20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 23, vasárnap

Adomány vagy lekenyerezés?

Szerző:

Nagy öntömjénezés indult a VMSZ által birtokolt sajtókban ahol azt szeretnék értetni az agymosott délvidéki magyarokkal, hogy már megint micsoda jóságos az anyaországi kormány aki "adományokat" oszt (már megint a magyarságot eláruló VMSZ keresztül) huszonhárom település huszonöt templomának felújítására. 

A kicicomázott orbánpásztorféle lefizetési módszerek Délvidéken

Az ilyenfajta fizetéseknek valami szép nevet kellett adni, hiszen a sok még a lelkét is eladó egyházaink vezetőiknek, papjaiknak valamit még is ki kellett találniuk a beígért júdáspénznek ki fizetés lehetőségének még is csak egy megtévesztő, de elfogadható magyarázatot kellet adni.

Hogy is nevezik el? "Lelki újraindítás" !!! Most kapják el az egyházi csatlósok is amit már a politikai vezetők és az erkölcstelen megvásárolt üzemi tulajdonosok is már rég megkaptak mégpedig busás összegeben főleg azok akik az oltásokat munkaviszonyhoz kötés zsarolásokkal eszközölték ki a munkásaik számára. Most azok a papok kapják ezt a júdásjutalmat akik elárulták híveiket és oltásra buzdították a megvezetett "nyájat". Megkellett egy összeget teremteni az adófizetők pénzéből amivel még is csak valamennyire hivatalos módon ki tudják elégetni az korrupt és erkölcstelen zombikat.

A államtitkár szerint 326 000 000 (326 millió) FORINTBÓL "újulnak meg" a kiszemelt templomok, (milyen szemekkel szemelték ki?) de hogy érthetőbb legyen a forint összeg, mondjuk azt, hogy 930 000 € = euró. Nos itt érkeztünk el oda, hogy különbséget tegyünk adomány és alamizsna között.

Emlékezzünk csak vissza 2018 elejére amikor a szabadkai zsinagóga felújításáról dicsekedtek ugyanezen sajtóhatalmak! Akkor azt írták, hogy "TÖBB MINT KÉTMILLIÓ EURÓS" magyar segítséggel épült újjá...

Ez egyetlen EGY épület. Több mint 2 000 000 €. (mondjuk legyen 2 200 000 mivel több mint 2 millió / Zoli) 

A most felajánlott összeg pedig 930 000 € éspedig nem csak egy templom részére, hanem 25 templom részére.

Akkor számoljunk csak tovább, ha mondjuk 25 egyenlő részre osztanánk ezt a felajánlott 930 000 €-t akkor csak 37200 € jutna templomonként, vagyis épületekként.

Most még arra is kíváncsi lennék, hogy ebben a huszonhárom településben a 25 templomra hány megfelelő felekezeti személy van nyilvántartásban összehasonlítva a szabadkai zsinagógához viszonyítva. Tudja ezt valaki? Írja meg nekünk.

Osszuk csak szét hány zsidó hívőre jutott volna a több mint kétmillió euróból (mondjuk legyen 2 200 000) és hány nem-zsidóra jutott volna MOST a 930 000 euróból?

De úgy is utánanézhetnénk, hogy a terveik szerint például a római katolikus egyházmegye tizennégy (14) templomot, a nagybecskereki római katolikus egyházmegye hét (7) templomot, a református egyházkerület pedig négy (4) templomot a tervek szerint tud majd felújítani. De hogyan? Miből? Kik kapnak és mennyit, hiszen nem tudjuk hogyan osztották szét 930 000 €-t 25 felé?

Segítsen egy hozzáértő személy megértenem hogyan gondolkodnak ott a csonka országban (is) a kormány vezetők amikor a választókra gondolnak két választás közt.. Mi ez a kettős mérce ha már csak zsinagóga vagy nem zsinagógákat kell felújítani?

Azt már tudjuk, hogy választáskor csak a nagy ígértekkel vannak elfoglalva, ezzel etetnek minden szavazó polgárt, de amikor megkapják a megbízatást onnantól tovább folytassák a háttérhatalmak elvárásait, a "nem-kiválasztott népek" sanyargatását kiirtását, mint például nemrég maga Orbán említette, hogy 2022 őszére az elvárásaik szerint már 43,8 % -kal kevesebb nyugdíjjárulék kifizetésre számítanak... Ez bizony elég rejtélyes kijelentés... Hova lesz a több mint 43% jelenleg még élő nyugdíjas akiknek majd nem kell kiutalni a járulékokat? Csak nem ezért volt annyira fontos a 65 éven felüliek vakcinázása egy előre megnevezett vakcina beadással? (szándékosan nem oltásnak nevezem)

Miért nem azt mondja Orbán is ha már nemzetinek "becézi" magát és segíteni akarna a magyarságnak, hogy engedélyezi a magyarság számára mondjuk a már rég bevált gyógyszerek hozzáférését az Ivermectint, a klorokint, Hydroxyklorokint, Dekigilt stb.

Miért nincs Magyarországon?

Miért lehet Ausztriában Felvidéken és más országokban? Azt már tudjuk, hogy az Ivermectin 99% gyógyít, a kloratin 78 % gyógyít.. Akkor miért vakcináztat Orbán is? Mondja meg nekem valaki.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások