20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 szeptember 26, szerda

A „Vadbarmok” kiűzése.

Szerző: Dr. Bene Gábor

Ismét új előadást tűztek műsorra a fiatal demokraták. A debreceni polgármester szép logikai rendben „magyarázta” el a televízióban nekünk -naiv magyaroknak-, hogy mi a regisztráció lényege az új választási rendszerben. Egy fontos körülményt azonban nem hallottam tőle, pedig szerintem az a legfontosabb célja ezzel, az arisztotelészi értelemben vett „demokraták” felső vezetésének.

Nevezetesen arról van szó, hogy azon állampolgárokat, akik nemcsak átlátják a globalista világ aljas manipulációját és hívei a magyar történeti alkotmányosságnak, sőt nem tartják legitimnek sem a jelenlegi „hazugságállamot”, ezen ügyes trükkel, be szeretnék csalogatni majd az állami regisztrációba.

Ezzel akarják tehát törvényesíteni azt az „idegen jogrendet”, amelyet először köztársaságnak, majd népi-demokráciának, s újra köztársaságnak neveznek.

S amelynek a jogrendje köszönő viszonyban sincs azzal, amit a Fidesz képviselők szerinti „Vadbarmok” értelmisége: igazságos jognak, azaz Szent Korona alkotmányosságának hívunk! A jelenlegi – immár a Kádár korszakkal együtt 56 éves idegen jogrend – ugyanis nemcsak „idegen jogrend” a számunkra, hanem a teljes tönkretétele is a hazánknak, kifosztása a nemzetnek, a népnek és a társadalomnak is. Mert ne higgyük el, hogy ez a hatósági nyilvántartás csak arra jó, amire a Fidesz vezérszónoka felsorolta. Jó arra is, hogy az illegitim és idegen eredetű jogrendet megpróbálja velünk legitimizálni, azaz törvényesnek elismertetni.

Velünk az ősi alkotmányos hagyományainkhoz ragaszkodó állampolgárokkal is szeretné tehát az idegen érdekű és eredetű –tehát hazugságon és csaláson alapuló – ún. „demokratikus” jogrendet és ennek folyományán a közvagyont kifosztó és ún. privatizációs tolvajlásokat elfogadtatni, hogy később nyugodtan a szemünkbe vágja majd: „Tetszettek volna forradalmat csinálni!” (Ismerős?)

Azt a rendszert akarják tehát, egy gátlástalan cseles-csalafintasággal legitimmé tenni, amelyet elmulasztottak a Húsvéti alaptörvény kapcsán visszatéríteni a magyar múlt bevált rendjéhez: a magyar megmaradás évezredes valóságához.

Mindez pártpolitikai színházként persze jól működik, hiszen azonnal rárontottak az ellenzéki pártok és szétszedték az érveket, visszájára fordították még a tisztességesebb gondolatokat is, de csak is a maguk pártpolitikai hasznára, mert erről szól a parlamentáris demokráciának nevezett szisztéma. Ez a „Vadbarmok” által követhetetlenné tett színielőadás lényege,s a pártpolitikai megosztás végső célja is.

Most - hogy láthatóan nem sikerült kirántani az ország szekerét a gyurcsányi-IMF kátyúból - szeretnék végre a kormánypártok törvényesíteni a rendszert, próbálkoznak is ezen idegen jogrendben a bolsevikok számonkérésével, de nem merik felvállalni annak egyetlen törvényes formáját, amely a jogfolytonosság helyreállítása lenne a történelmi magyar államok évszázados sorozatával. (Gyávák?)

Nem merik vállalni sem a Magyar Királyságot, sem a Monarchiát és semmit, ami a történeti közjogunkban – a korszakok szintjén – mindig is a gyarmatosító nyugat országai előtt járt a monetáris diktatúra megfékezésében. Inkább az Arisztotelész által is felismerten hibás demokráciát, sőt annak a még hibásabb liberális változatát erőltetik az országra, mert valószínűleg ez a globális bankárkaszt közvetlen, vagy közvetett parancsa számukra. (Parancskövetők?)

Ám hiába próbálkoznak.

Lassan ugyanis felismeri a magyar társadalom, benne a magyar nép, amit a népből szerveződő nemzet, már régen tud: kellene végre már az a rendszerváltás, amely eddig még – minden ellenkező médiamanipulációs hazugság ellenére – elmaradt!

Sajnos ez a nagyképűen kioktató Fidesz stílus, kizárólag az MSZP lelepleződött hazudozóinak és tolvajainak kedvez, mert ismét az igazmondók álorcájában szerepelhetnek majd, s a magyar társadalom megmentőiként tűnhetnek fel a képernyőkön az ATV-től a Hír Televízióig, mert ez a társadalom túl könnyen felejt!

Elismerem: a magyar naivitás is hozzájárul mindehhez.

A nemzet pedig… egyenlőre, még csak készülődik. (Meddig?)

Szeged, 2012-09-25 Dr. Bene Gábor


A szerzőhöz kapcsolódó videó : A Szent Koronáról a szegedi VTV-ben

Hozzászólás  

#6 VÁ: A „Vadbarmok” kiűzése.balu 2012-10-02 03:57
"1. A szavazolistara valo feliratkozassal hogyan tudna bisztositani a FIDESZ a poziciojat? Mert Bene Ur nem ad reszletes teny alatamasztast a mondanivalojahoz. Csak hogy ez a globalizacio vivmanya, eredmenye stb." (Szemtanu)

A Márfi (legalul) véleményével értek egyet.
A regisztráció, nem a Fidesz pozícióját biztosítja, hanem csak azt hogy a választás eredményes lesz. A regisztrációnak ez lehet az értelme, a célja.
(Állítólag, ha most lenne a szavazás, a kb 8 millio szavazóból ma kevesebb mint 1 millióan mennének el szavazni. Vagyis a szavazás eredménytelen lenne, nem tudna egyik párt sem kormányt alakítani. Ha a szavazási jogot regisztrációhoz kötik, akkor csak azok jogosultak szavazni, akik beregisztrálnak. És aki beregisztrál az nyilván el is megy szavazni. Az mindegy hogy hányan regisztrálnak , lehet csak 50 vagy 100 000-en. Mert csak az számít, hogy a szavazásra jogosultak 100 vagy a közel száz százaléka szavazni fog és így a szavazás érvényes lesz, és lehet kormányt alakítani.)
A választás, színjáték. Nem az fontos hogy melyik párt győz. Az teljesen mindegy, mert akármelyik párt lesz a befutó, ugyanazok kezében összpontosul majd a hatalom, mivel a pártoknak egy a gyökerük.
-1 #5 Ebredj fel szepen kis Balazs II reszSzemtanu 2012-09-30 02:53
2. Te szerintetek, ha ti vagy a cikk iroja kerulnetek az orszag vezetesere, de elotte (ugy ahogy a mostani vezetes is all) az elozo vezetok mar ugy adjak at a szeket hogy a csupas valagatokon kivul mar nincs mivel jatszodjatok (esetleg a kis kukacotokkal) mert se penz az allamkasszaba se ero (hadsereg) hogy megved az orszagot, na akkor hadd haljam mit csinalnatok??? Mindenkinek van okos hoborgese, de megoldasa...az nulla.
Tobbszor elhangzik hogy a kormany nem mer... Te mernel e? Es mit mernel? Hat a birosag meg a koztorvenyes bunozest is tamogatja ha azt egy szoclib kovette el. Lasd Horty Miklos szobrat megrongalo agybeteg esetet.
Megprobalod kirugni a multi erzelmu bankigazgatot? Hat keresztre feszitik az orszagot. Meg a fizeteset sem engedik levagni.
Megprobalsz kereszteny reformokat beiktatni az alkotmanyba? Tobbett mint amit eddig beiktattak? Hat az Eu korbezar hogy ehen doglik az orszag. Ez a jobbik eset. Ha nem uszitja rad a olah-tot-rac csatlosait.
Az elozo par hozzaszolas, ne haragudjatok de elegge szoclib izuek ugyszinten a cikk is. Mert Jobbik-osnak nem mondhatom.
De nem is szoclib hozzaszolasok ezek...inkabb egy olyan tarsasage aki mast sem csinal csak lesi a sult galambot, es azt hogy mas tapossa ki az osvenyt, majd a nagyhaguak kenyelmesen setalhassanak vegig rajta, de ne aggy Isten ha nem eleg szeles az osveny es veletlenul a bozot hozzaer a kis kacsojukhoz. Na erre mondona a jo megboldogult nagybatyam: Ne hagyd hogy a fejedre tojjanak ha van szad...
Mert menjel vegig a magyar falukon/ telepuleseken...Es mit latsz? Ul a nagyhangu a mar kifuto felben levo munkanelkuli segelyen, vagy mer azon sem, hatul a kert megmunkalatlanul, mikozben a hormonoktol puffasztott kajat zabalja a multiktol. Mert igy olcsobb. De hozong, hozong a multi ellen akitol a magyar termelo karara zabal, veri az asztalt hogy neki azonnal kell, de hagyta a szoclibeket 60 evig nyuzni az orszagot. Hozong ha elkuldik dolgozni, mert ugye sokszor a segelyen tobbett kapott. Most hozong hogy az allamnak nincs penze erre a lukszusra. De a hozongesen kivul semmit sem csinal.
Emberek...ti nem eltetek (legalabbis sokan kozulletek) a vad nyugaton, mint peldaul a nagy demokratikus USA-ban. Ott a demokraciaban kicsi komam nem nyalizzak a valagadat, ott mesz es csinalod, vagy ehen doglesz, mert a segely lejartaval par honap a szocialis potlas, utanna mehetsz a busba. Ha lerobbansz hat a sargafold mag kigyogyit.
Es erre egy elo pelda: Kerdem a rokont akinek munkanelkulije lefutoban hogy miert nem kezd valamit maszekban? Mondam neki hogy hivjon egy iparost, kerjen egy arat a furdoszoba felujjitasara, es az tud neki adni egy irany arat, hogy lathassa mik a jovedelmi lehetosegek.
Par honap mulva jott a rokon valasza: az iparosok dragan dolgoznak, de neki nem eri meg csinalni.
Na itt a baj kedves hozzaszolok. Ha valaki megcsinalja nekunk, akkor jo, ha nem akkor inkabb ehen doglunk de nem addik amig ki nem hozongjuk magunkat. A szocik nem jok, a FIDESZ sem, de a Jobbik sem fog tudni tobbett csinalni, mert nem akarjatok megerteni hogy az orszag el lett cseszve. magas szinten, ugy ahogy dukal
Es ti szerintetek egy csupasz valagu kiralysag mit tudna csinalni? Ugyan azt amit a kis meggornyedt oregasszony akit negy napbarnitott izomagyu vett korbe es kotorasznak a szatyraban.
Amig a komcsik tuzzel-vassal, kivegzesekkel jutottak oda hogy bebisztositottak a hatalmat, azt most mi demokratikusan, tyutyujgatva a volt komcsikat kell csinaljuk, mert most ez a trend dukal. Na igy nem 40 ev kell elteljen egy rendszer valtashoz hanem 4x40-nek.
Es itt jon egy igaz allamfo J. F. Kenedy szolasa: Nem az a kerdes hogy mit tud az orszag csinalni erted, hanem az hgy te mit tudsz tenni erte.
A magyar csak hozongeni, nyivakolni, jajveszekelni
Tisztelet a kivetelnek
Szebb jovot.
-1 #4 Ebredj fel szepen kis Balazs I reszSzemtanu 2012-09-29 22:39
Elvtarsak, nincs ennek a cikknek egy nagy adag soclib szaga-ize?
A szocikat nem csipitek, a FIDESZ-t utaljatok, a LMP is gaz semmirekello, a Jobbik meg radikalis...Most akkor jojjon a kiraly vagy egy kormanyzo. Hmm...igen. Es tiszerintetek mindjart az orszag hatalmas lesz, vissza lesznek csatolva az elvett teruletek, a penz dolni fog, mitobb, a kiralyi penzverde fogja majd a penzt nyomni, orverzesig, mikozben a szomszedok , az Eu es a hatterhatalom olbetett kezzel fogja mindezt nezni, dehogy olbe tett kezzel...tapsikol is majd nekunk.
Geza, ebredj fel mert alva nyitott szemmel almodol es az orra eses fajni fog
1. A szavazolistara valo feliratkozassal hogyan tudna bisztositani a FIDESZ a poziciojat? Mert Bene Ur nem ad reszletes teny alatamasztast a mondanivalojahoz. Csak hogy ez a globalizacio vivmanya, eredmenye stb.
A cikk iroja ahogy nezem csak szajkozza amit a szoclib ellenzek is a parlamentben. De mondja mar meg konkretan is hogy hogyan lehetseges a pozicio megtartas?! Dehat Szegeden is a szoclibek vezetnek, van honnan a szel fujjon.
Az az allampolgar aki mas partra akar szavazni azt nem fogjak engedni feliratkozni? Mert csak igy tudna a FIDESZ a helyzetet bisztositani.
Vagy csak a FIDESZ szavazok tudjak elore hogy akarnak majd szavazni? A szoclibek gyengebb elmejuek nekik majd csak a z utolso esten fog eszukbe jutni hogy "Je!!! szavazas holnap, na hama'-hama' hol az urna?" Ebedj mar fel szepen kis Balazs.
Az egyeduli jo otlet az amit "márfi" irt: mindenki iratkozzon fel de senki se menjen el szavazni.
De ez is csak reszben jo. Mert ez tortent amikor meg kellett szavazni a kulfoldon elok allampolgari statuszat. Az idiotak elmentek Nem-el szavazni, es akikre szukseg volt az maradt otthon. Mert ok voltak az okosak.
Kedves Dr. Bene Ur, miert nem hoz fel konkret kifogasokat. Nem vagyok globalizacio hive, de mi koze egy ilyen listahoz a globalizaciohoz, es fokepp a javak privatizaciojahoz, az orszag kifosztasahoz?
Vagy 22 evvel ezelott volt mar szavazolista amikor kofosztottak az orszagot? Gyurcsanyeknak volt szavazo listajuk amikor az utobbi 8 evben kiarusitottak az utolso ertekeket is az orszagbol?
2006 Oktobereben volt szavazoilista amikor a rendorok vertek az urtcan az embereket?
Egy szavazolistaval bisztosan nem lehetne ciganyokat utaztatni egyik falubol a masikba mint ahogy 2006-ban megtortent.
#3 a nagy égboltalatt keresélTengerszem 2012-09-27 21:40
A fidesz rettentöen ajas gazember, nem is gazember hanem féreg, egy tagja sem becsületes, nem mintha a többi kormány, és párt politikusok külömb lenne . A népnek nagyon itt az idejük, hogy besokkaljanak végre és a parlamentböl úgy kizavarják öket mint egy kutyát, orbán nem tagadta meg a cigány voltát, kell a Magyarságnak egy bevándorló ajja cigányból miniszter elnöke ??? elsö ciklusában eladta a Szenthazánkat amikor 36-Milliós repűlövel Amerikába repúlt diszdoktorá avattatni magát. Hát ! nagyon ólcson , föleg jellemtelenül eladta a Drága szép Magyar hazánkat a ..... ! Ne menjetek el szavazni ! kedves honfitársaim, a nullát nem tudja manipulálni a háttérhatalom, és viszont a nagy mellének végevan mint a botnak. :-?
+1 #2 vag[*****]ithaka 2012-09-26 22:06
Aljasság minden felé, tiszta szivü Magyarok, vonjátok ki magatokat a hazug kufárok árnyékából is. Tulságosan ránk nyergeltek a zsidók érzik a vesztüket a nagy világban. :eek:
+3 #1 VÁ: A „Vadbarmok” kiűzése.márfi 2012-09-26 17:36
A debreceni polgármester elmagyarázta, nekünk -naiv magyaroknak-, hogy mi a regisztráció lényege az új választási rendszerben.
De nem a valóságot magyarázta el, sőt a valóság messze eltér attól is amit Bene úr ír a cikkében.

A nép, b.rka, de (még nem teljesen) [*****], látja hogy a fidesz (így kisbetüvel) ugyanannyit vagy többet ártott, nehezített az életen, mint a gyurcsányi éra. A sorozatos felmérések eredményei arra utalnak, hogy csak kevesen mennének el szavazni. Kevesebben annál, amennyi szavazat elég volna a szavazás eredményességéhez.
Viszont ha csak regisztrált szavazók szavazhatnak, akkor a szavazásra jogosultak száma a regisztrált szavazók számára korlátozódik. Így, a szavazás biztosan érvényes lesz.

A Parlamentben nem ül egyetlenegy magyar szívű sem. Egyik párt vezetése se magyar. A pártok mind, egy tőről fakadnak, mindegy hogy melyikre szavazunk, zsidó vezetésünk lesz.
A pártok, a pártosodás a legfőbb oka, (és a legjobb módja) a nép megosztottságának. Amíg a nép megosztott, nem fog össze, nem tud cselekedni.

Új rendszert felépítenünk a jelenlegi alapokon, nem lehet. Harc nélkül, változtatani sem lehet. De jó alkalom volna erre, ha nem alakulhat kormány, pl. mert az ahhoz szükségeshez képest kevesebben mennek el szavazni. A zsidó felsővezetésünk ezt jól tudja.

A regisztráció valódi célja, a választás kimenetelének a biztosítása.
Ugyanakkor, a regisztráció magában hordozza a szándék kudarcát is: Csak annyit kellene tennünk ehhez, hogy mindenki regisztrál és majd nem megy el szavazni.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások