20231206
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2021 december 08, szerda

Kik is a valódi oltásellenesek …?! 

Szerző: körlevél és Kimondott igazságok

MAGYAROK! "FELSZAKADTAK A NEMES MAGYAR NEMZET SEBEI!" A magyar parlament igazságügyi bizottságában néhány órával ezelőtt leszavazta a képviselőkre érvényes globális kísérleti vegyszer elfogadásáról szóló törvényjavaslatot. A Bencsik János által beterjesztett javaslatot egyedül Fülöp Erik támogatta, az összes többi képviselő nemmel szavazott.

A magyar parlament becstelenségéről

MAGYAROK!

Érez-e valaki undort ezek után a magyar parlament iránt?

Míg a magyar munkavállalók tömegének tették kötelezővé a globális kísérleti vegyszer elfogadását, addig önmagukra nézve határozottan megtagadták ugyanannak a rendeletnek történő engedelmeskedést.

Ki kell mondani, hogy ettől kezdve a magyar parlament elvesztette politikai és közjogi legitimitását.

MAGYAROK!

Ezek után mondhatja-e bárki, hogy ez a parlament előírhat-e bármilyen kötelező érvényű, járványügyinek mondott intézkedést a magyar munkavállalóknak?

Van-e ennek a parlamentnek erkölcsi tartaléka arra nézvést, hogy ebben az országban bárkitől merészelje megkövetelni a globális kísérleti vegyszer elfogadását?

Ki kell mondani, hogy ennek a parlamentnek egyetlen tagja sem élvezheti tovább a választók bizalmát!

Önmagukra nem tartották érvényesnek, amit a munkavállalók millióitól, a nemes magyar nemzettől megköveteltek.

A magyarok keservesen kiizzadott pénzéből érettünk busásan el és kitartott parlament megtagadta a saját munkáltatóját, a magyar nemzetet.

Ki kell mondani, a magyar parlament olyan fokú munkajogi függelemsértést követett el a magyar munkavállalók sérelmére, ami megalapozottá tette a magyar nemzettel fennálló megbízásának azonnali megszüntetését.

MAGYAROK!

Gondoljon bárki bármit erről, a tényen nem változtat.
A magyar parlamentnek mennie kell, mégpedig azonnal.

Ha mi, a magyar parlament munkáltatói, ugyanolyan egészségügyi veszélyhelyzeti elbírálás alá esünk, akkor a parlamentnek kötelessége a munkaszerződés alapján engedelmeskedni.

A továbbiakról mindenki sürgősen gondolkodjon el!

A függelemsértést az sem mentesíti, ha értelemszerűen az egyenlő elbírálás elvét egyszer az életben tiszteletben tartva visszavonják a kísérleti globális vegyszer elfogadásának kötelezettségét. Ami történt megtörtént! Viselniük kell tettük következményét.

Ettől kezdve a magyar parlamentet nem illeti meg a képviselői mentelmi jog, szabadon eljárhatnak a terhükre az illetékes szervezetek és hatóságok.

A magyar parlament nemzetbiztonsági kockázati tényezővé vált, mert veszélyesen megzavarják tettükkel és annak következményével a köznyugalmat, megtagadták saját rendeleteiket és törvényeiket.

Ki kell mondani, a magyar parlament olyan becstelen tettet valósított meg, ami soha a történelmünkben nem fordult elő.

Mindezekért a továbbiakban senkit nem terhelhet a globális kísérleti vegyszer elfogadásának kötelezettsége! Ha lemond a parlament, ha nem. Az összes ezzel kapcsolatos rendeletüket semmisnek kell tekinteni. Bárki bátran, jogszerűen és hátrányos munkajogi következmény nélkül hivatkozási alapként idézheti országgyűlés volt képviselőinek mai szavazati arányát és megtagadhatja a szer elfogadását.

Kelt Magyarországon, 2021. december 7-én

Forrás: lánclevél
Beküldte: Antal Miklós


NEM MENT ÁT A JAVASLAT, NEM LESZ KÖTELEZŐ A POLITIKUSAINK OLTÁSA! IGAZI KÉPMUTATÁS!

A független Bencsik János indítványát csak egy ember támogatta…

És ezek az öltönyös gazemberek erőltetik rá egy egész országra, szajkózzák a tévében, hogy oltakozzanak…

Leszavazták az Igazságügyi Bizottságban az országgyűlési képviselők kötelező oltására vonatkozó javaslatot, amelyet a független Bencsik János nyújtott be – derül ki az országgyűlési képviselőnek az MTI-ben kedd délután megjelent tájékoztatásából.

A közlemény szerint mivel Bencsik indítványát csak a szintén független dr. Fülöp Erik támogatta, így azt tárgysorozatba sem vették.

„Célom az volt, hogy vállaljuk a felelősséget és a példamutatást.

Ha egy bolti eladó vagy buszvezető számára kötelezővé lehet tenni az oltás, akkor a képviselők számára is annak kéne lennie.

Sajnálom, hogy ezt végül sem a kormánypárti, sem az ellenzéki oldal egyetlen frakciója sem vállalta.

A Polgári Válasz továbbra is a felelősségvállalás és a példamutatás pártján áll. Valljuk, hogy egyetlen törvényhozó sem állhat a törvények felett”

– fogalmazott Bencsik János.

Na és akkor itt az ideje feltenni a kérdést…

KIK IS A VALÓDI OLTÁSELLENESEK…?!

Megnyitva 1818 alkalommal

Hozzászólás   

#2 quideszsWeritasz 2021-12-08 09:52
Maréknyaian de még maradt akik nem hittek ezeknek .
#1 Alkotmányos politikai védelem az oltásmentesség egy képviselőnek! * 2021.12.07R Zoltán 2021-12-08 08:43

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások