20210421
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2021 február 05, péntek

Honpolgári Felhívás!

Written by

Segíts mindenkinek, ,, segíts magadon és Isten is megsegít"! népi szólás

Tisztelt Honpolgárok Kedves Barátaim!

Amikor regisztráltunk a Szent Korona Bankba, azért tettük, mert anyagi függőség nélküli biztonságos jövőt szeretnénk. Tollvonásnyira vagyunk ettől. Sokan kérdezitek, hogy mire tudjuk költeni a meglévő Stkoronánkat? Most még csak a belső piacon tudunk vásárolni, de rajtunk múlik a változás! Tudjuk, hogy egy maroknyi csapat dolgozik időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, hogy mielőbb bárhol tudjunk fizetni a meglévő, és továbbra is alanyi jogon járó pénzünkkel.

A jelenlegi kényszerállapot a fejlesztések mielőbbi befejezésével változtatható meg. Az idő pénz! Aki időt nyer, életet nyer. Ha időt akarunk nyerni pénzügyi forrásra van szükség! Ez a Mi Ügyünk!

A sült galamb reptetés ideje lejárt! Összefogásra, cselekvésre hívlak Titeket!

A fejlesztéshez szükséges összeg előteremthető honpolgári befektetéssel, aprópénzből. Nem hozzájárulást kérek, hanem hogy a későbbiekben bárhol felhasználható pénzedet gyarapítsd!

Szeretnélek megkérni Titeket, hogy fektessetek be forintot, és megsokszorozva Stk-ban költhetitek el. 10 Stk 3300Ft ennyit ebben a cudar világba is be tudunk tenni! Ha tudsz többet, akkor fektess be többet, mert megéri.

Ne gondolkozz, ne halasztgasd, minél előbb lépünk annál gyorsabban halad a fejlesztés, és hamarabb érvényesül a SzentKorona!

Én megtettem, 30 Stk-t befektettem! Ezt Te is megteheted az életedért. Most rajtunk a sor, húzzunk bele, minél előbb annál jobb!

Számlaszám: HU42 1210 0011 1762 6345 0000 0000 Gránit Bank ZRT Számlatulajdonos: Szabó Attila

Számla közlemény: AMK projekt

Ha szeretnéd az anyagi függetlenséget néhány hónap alatt elérni, és nincs befektetni való forintod, akkor segíts másoknak regisztrálni, hogy veled együtt vegyenek részt a megvalósításban. Így a befizetésekből neked is jóváírnak 10%­ot/regisztrált fő. Ha egy hónapon belül minimum 10 honpolgár regisztrációját segíted, a jóváírásod prémiuma + 10%/regisztrált fő, azaz összesen 20%/regisztrált fő.

Segíts mindenkinek, ,, segíts magadon és Isten is megsegít"! népi szólás

Baráti üdvözlettel, Sziliigyiné Ági

REGISZTRÁLJ ÉS HOZD A CSALÁDOD!


Hirdetés

Az AKASA kiadó kiadványainak forgalmazásához munkatársakat keres megbízási szerződéssel munkaidő és terület megkötése nélkül a jövedelem megbízási jutalék a bevétel 10%-a Ft-ban. jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-címen, vagy a +36 20 221 0025 hívószámú telefonon

 

 

Megnyitva 373 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások