20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 szeptember 26, hétfő

Mégis elmegyek szavazni!

Szerző: Szalontay Béla

Kezdem a nehezebbel! - MÉGIS elmegyek szavazni! - Gondolom, nem megszokott dolog az ilyesmi, vagyis előre bejelenteni dolgokat, DE ellentétben a sok LAPULÓVAL, -aki nem meri kimondani amit ki kellene, és csendesen elsompolyog!,- legfeljebb PÁRT ÉRDEKBŐL!!!! teszi azt amit!....

Én nem akarom, TEHÁT NEM keverem össze, - készakarva, lustaságból, (párt) butaságból,- MAGYARORSZÁG ÉRDEKÉT, a SAJÁT (erre is van példa, hiszen LÉGYPISZOKKAL a neve előtt (Dr.) érdeke miatt Összetépésre szólítja a szavazókat!, - remélem lesz annyi vér a "a pucájába!" hogy MINDENKI előtt látványosan teszi, - mármint a szavazó lap összetépését!

Mielőtt LELKES fideszisták örülnének, NEM vagyok a HÍVÜK, A ténykedésük RENGETEG hibával, SŐT bűnnel párosul/párosult, és fideszes "URAMBÁTYÁM országot építettek" és a PÉNZHATALMI VILÁGELIT lelkes s()nyalói, de ezt álcázzák! (Pl.: a devizahitelek törvénykezése, mind a mai napig gusztustalan kiszolgálása a BANKOLIGARCHIÁNAK! legalább a Lengyelek példáját követték volna!) A sok családi, és pártos összefonódásról ne beszéljünk!
VISZONT az is az igazsághoz tartozik, hogy a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG (kettős állampolgárság) kérdését jól oldották meg!

MIÉRT megyek el? A fentiek alapján NEM is kéne! DE MÉG IS MIÉRT?? megyek el..:

MERT TUDOK GONDOLKODNI, és NEM keverem össze a "szezont, a fa () al" mint teszik ezt sokan! TEHÁT:

1. KEZDETEKTŐL fogva követem a történéseket, történelmi rendszerbe foglalva;

a) Az iszlám kialakulása Mohamed nevéhez köthető, az ő képzését RÓMÁBAN az akkori pápai akadémián végezték! Ennek mind máig ható következményeivel.

b) Ellentétben sokakkal én tanulmányoztam a KORÁNT, és más iszlamista könyveket. Minden féle szoclib/DK. stb véleményekkel meg nem egyezően!; (ők egyébként erre nem fordítottak időt! Mert ha ezt tették volna, akkor ennyi baromságot nem állítanának, de ha olvasták és még is, akkor hazaárulók!) elborzasztó ami ott írva van! És senki NE jöjjön, hogy az iszlám KÉT ÁGA!...mert a BÉKÉSEBB ág is ugyanabból a KORÁNBÓL, stb. imádkozik, és ha adott helyzetben a keményebb bemegy a mecsetbe, mindjárt MÁSKÉNT FOG a MÜEZZIN énekelni! Kígyót melengetünk a keblünkön!

c) A MAGYAR történelem ismeri, mert elszenvedője volt, - ellentétben a LAJTÁN TÚLI EURÓPÁVAL!!!!!,- a Mohamed követőinek 150 éves uralmát, a kihalt falvakat, felégetett házakat, elnéptelenedett vidékeket!
És ismeri HUNYADYT, Tomori érseket (ö még tisztességes keresztény főpap volt, nem úgy mint manapság sokan!!!!!!) ismeri ZRÍNYIT ismeri DOBÓT! ŐK védték EURÓPÁT, és ma is MI védjük EURÓPÁT! amit NEM ÉRDEMELNEK meg!!!!


2. AMIKOR FÉLREVEZETNEK és HÜLYESÉGEKKEL akarják tömni a fejem, azt NAGYON NEM SZERETEM!!!! Amikor az ATV, és társai, vagy a liberós szocik, meg a DK. ellenszavazásra, vagy NEM ELMENETELRE buzdít azt azért NEM szeretem, mert;

a) emlékszem egy olyan szocialista/gyurcsányi ÁTVERÉSRE, hogy 15 millió román fog Magyarországra jönni, ha.....! TESSENEK mondani, hol is van az a 15 millió?????
JÓL ÁTVERTÉK azt aki HITT NEKIK!
EZÉRT SEM hiszek most se nekik!

b) egyetlen szavukat, és egyszer tartották be, amikor a szocialista akkori vezető MEDGYESI a 13. havi juttatásokat ígérte meg, DE EZ NEKI a POZÍCIÓJÁBA került mert vissza kellett vonni! (ezután jött gyurcsány/i és nekünk a "FEKETE LEVES" a hatalmas államadósság növekedése!) EZÉRT SEM hiszek most se nekik!
FÉLREVEZETNEK! És van még jópár ATV.-n "nevelkedőt" aki a sok HÜLYÍTÉSBŐL a tegnap előttire SEM emlékszik!

c) a történelmünk azt tanította meg velünk, hogy az utóbbi száz évben, mi mindig a ROSSZ OLDALON álltunk:
Most is ott állunk, hála az eddigi 26 év vezetésének! Most is a rossz oldalt védjük, ők meg csak PELLENGÉRRE állítanak. Tehát ha valaki azt mondja, hogy ez a népszavazás, az unió ellen van, az HAZUDIK, de ÉN ÉPPEN EZÉRT megyek szavazni! Nekünk akkor volt JÓ DOLGUNK, amikor ÖNÁLLÓAK voltunk!....,

d) nem kell nekünk SENKI olyan, aki NEM KOPOGTAT, hanem BEÓVAKODIK, KÖSZÖNNI se akar, és követeli a JUSSÁT, TEMPLOMÁT! És egy év SEMMIT TEVÉS után, -a bőséges juttatásokból!!!!, - hazamegy (Szíria!) nyaralni, ez NEM menekülés ez NÉPVÁNDORLÁS! Az ATV. és hülyített követői, az hallják, hogy '56-ban 200.000 magyar migrált, és hogy fogadták! Itt megint hazudnak, mert fogadták, és -sokan- személyi okmányaival kopogtatott! BIZONYÍTVÁNYAIVAL!!!!! és TÁBOROKBAN élt akár évekig!
Tisztességesen várva a sorát, és a helyet, amit számukra kijelöltek! És nem akart minaretet építeni, mert ő is inkább volt keresztény! Ma már a nyugati világ alig keresztény, inkább üldözi azt. VESZI a csadort fel, VETI a keresztet LE!!!! NEKEM ez nem kell!
Akinek ez kell, annak TÉNYLEG NEM KELL MENNI szavazni! Az kezdheti a kerítésének lebontását!.....

e) természetesen SZÁMON TARTJUK/KÉRJÜK, a szavazás eredményét, és az ebből KÖVETKEZŐ intézkedések -megígérték!,- meghozatalát! MERT sok van a kormány ROVÁSÁN!!!! DE EZ az utolsó lehetősége, hogy NE VESZÍTSE el a MARADÉK HITELÉT!!!!!!!!!!!!!!

Minden fenti állításomat tudom igazolni, tehát aki másképpen látja az tényekkel válaszoljon TÉNYEKÉRT!


A fenti véleményem szabadon terjeszthető!
-szalontay-

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások