20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 22, kedd

Fenntartható Fejlődési Menetrend... 2030-ig?

Szerző: Dr. Igor Shepherd

A világ lakossága a teljes rettegéstől remegne, ha tudná, milyen közel állunk ahhoz, hogy elveszítsék mindazt, amit szívükben tartanak. A beszivárgott cimborát, akik évtizedek óta titokban egy egy világkormány felé nyomultak, türelmesen várták a jelüket, hogy kijussanak a világ színpadára és megmutassák a karizmot. 

Fenntarthatatlan emberiség

A hamis világjárvány olyan tett volt , amellyel a globális elit nyíltan bemutathatta gliobális céljait. A második felvonás, az orosz-ukrán dráma hamarosan felfedi a kidudorodó bicepszek mögött rejlő valódi erőt.

Kérdezheti, mennyire fejlett a globalizáció? Kedves olvasók, kész! A világ 195 országa közül 193 tagja az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljainak (SDG-knek) és részt vesz az Agenda 2030-ban.

Ez az összes nemzet, valamint az Egyesült Nemzetek összes korábbi kormányának utolsó nagy visszaállítása egy globális hatalom alá. 2030-ra a világ feloszlik, és többé nem létezik.

A fenntartható fejlődést, ha szerepel egy őszinte szótárban, ,,beszivárgott kommunizmusként" határoznák meg. A kommunista szimpatizánsok a „környezet megmentésének" eszközeként vezették be, de ez csak egy front volt az éghajlatváltozással együtt, hogy felgyorsítsák a globális menetrendet, és rávegyék a nemzeteket, hogy ugorjanak be. Az SDG-k mögött azok az eszközök állnak, amelyekkel az új kommunizmust hatékonyan beszivárogtathatjuk minden nemzet szívébe. A diktatúra új uralma alatt a régi kommunizmus elhalványul a tekintetben. Gro Brundtland kollektivista partizán által 1987-ben bevezetett fenntartható fejlődés a tömeges megtévesztés stratégiája, amelyet az Egyesült Nemzetek Szervezete teljes mértékben támogat és támogat. Brundtland abban az időben a Szocialista Nemzetközi Szervezet alelnöke volt, és az Egészségügyi Világszervezet igazgatója is volt. Ironikus módon a vasfüggöny leomlott néhány évvel azután, hogy elindította a fenntartható fejlődést, ami megnyitotta az ajtót az új kommunista cselekvési terv (fenntartható fejlődés) elterjedéséhez és elfogadásához világszerte.

Napjainkban a fenntartható fejlődés minden kormányzati szervezetben, politikai politikában, egyetemen, vállalatnál és vállalkozásnál érvényesül. A fenntarthatósági homlokzaton keresztül minden földet, vizet, ásványokat, növényeket, állatokat, építkezéseket, termelést, információkat, energiát és még az embereket is tételesen felosztják, szabályozzák és ellenőrzik. Mindent, amit fenntarthatatlannak ítélnek , kizárnak és eltávolítanak a társadalomból (a „lényegtelen" kifejezés, amelyet a bezárások során használtak bizonyos vállalkozások megszüntetésére, a fenntartható fejlődés filozófiájából született).

Az új világkormány alatt a fenntarthatatlanság közé tartozik majd a középosztálybeli életstílus ( ezért tépik szét Amerika életszínvonalát), a szabadság, a lakások, a vállalkozások és a járművek tulajdonlása, a klímaberendezések, a háztartási gépek, a magángazdálkodás, a vidéki élet, a vörös étkezés. hús, és a túlnépesedés. Az SDG-k életünk minden oldalát megváltoztatják, ahogy az élelmiszer, az energia, a lakhatás, a közlekedés, az oktatás, a technológia és az emberiség forradalmasítja.

A globalisták saját szájukon keresztül tudatják velünk, hogy a nyugati társadalom törvényei és értékei nem fognak létezni a globális új kormány alatt. Ez azt jelenti, hogy a fenntartható fejlődés kifejezetten a kommunista ideológiát szolgálja. 

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1945-ös megalakulása óta az új világrend kapuja. Clark Eichelberger, aki 1964-ig az Egyesült Nemzetek Szervezetének ügyvezető igazgatója volt, majd az Egyesült Nemzetek Szövetségének alelnöke , 1949-ben írt egy folyóiratot, amelyben egyértelműen felfedte az ENSZ ( és az Egyesült Államok) egyvilágra vonatkozó szándékait. szolidaritás. Tudatja velünk, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetén keresztül egy világkormány fog kialakulni - és milyen igaza volt! Az ENSZ jelenleg az Agenda 2030 új világrendjének főszervezője.

Egy részlet Eichelberger cikkéből a következőket mondja:

A „Világkormányzás az Egyesült Nemzetek Szervezetén keresztül" témára véleményem szerint könnyen meg lehet adni a választ. A világkormány az Egyesült Nemzetek Szervezetén keresztül fejlődött és fog fejlődni, ahogy az emberek hajlandóak a fejlődésre. A folyamat már elkezdődött.

Az Egyesült Államok vezetői hosszú ideje aláássák az amerikai népet és szabadságjogait. George Bush vezető elnök gyakran beszélt egy világkormány megalakításáról. 1991. szeptember 11-én, közvetlenül a Perzsa-öböl „válsága" után Bush érdekes beszédet mondott, és a következőket mondta az alvó amerikai népnek:

E zaklatott időkből az ötödik célunk - egy új világrend - kialakulhat: egy új korszak - mentesebben a terrorfenyegetettségtől, erősebben törekszik az igazságosságra és biztosabb a békekeresésben. Egy olyan korszak, amelyben a világ nemzetei - keleten és nyugaton, északon és délen - boldogulhatnak és harmóniában élhetnek."

Véletlenül tíz évvel később, ugyanazon a napon és hónapban (9-11), fia elnöklete alatt megtámadták és lerombolták a Világkereskedelmi Központot, majdnem 3000 ember halálát okozva. Ez a „válság" megnyitotta a kaput az új terrorellenes háború politikája előtt, amely ürügyet adott az Egyesült Államok kormányának az amerikai szabadságjogok aláásására és más országok katonai megtámadására. Nem sokkal ezután az USA inváziót kezdeményezett Afganisztán ellen, a NATO pedig a tálibok nyomába eredt, amelyek a nagy ijesztő al-Kaida terroristákat rejtették magukban. 9-11 óra után 45 nappal elfogadták a Patriot Act-et, amely megnyitotta az utat az új világrend napirendjéhez, lehetővé téve az amerikaiak ellenőrizetlen megfigyelését. A történelem során először figyeltek meg amerikai állampolgárokat terrorista gyanúsítottként. 

A terrorizmus egy másik rémisztő taktika volt, amellyel az Egyesült Államok állandó félelmet tudott kelteni, és igazolni tudott minden olyan új drákói törvényt vagy háborút, amelyet a kormány erőltetettnek érzett. Vicces azonban, hogy a terrorfenyegetés milyen gyorsan eltűnt a médiából a Covid-19 megjelenése után. Lehet, hogy a terroristák golfoznak azokkal a járványhajtókkal, akik szintén eltűntek a címlapokról, miután az orosz medve felállt a hátsó lábára.

Az ENSZ honlapja nyilvánvalóan tudatja a világgal, hogy a Fenntartható Fejlődési Célok (az új világrend) 2030-ra életbe lépnek. Ezt olvashatjuk a weboldalukon:

Világunk átalakítása: a 2030-as Fenntartható Fejlődési Menetrend ... 2030-ig a határidővel egy virágzó, békés, fenntartható bolygó alapjainak megteremtésére. Természetesen egy globális kormány soha nem lehet virágzó és békés, akkor sem, ha a polgároknak nincs beleszólásuk a rájuk kényszerített kormányzati szabályokba.

A 2030-as határidő nem lenne lehetséges, ha a globalisták nem lennének biztosak abban, hogy az új világrend készen áll az indulásra. Az ENSZ weboldala mind a 193 nemzetet felsorolja a fenntartható fejlesztési célok és az Agenda 2030 tagjaként. Az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Ukrajna szerepel a listán, ami azt jelenti, hogy mindannyian együtt dolgoznak egy új világrend kialakításán.

Most gondolj erre; Miért akarna egy kommunista nemzet, amely soha nem volt hajlandó beengedni a demokráciát, a hitet vagy a szabadságot a határain belülre, és üldözi azokat, akik ezt teszik, hirtelen összecsapni a szabad nemzetekkel, akik aláássák szigorú elveiket? Hogyan globalizálja a szabad nemzeteket azokkal a nemzetekkel, amelyek zsarnoksággal uralkodnak? Hogyan működik? Hogyan működhet? És miért kezdene háborút az ukrán Zelenszkijjal, egy másik globalista társával az orosz Putyin, aki az ENSZ fenntartható fejlődésének tagja, és akinek mindig is az volt a törekvése, hogy a kommunizmust elterjessze az egész világon, és aláássa ugyanezeket a vágyott célokat?

A Szovjetunióban való felnövekedésem során szerzett saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy lehetetlen a nemzetek globalizálása, ha a felük ragaszkodik a demokráciához. A kollektivista vezetők az okkultizmus és az ateizmus ideológiáját magukévá teszik, ami azt jelenti, hogy soha nem fognak kompromisszumot kötni vagy feladni ezeket a hiedelmeket, mint ahogy egy elkötelezett keresztény megtagadja Krisztust. Mindig megtesznek és meg is fognak tenni mindent, hogy kommunikáljanak a körülöttük lévő szabad országokban, még akkor is, ha ehhez kaméleonokká kell válniuk.

A közelgő globális rendnek meg kell szüntetnie az egyik vagy a másik oldalt, hogy egy ilyen bravúrt véghezvigyen. És hidd el, már meg is vannak. Tudják, hogy egy demokratikus társadalom soha nem hódolna be az egyvilág diktatúrájának, mert az megsért mindent, amiben hisznek és kiállnak.

Látja-e azt a manipulatív fordulatot, amellyel a fenntartható fejlődést a szabad nemzetek megtévesztésére és a kommunizmus előtérbe helyezésére használják, mint a világ számára elfogadható kormányzást? Azt akarják, hogy teljesen elfelejtsük a történelmet, töröljük ki a kommunista vezetés alatt meggyilkolt és elszegényedett milliók emlékét, és ostoba módon vegyük fel azt az ostoba elképzelést, hogy egy globális tekintélyelvű rezsim hősiesen „megőrzi a békét" és ,,megmenti a bolygót".

Ez az új világrend nem lesz olyan, mint Kína jelenlegi kommunizmusa vagy az előző Szovjetunió kommunizmusa. Az egyetlen világkormány rosszindulatúbb lesz, mint valaha, mert az emberiség feletti irányítás abszolút - és ez az oka annak , hogy a történelem során létező hatalmak a globalizmusra törekedtek.

Ez az új rezsim nem mutat kegyelmet. Az emberi értéknek nem lesz helye az asztalukban. Fejlett technológiát és biofegyvereket fognak használni, hogy genetikailag újrahuzalozzák az egész emberi faj DNS-ét. És ez részemről nem sci-fi fantasy. Saját szavaik szerint ezt tervezik. Az évekig tartó fejlett biofegyver-kutatás révén képesek olyan módszereket megvalósítani (főleg oltásokon keresztül), amelyekkel ölőkapcsolókat alkalmazhatnak, teljes fajokat eliminálhatnak, és megváltoztathatják az emberek szexuális identitását, gondolatait és fizikai megjelenését. Egy kollektív gondolkodásmód felváltja az összes független gondolkodást.

Nem véletlen, hogy a Covid-19 mRNS génmódosító oltóanyagainak gyártói, a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca és a Johnson & Johnson hivatalos partnerei a hírhedt Világgazdasági Fórumnak (WEF). Az alapító, Klaus Schwab nyilvánvalóan támogatja az egész emberiség géntechnológiáját. A Negyedik Ipari Forradalom és A Negyedik Ipari Forradalom jövőjének alakítása című könyvei leírják az eltökélt szándékukat az emberi fajok új formájának kialakítására.

Egy 2015-ös videóinterjúban Charlie Rose újságíró megkérdezte Klaus Schwabot a gén szerkesztésről. Rose a következőket állítja:

"A génszerkesztés teljesen új távlatot nyit az orvostudomány előtt."

Schwab válaszol:

„A 4. ipari forradalom nem változtat azon, amit csinálsz - megváltoztat téged , és ha a genetikai szerkesztést veszed példaként, akkor természetesen te

változtál meg, és ez nagy hatással van az identitásodra."

Rose visszaszól:

,, Néhány ember aggódik amiatt, hogy megváltozik, mit jelent embernek lenni. " Schwab válaszol:

Ez a probléma ... az új ipari forradalom sok kérdést felvet etikai, sőt jogi vonatkozásairól ... "

Schwab ebben az interjúban elismeri, hogy az emberiség elleni biológiai hadviselés a jövő terve. Negyedik ipari forradalma magában foglalja az összes emberi lény teljes átalakulását a fizikai, digitális és biológiai elemek összeolvasztásával.

A hamis világjárvány megvalósítása révén Schwab hidegvérű tervei valósággá váltak. Emberek milliárdjai engedték be a félelmet, amelyet a propaganda táplált a hírekkel, és anélkül, hogy a kísérleti mRNS-oltóanyagokat kutatták volna, az életükkel játszottak, és hagyták, hogy a hatalom őrültjei eltérítsék az egyetlen gyönyörű dolgot, ami egyedivé és emberivé teszi őket: a DNS-üket. A fegyveres vakcinák beindították a globális napirend beteges törekvését, hogy megváltoztassák, mit jelent embernek lenni , és ez az ember alkotta anyag, amelyet a sejtmagjukba olvadtak (és minden bizonnyal meg is van, mert az mRNS technológia ezt teszi), visszafordíthatatlan. Csak az idő fogja eldönteni, hogy milyenek lesznek a végső hatások, és azok, akik újra és újra vakcináznak, minden bizonnyal elvesztik identitásukat, és a jövő transzhumanistáivá válnak.

Riasztónak tartom, hogy csak a nyugati nemzetek szabad népei és katonái kapták meg a kísérleti génmódosító mRNS oltást. Oroszország és Kína nem használta az mRNS-technológiát katonáikon és állampolgáraikon.

Schwab lakájja, Yuval Harari professzor, aki történész és a Világgazdasági Fórum kiemelkedő előadója, támogatja Schwab haláltusáját az emberiségért. Néhány idézete úgy tűnik, mintha egyenesen egy horrorfilmből származna. Figyeld meg, hogyan nevezi a globalistákat „elitnek", és a világ polgárai fölé emeli őket:

„Az organizmusok feltörésével az elitek hatalmat szerezhetnek magának az élet jövőjének újratervezéséhez. Mert ha egyszer feltörsz valamit, általában meg is tudod tervezni."

A következő idézetben Harari akaratlanul is a zsarnokok közé sorolja a Világgazdasági Fórumot, ami alátámasztja a cikkben foglalt álláspontomat:

„Mosta múltban sok zsarnok és kormány akarta ezt megtenni, de senki sem értett eléggé a biológiához, és senkinek sem volt elegendő számítási teljesítménye és adata ahhoz, hogy emberek millióit feltörje. Sem a gestapo, sem a KGB nem tudta megtenni, de hamarosan legalább néhány vállalat és kormány képes lesz szisztematikusan feltörni az összes embert."

Felfedi, hogy a globális kormány hogyan vágyik arra, hogy eltávolítsa Istent a teremtésből, és „istenként" cserélje fel magát az emberi faj felett:

„A tudomány az evolúciót a természetes kiválasztódással váltja fel az intelligens tervezés evolúciójával. Nem valami Isten intelligens terve a felhők felett. Nem a természetes kiválasztódás általi evolúció, hanem az intelligens tervezés által. Harari a szájába dugja a lábát a következő kijelentésével:

Az emberek ma már feltörhető állatok ... szóval bármit is választok a választásokon ... a szabad akarat, ennek vége ."

Ez a fickó képtelen kordában tartani sötét érzelmeit, és fütyül dixie-nek, miközben bevallja, hogy el akarja tüntetni a világ gondolkodó „állatait", el akarja lopni szabad akaratukat, és genetikailag elpusztítani emberi mivoltukat.

Nem kell meglepődnünk, amikor megtudjuk, hogy az mRNS Covid-19 vakcinát gyártó cégek az embergyűlölő Világgazdasági Fórum partnerei. A Johnson & Johnson nem volt tekintettel az emberi életre, amikor rajtakapták őket, hogy illegálisan forgalmazzák az antipszichotikus gyógyszert, a Risperdalt gyermekek és idősek számára.

A GlaxoSmithKline-t az Egyesült Államok történetének legnagyobb egészségügyi csalásában rontották el, és 3 milliárd dollár visszatérítésre kötelezték, miután nem biztonságos antidepresszánsokat népszerűsített a gyermekek körében. A Pfizer beleegyezett, hogy több mint 60 millió dollárt fizet, hogy rendezze az Igazságügyi Minisztérium azon díjait, amelyek külföldi tisztviselők megvesztegetését okozták a gyógyszerek engedélyezésének meggyorsítása érdekében, ami nyolc országban, köztük Oroszországban és Kínában megnövekedett eladásokhoz vezetett.

Megy tovább. A veteránok beperelték az AstraZenecát, a Pfizert, a Roche-t és a Johnson & Johnsont, azt állítva, hogy a gyógyszeripari óriáscégek kenőpénzt fizettek terroristáknak azért, hogy nyereséges szerződéseket szerezzenek. A Moderna felső vezetőit tőzsdei manipuláció miatt vette górcső alá egy korrupcióellenes felügyeleti csoport.

A Bill Gates Alapítvány és az Egészségügyi Világszervezet, mindketten a népességfogyás népszerűsítői, hormonokat rejtenek az 1990-es években Afrikában és a Fülöp-szigeteken beadott tetanuszoltásokban, amelyek számos vetélést okoztak. Ráadásul a DTP-oltásuk több gyermeket ölt meg Afrikában, mint az általuk megcélzott betegségek.

Miért bízna bárki is ezekben az oltóanyag-konglomerátumokban, amikor tetteik azt bizonyítják, hogy a pénz, a hatalom és a gyermekeink meggyilkolásának vágya motiválja őket? Évente 128 OOO ember hal meg e cégek által felírt vényköteles gyógyszerek miatt. Nem szabad naivnak lennünk azzal kapcsolatban, hogy ezek a hatalmon lévő emberek, akik azt akarják, hogy mindannyiunkat beoltsanak, fenntarthatatlan állatoknak tartanak bennünket .

A Sunday Times 2009. május 24-én írt egy cikket „A milliárdos klub a túlnépesedés visszaszorítására" címmel. Felfedte, hogy Amerika leggazdagabb emberei találkoztak, hogy megvitassák a katasztrofális környezeti, társadalmi és ipari fenyegetés leküzdésének módjait. Mi ez a fenyegetés? Minket. Mi vagyunk a veszély!

A cikk a következőket írta:

Amerika vezető milliárdosai közül néhányan összeültek titokban, hogy átgondolják, hogyan lehetne gazdagságukat felhasználni a világ népességének növekedésének lassítására , valamint az egészségügy és az oktatás javulásának felgyorsítására.

Az oltásoknak még koránt sincs vége, mert a globalistáknak még nem sikerült befejezniük a robotizálás folyamatát. A létrehozott világjárványok a globális jövő részei lesznek, és azok, akiknek megengedik, hogy életben maradjanak, engedelmes hibridekké alakulnak át hatalmas génszerkesztési stratégiák és más invazív technológiák révén. Ne tévesszen meg, ez a nagyszerű reset sok sötét spirituális következményt rejt magában.

A hírek máris kezdenek visszakanyarodni a járványhoz, hogy felkészítsék a lakosságot az újabb oltási megbízásokra. A Yahoo News éppen most közölt egy cikket: ,,A friss Covid-hullám várhatóan eléri az Egyesült Államokat az Omicron­alvariánsként és a foltos oltási arányok megugrását okozza Európában". A Washington Post még aznap közzétette: ,,A nyugat-európai Covid-hullám az Egyesült Államok újabb hullámra készül."

A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a globális elit marionettjei nem hűségesek azokhoz az országokhoz, amelyek felett uralkodni kaptak. Céljaikat és elhivatottságukat istentelen hitvallás utasítja el, hogy egy kormány alatt uralják az összes nemzetet, és abszolút hatalmat szerezzenek az egész emberiség felett . Nem érdekük, hogy megtartsák azoknak a nemzeteknek a történelmét vagy törvényeit, ahol élnek, vagy hogy megbékítsék az általuk irányított embereket. Olyan dogmához kötődnek, amely felülírja a gazdagságot és az önkielégülést. Minden, amit tesznek, az emberiség feletti teljes uralom és ellenőrzés előmozdítása - minden elképzelhető aspektusban - , és ez magában foglalja a világ egy utópisztikus pokol alatti átstrukturálását.

A legtöbb amerikai azt akarja hinni, hogy a szavazatai számítanak, és hogy az elnökválasztáson kampányoló liberális és konzervatív jelöltek valamiféle védelmet nyújthatnak az amerikai értékeknek és szabadságnak, de ez délibáb, mert az USA már a fenntartható fejlődés tagjaként szerepel. . Biden Build Back

Better stratégiáját az Egyesült Nemzetek Szervezete elfogadta, és az SDG-kkel összefonódik. Mind Trump, mind Biden (Clintonnal és Obamával együtt elnöksége alatt) olyan megállapodást írt alá, amely megerősítette az Agenda 2030-at.

Biden azon stratégiája, hogy destabilizálja az Egyesült Államokat és előkészítse az utat az Agenda 2030 előtt, nyilvánvaló tetteiből. Tavaly leállította az amerikai vezetéket, aláásva az Egyesült Államokat abban, hogy önellátóvá váljon az energia terén. Cselekedetei biztosították, hogy Amerika továbbra is Oroszországtól függjön. És ebben rejlik a rúgó: azáltal, hogy olajat és gázt vásárolt Oroszországtól, Biden finanszírozta Oroszország Ukrajnával vívott háborúját, ami viszont lehetővé tette az Egyesült Államoknak, hogy tovább gyengüljön, miután megszakította ugyanezt az olajellátást Oroszországgal. És miután Szaúd-Arábia most azt fontolgatja, hogy elfogadja a kínai jüant az olajeladások egy részének, és az amerikai petrodollárról Ázsia felé tolódik el, Amerika újabb státuszfokozatot ejt az övén.

Biden minden, amit tesz, az SDG-k előmozdítása. Amint az új globális rend véglegessé válik a világ felett, csak a fenntartható energiaforrások maradnak érintetlenek. A szén-, gáz-, olaj- és atomenergiát végül fokozatosan megszüntetik, és a tervezett energiaválságokat felhasználják ennek biztosítására.

Putyin buzgó ukrajnai nyílt inváziója a globális rend kemény kijelentése a geopolitikai és a Nyugat feletti hatalomváltásról. A világ most agyag az elit kezében. Minél jobban összenyomják, annál drasztikusabbak a változások.

Amikor az ukrajnai zűrzavar elkezdődött, az ellenőrzött média hirtelen abbahagyta a tömegek üldözését a Covid-19 világjárvány miatt. Az újonnan létrejött „válság" a globális napirend új fókuszpontja lett volna. Az ijesztő háború váltotta fel az ijesztő vírust, és a Covid-19 fikciós dráma elit játékosai meghajoltak, a függöny pedig leszállt (egy szezonra). Ám amint a látszatfüggöny lehullott a világjárványról, azonnal felpattant, és a zsinórbábok, Biden, Putyin és Zelenszkij léptek a színpadra, keringőzve a világ előtt, és a titkos varázslók dobálták őket, akik a kulcsszereplők. az új világrend megszervezése.

Oroszország Ukrajnával való hirtelen táncának van értelme, különösen annak tudatában, hogy mi történt tavaly 2021. október 13-án , amikor Oroszország egyezményt írt alá a Világgazdasági Fórummal az első Negyedik Ipari Forradalom Központ megnyitásáról Moszkvában. Ez a központ a mesterséges intelligencia beindításáról és a transzhumanizmus globális felépítéséről szól. Nem lep meg, hogy megnyílik ez a központ Oroszországban. Az ex-KGB-s Putyin egy kaméleon. Nem értékeli az emberi életet, így Moszkva bölcs választás az emberi lelkek eltörlésére. Putyin célja nem az, hogy Ukrajnát újra orosz birtokba helyezze, hanem az, hogy megfeleljen Oroszország álmainak, vagyis hogy a világot egyetlen diktatórikus lombkorona alatt kommunikálja. Mindazt, amit Putyin most tesz, a demokrácia felfogásának démonizálására törik. Putyin nem hagyta abba a gyógyszereit, és nem vált őrült őrültté, ahogy a média bemutatja - zsarnoktáncait forgatókönyvek írják le (bár igazi háborús cselekmény az emberiség ellen).

Ez az oroszországi ukrán invázió egyszerűen a megszervezett Covid-19 pandémiás sárkány farka, amely rögtön az ütőből (nem szójáték volt) az volt a célja, hogy csontig lecsupaszítsa a nyugati nemzeteket, és akassza fel őket a nyakukba.

Ukrajna vezető diplomatája, Dmitro Kuleba külügyminiszter, egy másik vonós színész, még több propagandát ad a keverékhez. Írásbeli figyelmeztetésben részesíti az Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy egy Oroszországgal vívott nagyszabású háború „ az általunk ismert világrend vége " lenne.

A továbbiakban így folytatja: ,, Ha Oroszország most nem kap szigorú, gyors és határozott választ, az a nemzetközi biztonsági rendszer és a globális biztonsági rend fenntartásával megbízott nemzetközi intézmények teljes csődjét jelenti ." Rohadtul igaz, a háború megzavarhatja a világ monetáris rendszerét, és bevezetheti a készpénz nélküli társadalmat - éppen azt, amire az elit vágyott a világ újraindítása érdekében. És a káoszból a kollektivizmus kerül a középpontba, és rendet teremt a nemzetekben, és a világ globális megmentőjévé válik .

Ezt az információt ütésként és keményen kell fogadni, mert ez minden kérdés és kétség nélkül azt jelenti, hogy az egyvilág kormányzási rendszere már az ajtónkon kopogtat. Ha a világ polgárai nem állnak agresszíven a világméretű puccs ellen, mindannyian fenntarthatatlan lényekké válunk, és elveszítjük jogunkat az álmodozáshoz, a célok kitűzéséhez, a lakásvásárláshoz, a saját vállalkozáshoz, a vörös hús evéséhez, az autózáshoz, az utazáshoz, és ami még rosszabb. , megtagadják tőlünk az emberi léthez való jogot.

 Dr. Igor Shepherd legjobbjai

Dr. Igor Shepherd országos nyilvános előadó a tömegpusztító fegyverekről és a terrorizmus elleni küzdelemről, és az elmúlt 20 évben a közegészségügyi arénában dolgozott, ahol kórházakat, egészségügyi szakembereket, elsősegélynyújtókat, bűnüldöző szerveket, szövetségi szerveket és katonaságot oktatott ki a CBRNE felkészültségről. Elérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen .

Referenciák:

https: //sdgs. un .org/2030agenda https://sustainabledevelopment.un.org/memberstates.html https://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/tag/193-member-states/ https://www.unfpa.org/resources/transforming-our-world-2030-agenda-sustainable­development

https://www.dailymotion.com/video/x2rph8 https://www.washingtonpost.com/archive/politics/1990/09/12/bush-out-of-these­troubled-times-a-new-world-order/b93b5cf1-e389-4e6a-84b0-85f71bf4c946/ https://www.thetimes.co.uk/article/billionaire-club-in-bid-to-curb-overpopulation­d2fl22qhl02

https://www.youtube.com/watch?v=sWURQXVidcY https://www.youtube.com/watch?v=6G3nWyoQ5CQ https://www.weforum.org/people/yuval-noah-harari

https: //www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth­industrial-revolution-network/

https://unglobalcompact.org/take-action/20 th -anniversary-campaign/a-formidable­compass-how-the-sdgs-can-guide-us-to-build-back-better

https: //journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177 /000271624926400105? journalCode=anna

https: //www.lewrockwell.com/2022/03/no author/whats-really-up-with-ukraine­deep-state-seeki ng-new-wo rld-o rder /

https: //www. lewrockwel 1. com/20 21/09/d r-igor-shepherd/susta ina bil ity-a nd-su per­pa ndem ics-the-con nection/

https: // ch i ld ren shea lthdefen se. org/news/the-bi II-gates-effect-whos-dtp-vacci ne­ki IIs- more-ch i ld ren-i n-africa-tha n-the-d i sea ses-it-ta rgets/

https: //fcpp.org/2020/07 /19/gates-who-and-abortion-vaccines/

https: //www. nom meraad io. ee/meed ia/pdf /RRS/Rockefel ler% 20 Fou ndation. pdf https: //a merica nfa ith. com/pfizer-moderna-astrazeneca-jj-a re-officia I-pa rtners-of­the-world-economic-foru m/

https: //www.weforum.org/about/the-fourth-industria I-revolution-by-klaus-schwa b https: //www. fiercepha rma .com/pha rma/pfizer-faces-doj-sec-foreig n-bri bery-probes­for-ch i na-russia-operations#: ~ :text=In%20August%202012%2C%20the %20company ,országok%20beleértve%20Kínát%20és%20Oroszországot . https://www.bbc.com/news/world-us-canada-18673220 https://www.cbsnews.com/news/insider-trading-allegations-moderna-accountable­us-securities-exchange-commission/ https://www.vox.com/22306919/biden-keystone-xl-trudeau-oil-pipeline-climate­change

https: //www.wsj.com/articles/saudi-arabia-considers-accepting-yuan-instead-of­dollars-for-chinese-oil-sales-1164 7351541 https://www.nbcnews.com/tech/crypto/us-government-digital-currency-rcna 19248 https://www.forbes.com/sites/advisor/2020/10/22/the-pandemic-is-fast-forwarding­us-to-a-cash less-society-a nd-ma king-life-ha rder-for- the-u n ba n ked/? sh=4d8c279b7flf

https: //www.adu.org/issues/nationa I-secu rity/privacy-a nd-su rveil la nce/su rvei l la nce­under-patriot-act https://ethics.harvard.edu/blog/new-prescription-drugs-major-health-risk-few­offsetting-advantages#: ~ :text=About%20128%2C000%20people%20die %20from,a%20Ieading 20%20oka%20halálnak . https://www.yahoo.com/news/fresh-covid-wave-expected-hit-185252287.html

https://www.washingtonpost.com/health/2022/03/16/covid-ba2-omicron-surge/ https://www.msn.com/en-us/news/world/ukraines-top-diplomat-tells-the-united­natio n s-a-f u II-blown-wa r-w ith-russia-wou ld-be-the- end-of-the-wo rld-order-a s-we­know-it/a r-AAUd BE L? rt = 0&ocid = Wi n 10 NewsApp&item = fi ig hts: prg-mobileappview

Beküldte: Antal Miklós

Hozzászólás  

#1 Ez a 2015-ös Világpanoráma-adás kötelező, főleg mai szemmel! Véletlenül semmi sem történikR Zoltán 2022-03-28 22:34
A háttérhatalom és mindenkori kormányunk által elhallgattatott magyar próféciánk jóslásai hallgassuk újra. 2015 -ben már megmondta a mai történéseinket.

alternativhirek.com/.../...

Ez a 2015-ös Világpanoráma-adás kötelező, főleg mai szemmel! Véletlenül semmi sem történik
SBG Buddha 1 day ago Igazság, Szaniszló Ferenc, Ukrajna, Ukrajna Lángokban,
Share This
AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to WhatsAppShare to Több...
196
Akkoriban sokat beszéltünk mindezekről, ami mára nyilvánvaló! Ez a 2015-ös Világpanoráma-adás kötelező, főleg mai szemmel! Véletlenül semmi sem történik
Egy nagyon fontos mondanivalóval rendelkező adás! (VilagHelyzete)

"A gonosz ördögi uralma teszi próbára az ember erkölcsi értékrendjét és anyagi vágyait.
Ha az anyagi győz, akkor az ember kiszolgáltatottá és zsarolhatóvá válik.
Az anyagi és a szellemi világ küzdelme minden emberi lény lelkében, gondolataiban, tetteiben végbemegy."

Elképesztő bátorságról tett 2015-ben Szaniszló Ferenc tanúbizonyságot, hogy ezekről a tényekről és összefüggésekről beszélni mert!
Világ-panoráma: Véletlenül semmi sem történik - Echo Tv - Szaniszló Ferenc 2015

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló