20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 19, péntek

BETELT A POHÁR ! Támogatás kérés a perek indításhoz

Szerző: Korona igazsága tagjai

KELJ FEL MAGYAR ! ITT AZ IDEJE A VÁLTOZÁSNAK ! „NEM ELÉG A JÓT AKARNI, -  A JÓT TENNI KELL ! „  VEGYÜK KEZÜNKBE JÖVŐNKET, ÉS ÁLLJUNK MELLÉ AZ EGÉSZ TÁRSADALMUNKAT ÉRINTŐ ÜGYHÖZ!

ELÉG A JOGTIPRÁSBÓL !

♦  Elég a korlátozásokból ! 

♦  Elég a maszkokból ! 

♦  Elég a kijárási tilalomból ! 

♦  Elég a jogfosztottságból!

♦  Elég a cenzúrából ! 

♦  Elég a diktatúrából!

 

Elég minden olyan kormányzati intézkedésből, ami súlyosan sárba tiporja az Alaptörvény -ben biztosított állampolgári , és  Alapvető Emberi Jogainkat ! 

Elég volt a diktatúra önkényuralmából   ,- mi emberek nem ezt kértük, hanem egy élhető, gazdaságilag

megerősödött országban szerettünk volna élni, ahol az emberi, és állampolgári  jogok teljes mértékben tudnak érvényesülni ! 

Ma Magyarországon nem beszélhetünk létbiztonságról, jogállamiságról, az alapjogok súlyosan csorbultak: 

NEM KÉRÜNK EBBŐL TOVÁBB !

Ezért mi,- Magyarország honpolgárai, - összekötve valamennyi magyar szívet,- végső csapásra szántuk el magunkat, hogy békés módon, a  demokratikus eszközök bevonásával érvényesítjük jogainkat ! 

Ennek érdekében a mai napon megalakult a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Egyesület segítségével egy pertársaság, melynek tagjai  megelégelték / több millió emberrel együtt!/   az indokolatlan és eltúlzott védelmi intézkedéseket ! 

MERT : 

Magyarország  megbukott a jogállamiságból, és kialakult egy önkényuralmi rendszer a letűnt sztálini diktatúra mintájára ,- amivel szemben a parlamenti „ellenzéki pártok” sem léptek fel,- 

  EZÉRT A MI FELADATUNK HELYREÁLLÍTANI A JOGÁLLAMISÁGOT !

Ezen célkitűzésünk nemzetközi és hazai jogi úton kerül rendezésre ! 

Álljunk EGYMÁS MELLÉ, közös célunk érdekében  egymást erősítve és támogatva !

A közeljövőben nagy nyilvánosságot igénylő media - felhívásnak is szeretnénk hangot adni, amihez valamennyi sajtó-orgánum jelenlétét igényeljük,- mivel egy olyan, nem mindennapi esemény fog történni, ami által Magyarország politikai, gazdasági és emberi jogi helyzete fog megváltozni ,és kirajozolódik egy valós, igazságos, és élhető ország képe !

FELHÍVÁS TÁMOGATÁSRA : 

Szeretnéd visszanyerni korábbi emberi és alkotmányos jogaidat?

Cselekedjünk azok érdekében, akiknek életét a koronavírus járvány az elmúlt egy év alatt tönkretette ! 

 Támogasd a csoportunk képviseletére felkért Magyar Polgári- és Nemzeti Jogvédő Egyesületet magyar és nemzetközi szinten is, hogy reményt adhassunk, és cselekedhessünk ! 

Célunk annak elérése, hogy az állam kártalanítsa azokat, akik jövője az eltúlzott és aránytalan intézkedések miatt bizonytalanná vált, elvesztették megélhetésüket, vagy alkotmányos és emberi jogaik sérültek a kormány intézkedései miatt, és hátrányba kerültek, vagy egészségkárosodást szenvedtek el ezek  miatt

Ha nem cselekszünk, csak rosszabbodik a helyzetünk! Szükség van a támogatásodra a világ bármely részén, bármely országában is élsz, mivel Te is kerülhetsz bármikor a mai világban hasonló helyzetbe!

Lehetőségeidhez képest számítunk erkölcsi ,- és anyagi támogatásodra is ! 

Minden segítség számít !

Támogasd az Egyesületet !

Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Egyesület

email : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Tel: 06 20 5099876

bszla: : 11708049-20002080-00000000 OTP Bank, közleménybe írjátok be : „ támogatás”

külföldről: HU54-11708049-20002080-00000000  közleménybe: „támogatás ”

OTP Bank BIC/SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

 

A fejleményeket az Egyesület oldalán és honlapunkon is követhetitek !

/ „A Korona Igazsága” civil csoport / koronaigazsaga.info 

 

Hozzászólás  

#1 ez mindennek a teteje tényleg.! Szabó Klára megjegyzése:R Zoltán 2021-03-11 06:26
(Nyers forditás általam, egy olasz magánrendelő orvosa beszél)

Az alábbi rövid videoban egy olasz orvos arrol beszél,hogy az olasz hivatalos orvosi protokoll szerint ha valakinek covidgyanus esete van, akkor 72 óra hosszat nem lehet semmi gyógyszert sem adni a betegnek!

1:59-nél mutatja a hivatalos olasz előírást a covid kezelésére, persze itt is telefonos vizitről van szó:Az informácios és beleegyező űrlap írja elő: (covid 19-cel fertőzött beteg előzetes otthoni kezelése) "Tájékoztatom, hogy a szimptómák alapján Sars-cov-2 fertőzése van amelyre nincs még hatékony gyógyszer amit a kereskedelemben meg lehetne vásárolni,különösen nem a kezdődő betegség otthoni kezelésére,....A jelen használatban levő protokoll szerint lesz kezelve, amely kezelést különböző tudományos csoportok fogadtak el:paracetamol és desametasone (de csak 72 órával a szimptómák jelentkezése után)vagy predasione....

És nem beszél a hidroclorokinról, nem beszél azitromicinrol -ami ugyan antibiotikum- de legfőképp, hogy a szimptomák jelentkezése után 72 óra hosszat nem lehet semmit sem adni, s ezt nem magyarázzák meg miért?!

Miért kell nekünk 3 napot várni a beteg kezelésével, ha azonnal elkezdjük kúrálni és 3 nap alatt szinte meg is gyógyulnak?vagy maximum 5 nap alatt helyrejönnek...Mi nem vagyunk egy kórház, de egész Olaszországban így kuráljuk a betegeket, hidroxiklorokin ( ha nincs valami ok miatt ellenjavallat).... egyik esetben 2 db tabletta után már jól volt a 30 éves beteg...Ehelyett kórházba kerülnek, ahol még a végén lélegeztetőre is teszik és bele is halhat. Ez nem egy halálos epidemia! 0,2-0,3%-os a halálozása, ellentétben a Sars-szal,aminek 10%-os volt a halálozása vagy a MERS-nek 36%-os volt a halálozási aránya! Azt a 72 órás nem kezelést valaki magyarázza majd el!..."

photos.google.com/.../...

üdvm,Klára

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások