hozzátette, hogy a bucsai "bizonyítékok" miért, csak a negyedik nap után jelentek meg amikor SBU tisztjei és az ukrán televízió képviselői megérkeztek a városba.

DE!!

Emlékezzünk csak vissza, hogy a kijevi régióbeli Bucha városában az orosz hadsereg távozása után készült videón számos halott civil látható az úton. A figyelmes felhasználók azonban észrevették, hogy a "halottak" testei mozogtak... Miért nem ellenőrzik ezeket a filmeket mielőtt kirakják az emberek elé? Ha egy laikus néző is észreveszi a hamis felvételeket akkor hogy engedhetik meg, hogy hivatalos tv-videó szakik ilyeneket továbbítsanak, vagy éppen maguk gyártsanak le ilyeneket? Vagy miért nem jut el hozzánk ugyanilyen "egyenes úton" az amikor az amerikai Fox News csatorna Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel készült interjúból eltávolította a műsorvezető által "nácinak" nevezett Azov zászlóalj atrocitásaira vonatkozó kérdésre adott válaszát. Arról a hírről volna szó akikről mészárlásokat (atrocitásokat) jelentettek meg.. Megkérdezte a riporter, mégis mit kellene tudni mindebbőa vérengző zászlóaljról az amerikaiaknak ?

Zelenszkij azt válaszolta, hogy „olyanok, amilyenek”. Ugyanakkor a Fox News ezt az epizódot nem tette közzé forrásain, de a teljes verzió felkerült az internetre – írja a REN TV. (sajnos nemtaláltam a videót / Zoli) 

Arra is felhívnám olvasóink figyelmét, hogy ne csak a nyugati médiából tájékozódj! Olvastátok azt a hivatalos hazug tájékoztatókban, hogy Ukrán gyermekekre lőnek az Azov katonái??? Csak egy kis kóstoló ebből a sajtóból. ITT ⇒

Meg tudja nekem valaki mondani miért a fegyverek tömegét bocsájtják az ukránok kezére amikor úgy is tudják, hogy Ukrajna ereje megdőlt már csak idő kérdése (talán csak egy-két hónap) mikor kapitulál. Miért nem pénzbeli anyagi élelmi segítséget adnak azoknak a részeknek akik befogadták a menekülteket? A fegyverekkel csak meghosszabbodik a szenvedés és az öldöklést ami most már elkerülhetetlen ha még több a fegyver az eredmény ugyan az lesz. Több tragédia.

Ez a sátáni háttérhatalom (USA) elérte, hogy összeugrassa az európai országokat szervezeteket, belé kényszerítve a  "harakiri" "szankcióba" miközben ők maguk nemcsak folytatják az olajimportot Oroszországból, hanem az elmúlt héten 43%-kal, napi 100 000 hordóra növelték a „fekete arany” kínálatát! Ezenkívül Washington engedélyezte cégeinek, hogy ásványi műtrágyákat exportáljanak Oroszországból, alapvető áruként ismerve el azokat” Ilyen vezetői vannak Európának! Nekünk magyaroknak semmi keresnivalónk nincs ebben!

Aztán mi az hogy győzelmet aratnak az ukránok Kijev környékén?  Visszafoglalják az oroszok által elhagyott területeket, meg kitűzik a győzedelmi az ukrán zászlót Csernobil-ra? Az orosz hadsereg kivonult onnan nekik csak be kellett vonulni. Én ezt így látom.

Nem tudom hol találnák még több orosz forrásokat, mert nem elégszem meg az ilyen európai egyoldalú tudósításokkal amit inkább befolyásoló agymosásnak neveznék. Sajnos mind ezt nekünk kell valahogy felkeresni, vagy hogyan tudnánk hozzájutni másik a alternatív írásokról és még sok-sok igazabb videókhoz is. 

Emlékezzünk arra is vissza, hogy az ENSZ még az ukrajnai orosz hadművelet megkezdése előtt rögzítette az "Azov" bűncselekményeit a Donbászban. A szenzációs videó után ismertté vált orosz hadsereg kínzásában az Azov tagjai is részt vettek.

Ez a háború nem Ukrajna és Oroszország háborúja, hanem Amerika és csatlósainak segítségével oroszellenes hadjárata az Oroszország ellen és teszik ezt a becsapott ukrán népeken keresztül. Most már mindjobban kiderül kik vannak az ukráni népirtásos vegyi-mérgeket előállító laboratóriumok működtetései mögött!!! Az amcsik és most már kiderült, hogy a németek is. Ezért serkenti Európa  köztük a németek is USA-val karöltve az orosz-fóbiát, mert kéz kezet mos...

Szerencsére mind több bizonyíték már az oroszok kezébe került. Bízom a felelősök hamarosan megfognak ezért lakolni. Úgy legyen!


Megnyitva 1505 alkalommal

Hozzászólás   

#6 Tényleg hányni kell ettől a világtól / Ezt egy sokáig Ukrajnában élt, jól informált, az ukrajnai helyzetet ismerő ember küldte.R Zoltán 2022-04-11 03:35
Zelenszkij annyira akarja a békét és a háború befejezését, hogy ma délben olyan bombát dobatott a 8 éve szenvedő, épp, hogy pincéből előbújó donbasszi lakosságra, amely bomba be is van tiltva, millió vasszeg repül ki belőle óriási területen brutális sérülést okoz a védtelen embereken.

Rengeteg a sérült, a halott gyerek.

A 2. bombát az oroszok a levegőben sikeresen megsemmisítették.

Az ukránok azonnal kiabáltak, hogy az orosz saját lakosságát bombázza Iszkander rakétával. Az oroszok közölték a bomba fotóját és a rendeletet, hogy mikor vonták ki ezt a bomba fajtát, ilyen már csak az ukránoknak van. Nemrég szabadította fel a Donbasszi területeket, pár napja utaltak minden ukrán nyugdíjasnak egyszeri, 2,5 hónapnak megfelelő nyugdíj kiegészítést, (10.000 rubel= 50-70.000Ft, a havi fizetés kb. 20-25.000 Ft.) eljuttatott több tonna humanitárius segélyt és utána szétbombázza ilyen brutalitással a saját népét???
Az ukránok szerint ezt el kell hinni, elvégre az EU lakossága már úgyis sík [censored]. A tömegmédia épp azt mutatja, hogy von der Leyen megérkezik Bucsába és holtra váltan ájuldozik a sok fekete hullazsák láttán, kik vannak a zsákban és hogy, hogy 10 napja halottak állítólag és miért nincsenek még eltemetve 20 fokban??? Persze ezt is kenjük az oroszokra, akkor még több katonai fegyvert, rakétát kaphatunk... Nem számít az sem, hogy több videón megjelent, hogy amikor a nyugatnak filmezik a bucsai halottakat, az autón lévő kamera veszi a "halottakat" és a filmesek nem veszik észre, hogy az autó visszapillantó tüköre veszi, ahogy a hullazsákból felnyúl egy kéz, tovább felül a "hulla" a végén feláll. Azovisták eljátszották a halottakat, csak a filmezést kell még gyakorolni.
Az ember gyomra már tényleg felfordul. Itt tartunk ma???
Ha az oroszok nem vigyáznának a civil lakosságra, mondván, hogy azok az övéik, akkor ma Kijev és sok nagyváros úgy lenne földdel egyenlővé téve, mint Szíria, Irak, stb. vagy, mint Drezda a II. VH. ban. Az oroszok csak katonai létesítményeket bombáznak.
Ma Odesszában sem sérült meg civil, az oroszok szerint.
Ma este az összes tömegtájékoztatón nézzük Von der Leyen megrendezett sápítozását. Hol volt 8 évig a T. Asszonyság, amikor több 10.000 orosz embert öltek meg vendégfogadói, akkor bezzeg félrefordították a fejüket. Hánynom kell ettől a farizeusi világtól.
#5 WeritaszsWeritasz 2022-04-09 08:03
Ezek a hazugságok,valótlan állitásokat nem nehéz megdönteni mert Oroszország nem legyőzött ország. Mint annak idején,Magyarország mikor (a győztesek irták a történeteket ) . És aki nem hitte internálták,kivégezték .
#4 Egy Mariupol lakójának menekülési története.R Zoltán 2022-04-06 06:14
Mariupol lakója mondja: Az ukrán katonaság a városból menekülő családokra lő

Egy mariupoli lakos, aki nagy veszélyeken keresztül szöktette magát és családját az Orosz Föderációba, elmondta, hogy a katonaság és a "nemzeti zászlóaljak képviselői" nem engedik ki az embereket a városból. Elmondása szerint a határon hátba lövik a menekülni próbáló állampolgárokat. - A férfi folytatta, hogy még március 15-én rakéta érte a házukat. Ezt követően feleségét és lányait beültette az autóba, hogy együtt hagyják el Mariupolt.
- Nagyon kevés üzemképes autó maradt a városban. Sokan akiknek sikerült gyerekekkel a karjukban rohantak át a határon éjszaka, de akiket észrevettek az ukrán fegyveres erők, *Azov* hátba lőtték őket - mondta a mariupoli lakos egy interjúban. a TV 360-as csatornával megerősítve, hogy a városból csak kevés lakos tud autó nélkül kijutni. A férfi elmondása szerint az ukrán fegyveres erők azt az utasítást kapták, hogy ne engedjék ki a civil lakosságot.

Nekik, feleségével, gyermekeivel együtt sikerült átmenetileg egy tönkrement gyógyszertárban ideglenes meghúzodni, mivel a többi összes bomba-óvóhelyeket elfoglalták. Onnan a család tovább menekült, egy idő után az ukrán katonaság megállította az autójukat. - Megkérdezték, hová megyünk. Azt válaszoltam, hogy egy biztonságos éjszakát keresünk. És azt mondták: Ha szökni akartok, lövünk" - mondta a férfi.

Aztán rátaposott a gázra, és kihajtott Mariupolból. Most a család Moszkvában van.

„Hálát adok Istennek, hogy a gyermekeim élnek és biztonságban vannak” – zárta gondolatait a mariupoli lakos.

*Azov* = Az Orosz Föderáció területén betiltott szélsőséges szervezet.

Adja hozzá a "Pravda.Ru" kifejezést a forrásaihoz a Yandex.News vagy a News.Google vagy a Yandex.Zen webhelyen

További információ: www.pravda.ru/news/accidents/1696198-mariupol_vsu/
#3 WSJ: Zelenszkij napokkal az orosz offenzíva előtt elutasította a békeajánlatotR Zoltán 2022-04-04 17:03
Olaf Scholz német kancellár néhány nappal az orosz katonai offenzíva megindulása előtt békeajánlatot tett Volodimir Zelenszkijnek, de az ukrán elnök elutasította azt – közölte a Wall Street Journal (WSJ) című amerikai lap.

Scholz kevesebb mint egy héttel az orosz erők február 24-i ukrajnai hadművelete előtt tette meg azt, amit az amerikai lap “egy utolsó kísérletnek nevezett a Moszkva és Kijev közötti megegyezés érdekében”.

A kancellár február 19-én Münchenben azt mondta Zelenszkijnek, hogy “Ukrajnának le kellene mondania NATO-törekvéseiről és semlegességet kellene hirdetnie a Nyugat és Oroszország közötti szélesebb körű európai biztonsági alku részeként” – írja a lap. A napilap azt is állítja, hogy “az egyezményt Putyin és Biden írná alá, akik közösen garantálnák Ukrajna biztonságát”.

Zelenszkij azonban elutasította az engedményre és a konfrontáció elkerülésére tett ajánlatot, mondván, hogy “Putyin orosz elnökben nem lehet bízni egy ilyen megállapodás betartásában, és hogy az ukránok többsége a NATO-hoz akar csatlakozni” – írja a WSJ, anélkül, hogy felfedné az információ forrásait. “Válasza miatt a német tisztviselők aggódtak, hogy a elszálltak a béke esélyei” – mutat rá a jelentés.

Folytatás a linjken!

oroszhirek.hu/.../...
#2 Az olasz La Stampa újság hazugságaiR Zoltán 2022-04-04 05:51
„A március közepén történtek szenzációt váltottak ki, amikor a La Stampa a 2022. március 16-i címlapon a „La Carneficina” címlapjára tette fel a fotót, amelyen egy idős férfi látható arcra tett kézzel, holttestekkel körülvéve, egy orosz utóhatásaként pózol. Az egyiket olyan ukrán városokban, mint Lviv vagy Kijev.

Valójában hamarosan kiderült, hogy ez a kép Donyeck városában készült, miután egy Tochka-U rakéta eltalálta a várost, és 20 civilt ölt meg.

Ezt a rakétát az ukrán fegyveres erők lőtték ki a városra, amely az azonos nevű Donyecki Népköztársaság része, amelynek függetlenségét a Kreml nem sokkal a konfliktus kezdete előtt elismerte” – írja Keller az ASRIE honlapján. Analytica központ – írja az Ura.ru.

vz.ru/news/2022/4/3/1151869.html
#1 Oroszország a buchai helyzet miatt követelte az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívásátR Zoltán 2022-04-03 23:24
Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsának április 4-i ülésének összehívását követelte az ukrán Bucha városában történt provokáció miatt. Ezt Dmitrij Poljanszkij , az Orosz Föderáció világszervezeti állandó képviselőjének első helyettese jelentette be .

„Az elbizakodott ukrán provokátorokat és nyugati pártfogóikat a tiszta vízhez visszük” – mondta Poljanszkij.

Mint az Octagon megírta, az orosz védelmi minisztérium cáfolta Kijev kijelentéseit az ukrajnai Bucha városában történt tömegmészárlásokról. A minisztérium megjegyezte, hogy a kijevi rezsim által közzétett összes fénykép és videóanyag, amelyek állítólag orosz katonák bucsai bűncselekményeiről tanúskodnak, újabb provokáció.

Az Egyesült Királyság bejelentette , hogy szigorítja az Oroszországgal szembeni szankciókat, és növeli Kijev katonai támogatását. A szankciók kiterjesztésének oka az ukrajnai Irpin és Bucha városokban kialakult helyzet.

octagon-media.translate.goog/.../...

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások