20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 április 12, kedd

Háború, de ez már a szomszédban

Szerző: Szabó Klára és vitéz Jánossy Péter Sámuel Szőke Mária

Ez egy nagyon megszívlelendő cikk és kifejezetten gazdasági szemmel és nem érzelemmel kell elolvasni. Ami szintén nagyon fontos, nem elfeledni, hogy az elmúlt évszázad USA által létrehozott háborúi is mind ugyanezt a célt szolgálták...

... mindig gazdasági érdek és olaj/gáz. Irak, ahol Szaddam Husszeint eltették lábalól, mert hogy "vegyi fegyverei" vannak, ami kiderült pár évre rá, hogy nem volt, az angol "szakértó" aki megerősítette a vegyi fegyverek létezését, pér évre rá öngyilkos lett...

Kuvait, az olaja kellett... Líbiát szintén az USA a Nyugat által kiirtotta Kadhafit, mert Kadhafi megelégelte a dollár (USA) uralmát ....arab tavasz. stb.... mind mind USA ( s a mögötte lévő nagygazdagok, oligarchák, nagytőkések) által irányított gazdasági háborúk mint az ukrán is. 

EZ GÁZ! – A Chevron ukrajnai gázmezői miatt gyilkoltak meg 14000 oroszt?

Mottó: „Mi egy bankrablás egy bank alapításához képest!”
(Bertold Brecht)

Az etnikai tisztogatás magyarul tömeggyilkosságot jelent.

Ukrajna 2014 óta a Chevronnal kötöttt palagáz kitermelési szerződés miatt el akarja űzni szülőföldjéről a Dnyepertől Keletre fekvő oroszokat. Útban vannak.

Ezért a Chevron érdekében genocídiumot hajtottak végre.

Katyin megismétlődik, csakhogy az áldozatok az oroszok. Ahogy Putyin serege egyre beljebb hatolt, napvilágra kerültek az ukránok disznóságai: mint Katyinban, kiásták a tömegsírokat. Putyin szerint az „ukrán nácik” 14 ezer oroszt gyilkoltak meg. Ha csak az Ogyesszában 2014 májusában a Szakszervezetek Székházában az ukrán náci gárdisták által elégetett 48 orosz fiatalra gondolunk, akkor is beleborzongunk.

Rémisztő, hogy az EU és az USA egy tömeggyilkos náci államot védelmez. A mi vezetőink is „kiállnak Ukrajna területi integritása mellett”. Miért? Hazánk is együtt üvölt a farkasokkal és szankciózza a sértett felet, Oroszországot, szégyenszemre kitiltották az orosz sportolókat a budapesti úszó Vb-ről, birkózó Eb-ről és bélyeggyűjtő világkiállításról. Kérdés, miért támogatja az EU és az USA és MZP az ukrajnai orosz kisebbség ellen elkövetett genocídiumot és miért támogatja a magyarellenes ukrán állami terrort Kárpátalján. „Kést a magyarok torkára.” – volt a jelszavuk a Beregszász utcáin masírozó ukrán fasisztáknak. Az EU és a NATO vezetőinek szemében a magyar és orosz ember nem ember, élete nem számít?

Ha gázról – amerikai palagázról, vagy a Chevron ukrajnai plagáz koncessziójáról – van szó, akkor egy népirtás is belefér. Sőt, ha egy német képviselő rámutat a mariupoli székhelyű Azov – légió náci jellegére, akkor Melnyik, a németországi ukrán nagykövet mondhatja, hogy „fogja be a pofáját és kussoljon!” (Bayer Show, Hír tv, 2022. 03. 27.) A 2022. év márciusának 3. hetében megtartott 2 napos, 2 éjszakás NATO EU csúcson videó kapcsolattal Zelenszkij elnök külön megszólított Orbán minszterelnök urat is. Bár nem őriztek együtt libát, az ukrán „bunkócska, te drága” a miniszterelnök letegezte és számonkérte a magyar kormányfőt.

Zelenszkij, miután kérdőre vonta a magyar miniszterelnököt – letegezve őt -, hogy hogy merészel gázt venni az oroszoktól és, hogy mi az, hogy nem szállít fegyvert neki Magyarország, pofátlanul emlékeztetett bennünket arra, hogy tudja-e mire föl vannak a bronzcipők a Duna parton és hogy ugyan ez történik most Mariupolban.

Tehát az egész imperinens beszólásnak az volt az értelme, hogy mi, magyarok nácik vagyunk, hogy nem szállunk be a háborújukba. Az SS Wolfangel” – farkasangyal (sárga mezőben a farkashorog, amely a galíciai SS jelképe volt) szimbólummal díszelgő Azov–légió központja Mariupol.

2014-ben a Majdan puccs utáni „orosz tavasz” során lázadt fel az ukrán elnyomás és az orosz nyelv betiltása miatt Donyeck és Luhanszk. Arszlán Abakov akkori belügyminiszter hozta létre „spontán” a civil félkatonai szervezeteket a donbaszi orosz melósok ellen. Ilyen keretlegényekből álló „fekete nap” zászlós virtigli náci Volkssturm alakulat ma az Azov légió. De van még több légió is, ilyen az Ajdar, a Donyesk, a Dnyipró 1, a Tornádó, a Ukrajna Maszur-Sejt szabadcsapatok, amelyeket Abakov beintegrált az Ukrán Nemzeti Gárdába. A csapatok ideológiája neonáci. A tetoválásuk alapján emelik ki az oroszok most a légionáriusokat a menekülők közül. Itt kegyelem nincs.

Az orosz oldalon harcoló csecsenek nem szívbajosak. 2014-ben már 800 tagja volt az Azov-nak. (Elhallgatott botrány, Stier Gábor, Kohán Mátyás, Hit Rádió) Az ukrán nacionalizmusból kisarjadt nácivezérek Stepan Bandera és Roman Suhevics ma az ukrán állam nemzeti hősei. A golinyi vérengzés idején 100-110 ezer lengyelt végeztek ki. De sok kárpátaljai magyart is megöltek. Részt vettek Hitler kollaboránsaiként a zsidók deportálásában és helyben kivégzésében. Az ukrán nemzetépítés lényege, hogy nem tűr meg mást. Mindenkit gyűlölnek és kiirtanak az ukránok, aki nem ukrán.

Még Juscsenko idején kezdtek az ukránok felépíteni a semmiből egy hősi múltat. Bandera születésnapja nemzeti ünnep lett: január 1-én fáklyás felvonulásokkal ünneplik a lengyel-, magyar-, és zsidógyilkos országalapítót. Ezért segítik a lengyelek a mostani háborújukban a lengyel Galíciában népirtást elkövető Ukrán Felszabadító Hadsereg vezéreinek szobrot állító Ukrajnát! Ki érti ezt? Bandera az ukrán Szálasi. Jelszava: „dicsőség  Ukrajnának, dicsőség a hősöknek! volt – ugyanaz, mint a „kitartás, éljen Szálasi!”. Mára a háborús üzleti piacon az Azov, az Ajdar és a Dnyipró 1 maradt talpon 8 év alatt.

Ezek a ma már ezredek óriási üzletet csinálta a háborúból. Piszkosul meggazdagodtak. Kalandorok és bűnözők vegyültek az ezredekbe. Becsült létszámuk 30 ezer fő. Mariupol azért nehéz dió az oroszoknak, mert az Azov-osok védik, akik onnan élve nem kerülnek ki. Zelenszkij „a Bagarja, a béke barátja”, a béke jelszavával nyert. Ám az elnök a volt belügyminiszter által létrehozott légiósok túsza lett. Megfenyegették Zelenszkijt, ha betartja a Minszk 2 megállapodást és kiírja a népszavazást Donyeck és Luganszk autonómiájáról, akkor kivégzik. A légióknak fegyvere és pénze van, mert az oligarchák magánhadseregei.

Putyin célja a biztonságpolitikai megfontolások mellett az egykori orosz haza összegereblyézése. Oroszországban egy konzervatív reneszánsz van. Putyin a mérsékelt konzervativizmus híve. Az orosz állam szuverenitását tartja a legfontosabbnak. Putyin a bolsevizmust a mai Nyugathoz hasonlítja és a család fontosságát hirdeti. Sőt ez az Alkotmányba is bekerült: „az apa férfi, az anya nő.” A Nyugat és Oroszország között egy civilizációs törésvonal húzódik és ez a vonal kettészeli Ukrajnát.

Az oroszok nem sietnek sehová. Moszul ostroma 9 hónap volt. Egy város elfoglalása lassú. Berlin ostroma 2 hónap volt. Máris van eredmény. Bebizonyosodott, hogy a NATO elrettentő ereje megroppant. Ukrajna katonai infrastruktúrája a Dnyepertől Keletre megsemmisült. 20 év alatt sikerült pacifikálni Csecsenföldet. Ma már az orosz hadsereg lándzsa hegyét a csecsenek képezik. A NATO tudatosan provokálta az oroszokat. Majd magára hagyták az ukránokat, ahogyan korábban Grúziát. Az ukrán NATO tagság lebegtetése és az ukrán hadsereg NATO standard átalakítása hiba volt. A NATO elkötelezte magát az ukrán háborúban, amit biztosan el fog veszíteni. Ömlik a fegyver Ukrajnába. Ha az oroszok győznek – ami nem kérdés -, akkor a NATO hitelessége zuhan. Két Zelenszkij van. Van egy olyan „nép szolgája”, akit megválasztottak és van egy média szimuláció, aki „Kitartás! Éljen Bandera” kiáltással az utolsó ukránig harcolna, amerikai érdekből.

Amerika nem akar békét. Ezért a magyarországi ellenzék sem. „Ha a NATO azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni! Éljen az ukrán szabadság!” – nyilatkozza mondandója lényegét illetően MZP és „pocsék nép az, amelyik nem hal meg Ukrajnáért.” – mondta egy rossz pillanatában a piás Fletó. Elhúzódó háborút akarnak az USA és csicskái. Ezt szolgálják a fegyverszállítások, amit az összes fizetett ügynöknek, így a magyarországi baloldali ellenzéknek is támogatnia kell. A háború elhúzódását szolgálja az oroszok megalázása a sport, a kultúra területén. A háború kiterjesztését célozza az orosz vagyonok befagyasztása faji alapon. Végül a háború világháborúvá kiterjesztését szolgálja Biden elnök kiszólása, hogy Putyin egy mészáros, egy háborús bűnös és le kell váltatni, ahogy ezt Varsóban kifejtette 2022. év március végi vizitjén.

Biden máris elérte célját. Európa pillanatok alatt a magas élelmiszer, üzemanyag és gázárak miatt hanyatt esett. A Közel Kelet az orosz – ukrán gabonaexport kiesése miatt destabilizálódik és még több migránst zúdul majd Európára. Biden piacot teremtett a betervezett konfliktussal a rossz minőségű, de méregdrága palagázának az EU-ban. Ma naponta fizet 1 milliárd eurót Németország a gázért az oroszoknak. Ezzel a gázbeszerzési váltással az EU sorsa megpecsételődött, mert végképp versenyképtelenné válik a gazdasága a magas energiaárak és a nyersanyag hiány miatt. Se neon, se szén, se palládium, se titán! Ukrajna palagáz mezői pont a szakadár területek közelében vannak. A háború és a gázvagyon kiaknázása között szoros az összefüggés. 

A kaliforniai aranyláz után kitört az ukrajnai gáz-láz. Az amerikai pionírok és aranyásók kiirtották az indiánokat, az ukrán galiciáner oligarhák a Chevron zsoldjában elkezdték likvidálni és magánhadseregeikkel elűzni „Novo Rosszíja” orosz őslakóit. A repesztéses gázkinyerés ugyanis tönkreteszi a földfelszínt is. A vízszintes fúrásokba beinjektált mérgező vegyszerek elszennyezik a fosszilis vízbázist. Ukrajna nem Alaszka. Itt orosz emberek élnek és gazdálkodnak a földeken. Az ukrán kormány még 2013 őszén jóváhagyta a Chevron Ukraine vállalattal kötendő, a Nyugat-ukrajnai Olesszka palagáz mezőre vonatkozó szerződést.

Ukrajnában lesz a következő palagáz forradalom? – tette fel a kérdést az ORIGO 2013. 10. 21-én. 2013. nov. 6-án a palagáz kitermelési koncessziós szerződést Viktor Janukovics ukrán elnök jelenlétében írta alá az ukrán energetikai miniszter és Derek Magness, a Chevron Europe elnöke: mi egy háború egy gázszerződéshez képest! A Nyugat-ukrajnai gázmező után  a Majdan-puccsot követően sorra kerültek a Kelet-ukrán még gazdagabb gázmezők is. Az új hatalom kedves üzenete az volt, hogy aki Kelet-Ukrajnában a gázmezőkön marad, az lágerekbe kerül. (Ukrajna: Hírkacsák hizlalják a háborús hisztériát – BEKIÁLTÁS http://bekialtas.blog.hu) A Majdan-puccs utáni kormány palagáz kitermelési megállapodásának lényege az volt, hogy „a jelenlegi ukrán hatalom vezetői (az aláíráskor még a Majdan élén álló ellenzékiek!) írták alá a Shell és a Chevron vezérkarával a gázszerződést. Az információ lényege, hogy a 2014. január 24-én aláírt megállapodás szerint a palagázban gazdag 5 ukrán megyét átadták 50 évre a két világcégnek.

A megállapodást 55 évre titkosították. A mégis nyilvánosságra került dokumentum szerint az átadott terület 7886 km2 (az osztrák megszállás alatt álló Őrvidék területe) Harkov és Donyeck megye szinte egészét érinti, de különösen olyan településeket, mint Szlavjanszk, Krematorszk, Izjum stb. Nem véletlen, hogy a polgárháború ezeken a területeken zajlik. Az ukrán oligarchák célja ezeknek a területeknek a lerombolása, hogy alkalmassá váljanak a palagáz kitermelésére, s a lakosság száműzése, ill. megsemmisítése. (Arra már döntést hoztak, hogy ezen területek megmaradt és a kormány csapatok fogságába került lakosságát lágerekbe internálják).”

haboru 1

Harkov-, Luhanszk- és Donyeck megye 8 éve tartó kálváriájának igazi oka a gázvagyona, amelyet az amerikaiak által Ukrajna nyakába puccsal hatalomba ültetett terrorista illegitim bábkormányok amerikai kézbe játszottak át és állami terrorizmussal „megtisztítanak az ott élő lakosságtól. Természetesen az elűzése ellen a jórészt orosz őslakosok fellázadtak. Ellenállnak. A nyugati média teljesen elhallgatta eddig az ukrán kormányok népírtását. Ha Ukrajna állam a háború után megmaradna, akkor a Kárpátalján állnak majd bosszút.4


KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Ukrajna: Döbbenetes bizonyítékok! Hatalmas bio-fegyvergyártó létesítmény az acélgyár alatt, világvége-faji fegyverek.

* Miért olyan kitartóak a harcok Mariupolban?
* Miért tűnt el ilyen gyorsan a médiából a Kramatorszk vasútállomás elleni rakétatámadás?
* Miért hallgat az USA az Ukrajnában elpusztult amerikai állampolgárokról? Hány NATO-katona működik valójában Kijev oldalán Ukrajnán belül?
* Az orosz hadművelet nyugati „lefedettségét” legalább vázlatosnak kell minősíteni.

Az ukrajnai orosz hadművelet kezdetén, amikor az országszerte szétszórt célpontokat támadták meg, önkényesnek és érthetetlennek tűnt. Aztán nyilvánvalóvá vált, hogy ezek a célpontok a nyugati államok által ott telepített és üzemeltetett biolaborok telephelyei. Nagy volt a washingtoni pánik, hogy kiderül, mit is csináltak ott valójában.

Biden elnök és fia, Hunter kapcsolatai a biolaborokkal és azok finanszírozásával már most is hullámokat vernek az Egyesült Államokban, de itt alig említik. Nem csoda, hiszen a védett dokumentumok bizonyítják, hogy német szereplők is részt vesznek ezeknek a biolaboroknak a működtetésében.

Az Azov-dandárok Mariupolra való összpontosítását nehéz megmagyarázni. Hiszen ezt az Azovi-tengeri kikötővárost nagyon gyorsan elzárták a külvilágtól. A tenger felőli megközelítés is orosz ellenőrzés alatt áll, mert áthalad a Kercsi-szoroson. A kijevi katonákat bekerítik, és elzárják az utánpótlástól. Az ottani heves harcoknak tehát nincs stratégiai oka. Minden racionális embernek meg kell adnia magát, civil életeket is megkímélnie. Ennek az ellenkezője a helyzet.

Az Azov egységek civileket használnak pajzsként, biztosítva, hogy a városban súlyos károk és sok haláleset keletkezzen. Időközben nagyrészt kiszorították őket a városból, és visszavonultak a város szélén található nagy „Azov Steel” acélmű helyére. Teszik ezt annak tudatában, hogy Oroszország nem akarja ágyúzni és elpusztítani ezt a fontos ipari üzemet. De mi a különleges ebben a növényben?

Szenzációs bizonyítékok!

Ezzel kapcsolatban lássuk, miről számol be a DPR, vagyis az új kelet-ukrajnai köztársaságok vezetése. Meg kell jegyezni, hogy ezt az információt (még) nem erősítették meg más források. Amit azonban megerősítenek, az az, hogy egy amerikai vezérőrnagyot éppen ott fogták el, amikor az üstből próbált megszökni. Roger L. Cloutier amerikai vezérőrnagynak hívják. Tehát itt van az üzenet az eredetiben:

„A Rinat Akhmetov oligarcha, Kucsma volt ukrán elnök állítólagos törvénytelen fia tulajdonában lévő Azovstal ipari terület alatt 24 km hosszan húzódnak, legfeljebb 30 méter mély alagút.

Van egy titkos NATO-létesítmény, a PIT-404, és egy titkos NATO biológiai fegyverek laboratóriuma. A PIT-404-es létesítményben NATO-tisztek tartózkodnak, az alagutak páncélozott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Körülbelül 240 külföldi tartózkodik az épületben, köztük a NATO és a Francia Idegenlégió tisztjei, valamint a biolabor alkalmazottai. Ahmetov által finanszírozott őreik száma eléri a 3000 főt.

A mariupoli Azovstal üzem alatt található biolabor az úgynevezett PIT-404-es létesítményben, amelyet a Metabiota, a Hunter Bidennel, Rinat Akhmetovval és Volodimir Zelenszkijvel kapcsolatban álló társaság épített és üzemeltet.

A biofegyver-teszteket ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végezték. Mariupol lakosainak ezrei lettek „tengerimalacok” ezekben a szörnyű tesztekben. És főleg nyugati „specialisták” vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerző tisztek és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból. Ezért hívta Macron annyiszor a Kremlbe, és „humanitárius folyosókat” kért.

A mentőakció során néhány francia titkosszolgálati tiszt meghalt. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t 2022. március 31-én menesztették a francia hírszerzés kudarcai miatt az ukrajnai háborúban.

Az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból, Franciaországból, Olaszországból, Törökországból, Svédországból, Lengyelországból és Görögországból érkezett tisztek most Azovstal börtönében rekedtek. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit a DNR Népi Milícia a közelmúltban elfogott egy lezuhant helikopterről, az orosz GRU és az SVR Mariupolban felkutatta szeretője külső megfigyelését Törökországban, Izmirben.

Az ukrán állampolgár, akit a titkosszolgálat Klute néven ismert, mindig utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint arról információ érkezett, hogy ez a nő az oroszországi Mariupolba érkezett hadműveletet indított és blokád alá vette a várost.

A Nyugatnak meg kell mindezt magyaráznia!

Bár ezt a hírt még nem erősítették meg egymástól függetlenül, sok mindent megmagyaráz. Általában az Egyesült Államok minden egyes megölt amerikai állampolgárt háborús okként tekint. Ez Ukrajnára nem vonatkozik. Még amikor Oroszország lerombolta a Lviv melletti kiképzőközpontokat, ahol igen jelentős számú nyugati katona halt meg, egyetlen nyugati ország sem emelte fel szavát. Nem is tudták, mert akkor be kellett volna ismerniük, hogy Ukrajnában aktív NATO-erők működnek. Ugyanez vonatkozik természetesen a Mariupolra és az Azov Steelre is. Ott azonban bizonytalan a NATO számára. Embereik csapdába estek, és csak idő kérdése, mikor fogy ki a lőszer, és az éhség kiűzi a patkányokat a lyukakból. Oroszország és a DPR élve akarja elfogni ezeket az embereket, akárcsak az amerikai vezérőrnagyot. Akkor a Nyugatnak meg kell magyaráznia, mit csináltak ott az emberei.

Most lássuk, mi történik Kramatorszkba. Több mint 100 civil halt meg ott, amikor egy rakéta becsapódott az evakuációs vonatra várakozó tömeg közepébe. Szörnyű bűn. Akkor miért nem használják ki ezt ugyanúgy, mint a butschai haláleseteket? Butschában a megírt propaganda narratíva játszódik, és amíg nincs valódi független vizsgálat, mindenkinek magának kell eldöntenie, melyik verziót hiszi el.

Kramatorszkban más a helyzet. A rakéta törmelékéről sorozatszámú fotók vannak, ami bizonyítja, hogy az orosz beszámoló helyes. Ez egy olyan típusú rakéta, amelyet az orosz hadsereg már régóta nem használt. Nem csak az. A sorozatszámmal bizonyítható, hogy melyik raktárból származott ez a fegyver, és kétségtelen, hogy az ukrán hadsereg birtokában volt. Kramatorszk tehát eltűnt a nyugati narratívából. Ennek ellenére a csípés be van állítva, mert aki el akarja hinni, az csak nyugati tagadással világosítható fel, és nem is lesz.

A különféle biolaborok létezése ma már nem tagadható

Az egy dolog, hogy hadifelszerelést szállítunk – ettől is leszel egy háborús fél –, de más, ha az idegen katonák aktívan részt vesznek, még ha „csak” „kiképzőként” is. Ezek olyan szakemberek, akik például műholdképeket értékelnek, hogy aztán stratégiai információkat adjanak át Kijev katonáinak?

Vagy akár maguk is adnak taktikai utasításokat? Az USA folyamatosan azt hirdeti, hogy nem avatkozik be ebbe a háborúba. De a „kiképzőkkel” és a Mariupolból most érkezett információkkal ez már a következő lapos hazugság. Így nem kell csodálkozni azon, ha az USA ilyen szokatlanul hallgat, amikor szakembereit megölik Ukrajnában.

Érdekes lesz látni, milyen propaganda-dopergéssel fog reagálni a NATO , amikor Oroszország bemutatja a világ nyilvánosságának a mariupoli acélgyár foglyait.

A különféle biolaborok létezése ma már nem tagadható. Ha ezen felül olyan embereket is bemutatnak, akik aktívan együttműködtek, sőt aktívan részt vettek a háborús erőfeszítésekben, akkor a NATO szorulni fog. Lesznek ezúttal következményei? A tapasztalatok szerint a nyugati médiamonopólium is nagylelkűen figyelmen kívül hagyta az USA minden hazugságát az arab térségben.

De ami fontos lesz, az az, hogy a világ a NATO-n kívüli világ, lássa, ki is a gonosz hazug. Csak „a hazugság birodalma”, ahogy Putyin oly találóan nevezte.

Ez még jobban elszigeteli a NATO-t, megnehezítve az Egyesült Államok birodalmi bűneinek humanitárius akciókká való fehérítését. Már jó néhány éve szankcióháborúk dúlnak Oroszország ellen, amely nem akar alávetni magát a „pax amerikanának”.

Tehát azt gondolom, hogy Németország valójában egyáltalán nem harcol Ukrajnáért, valójában nem tudja, nem akarja támogatni ezt az alapvetően korrupt államot, hanem csak a NATO Oroszország elleni kartelljében harcol. Mindegy, mibe kerül, és legkésőbb a vietnami háború óta megszokhattuk az USA háborús bűneit. Igen, mi is Oroszország ellen harcolunk, egészen az utolsó ukránig.

***

A hidegháború az előfeltétele annak, hogy a régi ellenségkép ilyen gyorsan újra aktivizálódjon a modern Oroszországgal szemben. De hogyan jött létre egyáltalán a hidegháború, amikor Amerika a Szovjetunió szövetségeseként hihetetlen mértékben fegyverekkel és anyagokkal támogatta? A Német Birodalom ellen. Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a Hitler elleni német ellenállás tisztjei voltak azok, akik kihasználták az USA tudatlanságát, hogy megmentsék Németországot a második Versailles-tól. Így Németországot az USA felépítette és újraiparosította a Szovjetunióval szembeni frontállammá. Olvassa el Reinhard Leube utolsó két művét: „Entzaubert” és „Ende und Anfang”. Olyan információkkal látják el Önt, amelyektől eddig megfosztottak. Példányait közvetlenül a kiadótól rendelheti meg itt, vagy vásárolhatja meg őket a helyi könyvesboltban.

Írta: Peter Haisenko

https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20221/ukraine-fuer-die-nato-wird-es-explosiv/

 

 

Forrás: NIF

informatialibera.ro
Ajánlotta Szabó Klára
egyes kiemelések és a külalak Zolitól

Hozzászólás  

#1 Thomas Röper német újságírót nagyon meglepte Dombasz felszabadult városaiban a lakosság vallomásai, panaszai!R Zoltán 2022-04-26 10:08
Melitopol, Mariupol és Volnovakha helyi lakosai rablással, erőszakkal, gyilkolással, kifosztással vádolják az ukrán hadsereget amikor az ott talált lakosokat az orosz Federáció és ukrán katonák viselkedéséről kérdeztem.

Az orosz katonákra nem volt konkrét panasz, de az ukránokra – igen. Azok bizony civilekre lőttek, raboltak, nagyon kegyetlenek voltak a civilekkel szemben.

Az újságíró szerint a helyi lakosok azt mondták, hogy az RF Fegyveres Erők katonasága helyesen viselkedett, mindenben segített, gyógyszereket osztogatott stb.

"Arra számítottam, hogy legalább lesz némi panasz az oroszokra, de tévedtem.
Elképesztő!
Még Volnovakhában is, egy Mariupolnál kisebb és szintén teljesen lerombolt városban. Az ukrán fegyveres erők onnan visszavonulva szándékosan lőttek tankokból a kórházra – mondta Reeper.

www.pravda.ru/news/world/1702474-rossiiskie_i_ukrainskie_voennye/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások