20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 09, szombat

A baloldali rendbontók feldúlták D.C.-t

Szerző:

Ne feledje: a baloldali rendbontók megölték az embereket, feldúlták D.C.-t, míg a demokraták éljenezték őket ⇒ / https://www.lifesitenews.com/blogs/remember-leftist-rioters-killed-people-ransacked-d.c-while-democrats-cheered-them-on?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=384e0a8cc9-Daily%2520Headlines%2520-%2520U.S._COPY_946&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-384e0a8cc9-410180210

A májusi és június eleji zavargások hetek alatt közel 1000 rendőr sérüléséhez vezettek

Zavargók a Mark O. Hatfield szövetségi bíróság előtt, 2020. július 25-én, az oregoni Portlandben, egy újabb éjszakai nyugtalanság idején.

2020. január 8. ( LifeSiteNews ) - A média, az üzleti csoportok, a demokraták és sok republikánus rohamosan „felkelésként” ítélte el az amerikai Capitolium épületének szerdán nagyrészt akadálytalanul elkövetett megsértését. 

Mivel  néhány  már  rámutattak , kevés, ha megrovás, a legtöbb ilyen csoport eredményezett számos gyilkosságok és  soha nem látott  városi pusztítás tavaly baloldali lázongók, akik gyakran közvetlenül uszította a demokrata vezetők.

Tragikusan meghalt egy capitoliumi rendőr, állítólag néhány ember tettei miatt a Trump-párti szerdai tüntetésen, bár meg kell jegyezni, hogy a Black Lives Matters zavargásokban kifosztottak és agitátorok ismételten, szándékosan ölték meg haragjuk célpontjait.

Tavaly augusztusban egy portlandi tüntetésen az „antifasiszta” anarchisták  meggyilkolták a  Trump-párti tüntetőt, Aaron „Jay” Danielsont, és megünnepelték a gyilkolást. - Náci volt! A közösségünk megállta a  helyét. ”- hallhatunk egy nőt  sikoltozva a gyilkosságra válaszul. Oregon kormányzója Kate Brown  hibáztatta  az erőszakot a Trump támogatói.

Több embert, köztük idős nyugdíjas rendőrt, David Dorn-t és egy fegyvertelen chicagói apát halálosan lelőttek a George Floyd májusi halálát követően kirobbant zsákmányok során. Összesen huszonöt amerikait  öltek  meg „politikai demonstrációk” közepette, vagy „politikai zavargások” következtében 2020-ban - írja a The Fegyveres Konfliktus Helyszín és Esemény Adat Projekt.

A májusi és június eleji zavargások  hetek alatt közel 1000 rendőr sérüléséhez vezettek .

Az egyik Black Lives Matter zavargáskor  New York állam felőli részén például egy erősen ittas nő, akinek öt különböző kábítószer-tesztje pozitív volt, a zsarukon keresztül szántotta autóját, széttörte az egyik medencéjüket, míg egy utas lövéseket adott ki az ablakán. Ő  megjelent  a szövetségi őrizetbe.

Az erőszakos „tiltakozások” százai, amelyeknek  akár 95%  -a is a fekete életanyaghoz kapcsolódik,  1-2 milliárd dollár  értékű vagyoni kárt okozott az Egyesült Államokban, csak  május 26. és június 8. között. A zavargások 2021-ig folytatódtak az Egyesült Államok különböző városaiban. . 

"Az egész országban látott beszorult vagy megsemmisített épületek száma - kereskedelmi, kormányzati, sőt lakossági - is megdöbbentő, és a pontos számlálást lehetetlen volt tartani" -  mondta  Michael Tracey oknyomozó újságíró, aki keresztrejtvényt készített. országút a nyáron, hogy  dokumentálják  a roncsokat.

"Szinte triviálisan könnyű lenne elmenni Minneapolisba, Chicagóba vagy Seattle-be, és interjút készíteni egy olyan bevándorló kisvállalkozóval, aki" az amerikai álmot élte ", de akinek életlehetőségei mára komolyan megbomlottak, ha nem is teljesen elpusztultak. hozzátette.

A   Capitoliumban Trump egyik tüntetője által tegnap okozott kár - amely főleg az ajtókra és ablakokra korlátozódik - nem hasonlítható össze.

Seattle-ben a Black Lives Matter rendbontói  túlszárnyalták  a helyi rendőrkapitányságot, és tavaly hat várostömböt foglaltak le, ami  két gyilkossághoz  és  a helyi nemi erőszakok fellendüléséhez vezetett . Később megpróbálták lezárni a seattle-i rendőrséget egy körzeten belül, és  életben megégetni őket .

Az Antifa és a Black Lives Matter gengszterei  felgyújtották a  portlandi városházát , és  egyebek mellett a  szövetségi bíróságot  és a  rendőri szakszervezetet rombolták a zavargások hét hónapja alatt. Amint a tüntetők tegnap beléptek az Egyesült Államok Capitoliumába, több száz ember, akik  hosszú fegyverekkel voltak felfegyverezve , csendben folytatták   Portland belvárosának „Vörös Ház” nevű részének folyamatos megszállását .

Az agitátorok tűzijátékokat robbantottak egy atlantai ICE épületben  . Doboztak sziklákat, kerámiafestékkel töltött golyókat és fagyasztott vizes palackokat Oakland egyik szövetségi bíróságára és egy másik szövetségi épületére  .

A Black Lives Matterhez kapcsolódó zavargások több mint  50 millió dollár értékű károkat okoztak  az álmos  Kenoshában, Wisconsinban , miután a rendőrök megölt egy fegyveres fekete férfit, aki vállat vont és ellenállt a letartóztatásnak. 

A COVID-19 válság közepette a rendbontók és a zsákmányolók még a gyógyszertárakat is megcélozták , és csak Philadelphiában mintegy 150 -et raboltak  vagy pusztítottak el közülük.

Sőt, a Black Lives Matter és a vele szövetséges aktivisták szobrok és egyéb történelmi emlékek tucatjait, ha nem százait rombolták le vagy rombolták meg  , beleértve az elsősegélyadók, katolikus szentek, afroamerikai katonák és az örmény népirtás áldozatainak tiszteletére szolgáló emlékműveket.

Ők  megszentségtelenítették  a Lincoln Memorial és a második világháborús emlékmű,  felgyújtotta  a történelmi Szent János templom, és erővel behatolni a AFL-CIO központja DC, beállítás, lángolt belülről.

https://twitter.com/i/status/1267288651240812546

https://twitter.com/i/status/1267290057511243776

 

Novemberben a Shutdown DC, a Black Lives Matterhez tartozó radikálisok csoportja, akik   a hét elején zaklatták Josh Hawley GOP szenátor családját,  arra számított  , hogy Trump győzelme esetén „blokád alá veszi a Fehér Házat”. Arra is törekedtek, hogy „megakadályozzák a kongresszus visszatérését” az ülésre.

"Nem arra törekszünk, hogy" visszatérjünk a normális élethez "- mondták. "Inkább azt látjuk, hogy itt az idő, hogy felkeljünk a jelenlegi válsággal szemben, és továbblépjünk az egymással összekapcsolódó elnyomásrendszerek felszámolására."

További DC „ostrom” kísérleteket  jelentettek  be radikális baloldaliak, például az Adbusters, az Occupy Wall Street mozgalomhoz kötődő csoport.

Alapvető fontosságú, hogy a demokratikus vezetők gátlástalanul felbujtották ezt a valószínűleg páratlan pusztulást -  a polgárok háborúja óta valószínűleg  a legsúlyosabb politikai erőszak hulláma a nemzet söpörésére. 

Júniusban, miután több rohamgyilkosságról számoltak be, Kamala Harris szenátor  vidáman mondta  Stephen Colbertnek: "Nem fognak megállni."

 

- Nem állnak meg a választások napja előtt, és nem állnak meg a választások napja után sem. És ezt mindenkinek tudomásul kell vennie. Nem hagyják cserben, és nem is szabad ”- mondta.

 

A „csapat” tagja, Ayanna Pressley képviselő augusztusban szintén „nyugtalanságot követelt az utcákon”. "Tudod, nyugtalanságnak kell lennie az utcákon, amíg nyugtalanság van az életünkben" -  folytatta .

- Ha bárkit meglát [Trump kabinetjéből] egy étteremben, egy áruházban, egy benzinkútnál, kiszáll, tömeget hoz létre, és visszaszorítja őket, és azt mondja nekik, hogy már nem szívesen látják őket. , bárhol ”- mondta Maxine Waters képviselő, a ház pénzügyi szolgáltatási bizottságának elnöke a  támogatóknak .

Nancy Pelosi, aki két évvel ezelőtt „országszerte felkeléseket” buzdított Trump ellen,  négy hónapja hasonlóan   republikánus államellenségnek” nevezte a republikánusokat.

A Demokrata Párttal együtt a liberális média széles körben felvette a baloldali erőszak igazolásának és előidézésének okát.

"Mutasd meg, hol áll az állítólag, hogy a tüntetők udvariasak és békések!" - mondta  nyáron a CNN Andrew Cuomo  . Októberben a The New Yorker kiadta az   „Az utcákon az Antifával” elnevezésű funkciót , amely feltárta a csoport azon elképzelését, miszerint „igazolható a fasiszták szembesítése erőszakkal”. 

Nation  hírügynökség   júniusban cikket tett közzé  : „A 3. rendőri körzet elégetése mindent megváltoztatott”. „A zsaruk otthoni bázisának elfoglalásával a rendbontók megmutatták, hogy a rendvédelem nem áll a történelem erőin felül” - mondta Vicky Osterweil író. 

Több mint 100 minneapolisi rendőr  követelte  a tartós fogyatékosságot a városban a nyári zavargások nyomán, poszttraumás stresszre hivatkozva.

„Tüntetések piszkos”  elveszti  német Lopez Vox egy cikket, amely egy halálos fekete Lives Matter esemény. "Amikor emberek ezrei vagy milliói kelnek fel nagyon szenvedélyes tüntetéseken, néhány rossz, erőszakos ember megragad az ügyben."

Mi történt ezzel az ötlettel, amikor sokkal békésebb konzervatívok tiltakoztak egy csaló választás ellen a héten?


Beküldte Antal Miklós

Hozzászólás  

#2 Tájékozódjunk mielőtt ítélkezünk ...R Zoltán 2021-01-11 09:50
Antifa kezdeményezte az ablak betörést stb, videón látszik Trump tüntetők meg akarták állítani

www.youmaker.com/video/900c96e8-d233-4f26-9ac0-3e600fa59c7e

Witness: What I Saw on Capitol Hill; Trump Supporters Stop ‘Antifa’ From Breaking Into Capitol | NTD

www.youmaker.com/video/900c96e8-d233-4f26-9ac0-3e600fa59c7e
#1 Igazsag 100. Laszlo NagyR Zoltán 2021-01-09 18:05
Hallgasd meg egy Amerikában elő ember véleményét ha esetleg "biddéé" sátánjai kerülnének a hatalomara! www.youtube.com/watch?v=uo-2-9lUxw4

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások