20210124
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

péntek, 14 július 2017 17:47

Magyar Jövőnk

Szerző: v Kövér György

Sajnos a társadalmunk politikailag aktív részének többsége képtelen megérteni, hogy a mostani pártrendszeri államigazgatás elavult, ugyancsak mint a mai értelemben vett demokrácia.  Minden ország, minden nemzet más demokráciát, más mértékű szabadságot igényel, olyat ami megfelel a saját nemzeti, másokétól nagyon is eltérő mentalitásának, jellemének.

Magyar jövöTársadalmunk túl van politizálva, csak pártokban képes gondolkodni. Depolitizálásra van szükség…  Ideje megérteni, hogy pártot egy kis csoport hoz létre egyetlen céllal: a hatalomhoz jutni, s ily módon megteremteni első sorban a saját szűk körének a gondtalan kényelmes létét.  Amikor bármelyik ember felelősséggel tartozik a döntéséért, a hibás döntések akár koldus botra juttathatják családját, sőt akár szabadságvesztésre is,  a politikust, a „csinovnyikot” senki nem vonja felelősségre. Hány elhibázott ÁRTALMAS döntést , határozatot hozott MINDEGYIK kormány(!) és hány politikust vontak felelősségre, hányat büntettek meg?! Sőt mentelmi jogokkal kedvezményekkel és meg nem érdemelt juttatásokkal, kiváltságokkal bástyázták körül magukat, amit szinte lehetetlen bevenni, annyira sikerült “bepalizni” még a gondolkodó embereket is, elhitetni a saját igazukról… 

Az emberek tudatát, viselkedését, az egymás közötti kapcsolatokat nagy mértékben az érzelmei határozzák meg. Az érzelmek, az emóciók akár hosszú időre is elbéníthatják az agyunkat, kikapcsolják a józan gondolkodást.

A mindenkori kormányok, a pártok, ügyesen kihasználják ezt és sikeresen hatnak az emberek érzelmeire. Tökéletesen elsajátították a közvélemény manipulálás fortélyait. Meglovagolnak, felnagyítanak egyes problémákat, igyekeznek félelmet kelteni az emberekben, s elnyerni azok elismerését, hogy lám, milyen hősiesen, milyen áldozatok árán megvédik az érdekünket. A médiakészségesen örömmel felkapja a témát, hisz szenzációhajhász, sokáig „lovagolhat” a problémán. Néhány utóbbi példa. Egy ideig másról sem hallottunk csak arról, hogy nem hagyjuk Brüsszelnek beleszólni a mi Rezsi ügyeinkbe. Ezen kívül más probléma nem is létezett, Mintha csak ez foglalkoztatna minket. Aztán jött ez a migráns hisztéria. Én már kívülről ismerem az összes tolakodó fülbemászó szöveget. Gondolom, e problémát diplomáciai úton, tárgyaló asztalnál, szűk körben szakembereknek, szövetségeseket keresve, együttesen kell intézni. Az EU hatalmat bitorló vezető személyek fittyet hánynak a népünk véleményére.(de a saját népük véleményét sem tartják tiszteletben!) Most újabban milyen kapóra bukkant fel a Soros György! Ezzel kapcsolatban jut eszembe találó szólás: félek kinyitni a csapot mert abból is az folyik.” Talán ha nem oly sűrűn hangoztatnánk ezt, akkor hatásosabb lenne. És még egy. Annak idején a szovjet vezetés szüntelen háború veszéllyel riogatta a népet. Ily módon sikeresen elvonták a figyelmet az égető problémákról. A túlnyomó többség reagálása: nem számit, hogy szinte minden hiánycikk – az a fő, hogy hála vezetőinknek, megmentenek minket a háborútól…És most legújabban az EU azzal kezd riogatni, hogy Oroszország készül megtámadni minket(ilyen badarság !). Védelmünkre NATO bázist kell létesíteni, fenntartani azt, a drágább USA fegyvereket vásárolni, s ezzel növelni a hadiparuk fejlesztését, emelni NATO tagdíjbefizetéseket a mi adófizetőink rovására.

Egyes égető problémák háttérbe szorulnak.

Az embereket elsősorban a mindennapi személyes, ezután a munka s lakóhelyi problémák foglalkoztatják. A növekvő orvos és szakember elvándorlása jobban izgatja, mint a Brüsszel véleménye/nyomása. Azt is szeretnénk megtudni, hány ezer migráns tartózkodik (élősködik rajtunk) várakozva a sorsuk eldöntésére. Jó lenne, ha egy szerény közepes adottságokkal rendelkező személy (Mészáros) elmondaná miként lehet fénysebességgel milliárdossá válni. Hisz sok sikeres vállalkozó megossza a tapasztalatait. Ezt átvenné a pénzügyi és a gazdasági minisztérium. Gondolom, ily módon növelhető lehetne a költségvetés bevétele. Talán sikerülne, ha nem is megállítani, de lelassítani a kivándorlást. Nem oly rohamosan magyartalanodna Magyarország.        

A döntéshozók  elsősorban  a saját pozícióik megőrzését tartják szem előtt, esetleg a párt érdekeit, ami messzemenően nem egyezik a nép, a Haza aktuális  érdekeivel… A jelenlegi „demokratikus” pártrendszeri államigazgatási  formula  csődöt  mond.  Elavult, nem felel meg mai realitásoknak, az új kor kihívásainak. Ezzel talán ma már mindenki tisztában van.Hol a kiút? Újat, mást kell kitalálnunk.

Hál’ Istennek,  Hazánk nem szűkölködik kiváló, okos koponyákban, akik nem közömbösek nemzetünk jövője iránt. Megalakult egy (NemzetEgyesitő Mozgalom), ami mint NEMpárt lett hivatalosan bejegyezve. Feladatunk többek közt: létrehozni olyan igazságos államigazgatási rendszert, ahol nem a pártokrácia határozza meg a Nemzetünk sorsát, hanem valóban maga a Nép. Utópiának hangzik? Pedig nem az. Konkrét, reálisan kivitelezhető programot dolgoztunk ki. Érezzük, tudjuk - megérett a társadalmunk. Itt az ideje a bevett szemlélet gyökeres változtatásokra.

Addig is kezdetnek de jó lenne, ha a Kormányfőnk a rá jellemző következetességgel és bátorsággal megszabadulna a sok felesleges haszonpolitikustól (az államapparátus triplájára duzzadt), és a burjánzó korrupció kiírtásának az élére állna. De a párton belüli némi tisztogatást is jó lenne elkezdeni. Frissiteni.  Legyünk e kérdésben is útmutatók. Továbbá is támogassuk a Miniszterelnök rendithetetlen kemény kiállását a függetlenségünk, a Nemzetállamunk megörzéséért.. Az államunk legyen valóban a MAGYAROK ORSZÁGA.

Summa- Summarum. Egyesülve fordítsuk minden erőnket, akaratunkat, tehetségünket, arra, és csak azon dolgozzunk, hogy népünk végre magára találjon, megtanulja elválasztani a hazugságot az igazságtól, és legyőzve az akadályokat naggyá tegye Hazánkat…

v. Kövér György

Megnyitva 2161 alkalommal

Hozzászólás   

#3 2621 Verőce. Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2017-08-17 16:53
ÉS KONKRÉTAN MIT TEHETÜNK
„Menzareform”-nak nevezik, hogy konyhasó helyett káliummal etetnek, itatnak. Az ivartalanító és életrövidítő hatásait bemérő biológus kutatók 1950-ben Nobel-díjat is kaptak! A kálisó nemzedékről nemzedékre csökkenti a szaporodóképességet! Például teljesen szaporodásképtelen lett a káliummal műtrágyázással megnövelt káliumtartalmú növényeket legelő hímbirkák 4. nemzedéke! A konyhasó helyett kóser tanúsítvánnyal árusított BONSALT kálisó is patkányméreg hatású! Nemrég 153 hazai férfi spermadonornak jelentkezett, és 150-ük spermáját minősítette hibásnak a spermalaboratórium! Itt tanulmányozhatók a hatásmérési bizonyítékok: HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com / Videó 10., Email könyv 52. és a korábbi www.aquanet.fw.hu honlapon, ami csak ezen az új honlapon belül működik, mert a médiafelügyelet „eltüntette” a magyarországi szerverről. Ne szavazzatok a népirtás megszervezésében és/vagy eltitkolásában bűnsegédkező egyik pártra és/vagy képviselőjelöltre sem!
Verőce, 2017. 08. 17. Közzétette: Tejfalussy András oknyomozó mérnök, korábban minisztériumi, országgyűlési és tudományos akadémiai hatásméréstani szakértő feltaláló (Iratjel: röpirat-170817)
#2 MAGYAROK KEZDJÉTEK MÁR ELid Kiss László 2017-07-19 08:17
ELKEZDTÜK!
Segítsetek föld népei - nyílt nyilatkozattal, hogy egyetértetek velünk és mindenben támogatjuk a józan paraszti észt, mely magyarul : JOGUNKAT JOGGAL VESSZÜK VISSZA!
Miért? Mert erőszakkal nem lehet! Csak szellemmel értelemmel! Természetesen ha nem ért az ellen, akkor hangsúlyt adunk értelmünknek a kardal! A nyíllal meg beoltjuk!
A világ egy hatalmas kupleráj és mi vagyunk a kurvák ebben a beteg rendszerben!

„…Sokan emlegetik, hogy a Magyar Köztársaságot a jelenlegi kormány csak úgy átnevezte Magyarországra. Bárki utána nézhet a nemzetközi cégbírósági bejegyzésnek itt a link:
(Link) csak add meg a pontos címet, mondjuk a kormány rezidenciáját, vagy a rendőrségét, vagy akár a saját városod közigazgatási helyét stb., megtalálod pontosan….”
INNEN IDÉZTEM:
hungarianrealnews.com/news.php?readmore=456
„…Csakhogy tiszta legyen azok előtt is, akik nem ismerik a próféciát:
Tény, hogy szó van a jóslatban Orbánról és az udvartartásáról, de nem igazságos, becsületes és főleg nem apostoli királyként, hanem csupán „Kiskanász”, azaz disznópásztorként, aki
„Szívében király, álmaiban császár.
Szépen szól, rondán cselekszik.
Zsákja feneketlen.”
„Koronát áhít.”
A szolgáiról pedig így szól a jóslat:
„Sehonnai bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.”
Nem tudom, ki, hogy van vele, de szerintem egy disznópásztorból soha nem lesz apostoli vagy szakrális király. A trónbitorlás, a nép sanyargatása és szándékos pusztítása azonban főben járó bűnnek számít még a héber és a mai keresztény (kereszténydemokrata) vallásban is.
EZT MEG INNEN IDÉZTEM:
tudatraebresztes.blog.hu/2017/07/16/orban_viktor_es_a_fidesz_bukasa
MADARAK DALA!
AMIKOR KELL ZAJONG! AMIKOR MÁS HASZTALAN ZAJONG, INTSD CSENDRE!
Ma 2017-07-17-én hallgatnak a madarak!
Ma reggel , nem hallom a madár füttyöt – a dalt, és fáj megint a dalom!
Ha valamitől félek akkor ez az, a néma csend, a jel mely szomorúsággal tölt el!
Nem félek az éhes oroszlántól, a kapzsi uzsorástól sem a despotától, a zsarnoktól!
De féltem Istent a teremtőm, hogy némaságra intette az ég madarait ma itt nálam!
Oh uram! Teremtőm! Ne ily véget adj meg nekem! Csend múlását add meg nekem!
Legyen, újból zene fülemnek az élet csacsogása magyar dalban énekelve el!
Madarak hanga újból zengjen – töltse be a teret a mindenséget, rigó riogasson engem!
Újból, ígérem megörökítsem magyar dalban mind ezt, reggel ébressze a jó embert!
Szeretettel küldöm minden jóravaló tisztességes becsületes isten félő embernek :
id . Kiss László
Bázakerettye, 2017-07-17

FIKCIÓN ÉS ILLÚZIÓN TÚL------ A RÁCSON KINÉZEK VAGY BENÉZEK
Az én börtönöm ablakán nincs rács,
csak nincs pénzem, hogy elhagyhassam!
Az én börtönömben nincs gyógyító csak sorba álló
Az én börtönömben nincs tanítás, csak butítás!
Az én börtönömben szabadnak érzem magam,
Mert rácsán benézhetek- kinézhetek, ott vagyok!
Az én börtönömben nincsen börtönőr,
Csak figyelő szem, mely utamon kísér!
Az én börtönömben nincs rajtam bilincs,
Mert a figyelő szem béklyója lebénít!
De van az én börtönömön egy ajtó,
Állom vagy álom után ébredten már azon távozom!
Kelt Bázakerettye, 2017-02-16
Id. Kiss László


utóírat:
ma 2017, július 19-én 08: 40 kor
AZT MONDJA A VILÁG A MAGYAROKRA VÁR! TUDJUK ÉS TESSZÜK! TEGNAP AZ UTOLSÓ CSEPP CSEPPENT A MAGYAR POHÁRBA - ORSZÁG -VILÁG ELŐTT NYILVÁNVALÓVÁ VÁLT A JÓSLAT: ITT OLVASD EL kuruc.de sajnos ezt írta ki kedves fb.? Ezt nem oszthatod meg, mivel blokkolt hivatkozást tartalmaz.

A megosztani próbált tartalomban egy olyan hivatkozás szerepel, amely biztonsági rendszerünk szerint nem biztonságos:
kuruc és az infó


Kérjük, hogy a folytatáshoz távolítsd el ezt a hivatkozást.
Ha szerinted csak tévedésből látod ezt, kérjük, tudasd velünk.
MOST MA MÁR NEM A SÁTÁN AZ ÖRDÖG A GONOSZ FEGYVERÉVEL ÁLLUNK ELLENT! HA NEM A JOGGAL!
VILÁG SEGÍTS EBEN BENNÜNK - CSAK EGY NYÍLT NYILATKOZATTAL - ÍRD LE ÉS KÜRTÖLD VILÁGGÁ, HOGY A MAGYAROKKAL VELÜNK VAGY!
MIRŐL VAN SZÓ?
ERRŐL:
www.youtube.com/watch?v=Uukx4WnECPE
ÉS ÉLESBEN ELINDULT:
alkotmanyos-ellenallas.hu/index.php

Nagyon éber légy! Mert mindig a történelem során egy valós problémába bele szüremlik a bűnöző pénz urai, hol fasiszta, hol cionista - NÁCISTA , hol szocialista, hol kommunista - és legutóbb demokrata képében! MOST GONDOLOM A JOGGAL LÁZADÓ LESZ KÉPÉBEN! EZ AZ INTELEM JOGOS - MERT ÉLET TAPASZTALAT!
#1 füstbe ment tervNagy Lajos 2017-07-18 13:42
Hány elhibázott ÁRTALMAS döntést , határozatot hozott MINDEGYIK kormány(!)

Így igaz. Ez a kormány sem kivétel.

sikerült “bepalizni” még a gondolkodó embereket is, elhitetni a saját igazukról…
A mindenkori kormányok, a pártok, ügyesen kihasználják ezt és sikeresen hatnak az emberek érzelmeire. Tökéletesen elsajátították a közvélemény manipulálás fortélyait.

Ezt az állítást sem lehet vitatni.

Hál’ Istennek, Hazánk nem szűkölködik kiváló, okos koponyákban, akik nem közömbösek nemzetünk jövője iránt. Megalakult egy (NemzetEgyesitő Mozgalom), ami mint NEMpárt lett hivatalosan bejegyezve.

Kérem a csatlakozási lehetőséget !

Addig is kezdetnek de jó lenne, ha a Kormányfőnk...........
Továbbá is támogassuk a Miniszterelnök rendithetetlen kemény kiállását a függetlenségünk, a Nemzetállamunk megörzéséért..

Ezt viszont nem értem ! Kitől is várja kedves Kövér György a megújhodást ? Mint tudjuk, fejtől bűzlik a hal.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló